• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Tytu?y gier online.

Status
Zamknięty.

Xemronn

Forum friend
Liczba reakcji
337
Hejo. M?g?by mi kto? poda? par? tytu??w gier mmo, kt?re b?d? spe?nia? moje wyg?rowane wymagania <mwahah>

A wi?c tak:
Instalka nie mo?e wa?y? wi?cej niz 1.5GB.
Dobra grafika, gra najlepiej po polsku(b?d? dost?pna polska wersja), dobra grywalno?? no i ?eby mi si? nie znudzi?a po 2 dniach. A co najwa?niejsze, darmowa ; )

Metin 2, Cabal online, Kal online, Hero online, Martial Heroes, w te gry gra?em, wi?c ich nie wypisujcie. Czekam na propozycj?. Je?li kt?ra? mi si? spodoba, auto nagrodz? reputem(12pkt?w!!!) =D.

Notka moderatorska:
Gogo wrotki gad?eta...

Odp: Tytu?y gier online.

Polecam zajrze? tutaj powiniene? na co? trafi? w Twoim stylu

Notka moderatorska:
Nie prosi?em o top listy, tylko o konkretne tytu?y, w tej chwili powinne? dosta? warna za post nie na temat, ale ok. Szczerze m?wi?c mam na te listy wyjebane, bo i tak nic nie mog? znale??. A je?li kto? mi poda tytu? gry, w kt?r? gra?, wie co i jak, to mo?e i ja si? skusz?. //Xem.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

A jakiego typu gry Ci? interesuj??

czyt. fantasy, fps itp.

Silkroad:

Cabal Online:

A co? z innej beczki:
Prywatny serwer gry GunZ, czyli Daemon Ring GunZ:

Wszystkie ;) Oby by?a dobra grywalno?? i darmowa.

Jako, ?e podano Ci link do bezpo?redniego spisu gier, to zapodam Ci linki bezpo?rednie, do gierek, kt?re mnie zainteresowa?y i mi si? spodoba?y:

- Silkroad (fajna, fajna gra, tylko niestety s? w niej spore kolejki :/)
*

- Cabal ONLINE (super, bardzo mi si? podoba, co prawda aktualnie nie gram, ale zawsze mog? wr?ci?, mam tam 76 bladera i gra na prawd? mi si? bardzo podoba, tylko troszk? monotonna je?li chodzi o questy, ale z czasem, na wy?szych poziomach questy s? bardzo ciekawe. ;)
*

Z innych ciekawych gierek polecam jeszcze:
Archlorda, Flyff'a, WoW'a, Rohan ONLINE i to raczej wszystko co znam i mog? poleci?.

PozdroooO

Dzi?ki za propozycje, ale razem z Ognistym zaczynamy gra? w Runes of Magic. Zamykam temat, dobranoc : X

Status
Zamknięty.
Do góry