Ulubiony Bramkarz

Status
Zamknięty.

Twitter

Active User
Lipiec 9, 2010
Liczba reakcji
10
Jaki jest wasz [ tw?j ] ulubiony Bramkarz ?. Mo?na wypisa? kilku bramkarzy kt?rych szanujesz i bierzesz jako swojego Idola.

#. Temat Ulubiony Pi?karz jest, ale my?l? ?e pi?karz a bramkarz to dwie r??ne pozycje. Wi?c my?l? ?e post nie ?amie ?adnego regulaminu.

Moim ulubionym Bramkarzem jest Artur Boruc, i jako jego jedynego szanuj?, bo jest naprawd? dobry.

#. Je?eli post jest bezwarto?ciowy, hmm poniewa? Temat ( Ulubiony Pi?karz ) jest pokrewny za bardzo z tym tematem, to prosz? o usuni?cie lub przeniesienie do Dzia?u Kosz.
My?l? ?e kochany moderator b?dzie wiedzia? o co chodzi :|. Pozdrawiam

Odp: Ulubiony Bramkarz

Dla mnie najlepszym bramkarzem jest Casillas(nie za to,jak broni? na meczu Holandia - Hiszpania,ale za og??.Powinien dosta? z?ote r?kawice!).

Bardzo dobrze broni,i za to oklaski dla niego!

5ult10.jpg

Barthez....
mimo, ze juz nie gra w reprezentacji Francji, to i tak w swoim zyciu mial piekne parady
szkoda, ze (z tych dobrych klubow) gral tylko w MU...

jeszcze Buffon, 32 na karku, gra dalej w reprezentacji, byl najlepszym bramkarzem Europy, i gra w Juventusie, ktory kiedys lubilem...

Ostatnia edycja:

Iker Casilas, jest dobry, w moich oczach najlepszy, wi?c co ja b?d? si? rozpisywa?.

Peter Schmeichel, za fina? LM w 1999, za te dalekie wykopy i za ca?okszta?t. M?wcie co chcecie, jego nikt nie pobije.

U mnie bedzie Jerzy Dudek.Bardoz dobry bramkarz i tyle .. ;>

Iker Casillas. Sam stoj? na bramc?, chcia?bym by? taki jak on. Ch?opak ogarnia bramk?, ci??ko mu strzeli? bramk?.

Moi ulubieni bramkarze to I.Casillas i Dida :P Bardzo dobrze broni?.

Gianluigi Buffon Tak. to jest klasa sama w sobie. Jeden z najlepszych bramkarzy ?wiata ale jest to moj ulubiony

Gianluigi-Buffon.jpg

Moim ulubionym Bramkarzem jest Artur Boruc,Gianluigi Buffon.

M?j ulubiony bramkarz to J?lio C?sar po prostu dla mnie on bardzo dobrze broni ;)

Moj ulubiony bramkarz to Artur Boruc z mojego miasta. :)

Iker Casillas < 3

Dla mnie najlepszy bramkarz ?wiata, co mecz pokazuje klas? i ratuje dru?yn? przed utrat? gola. ; p

Peter Schmeichel, Oliver Kahn szmaty wpuszcza? ale lubi? go. No to teraz m?j idol czyli Jorge Campos by?em jego fanem jako dzieciak chcia?em grac jak on ;- )

Wed?ug b?dzie najlepszym jest Iker Casillas jest on ?wietny oraz ma swoj? taktyk?.

Tak wed?ug mnie najlepszym bramkarzem Casillas wed?ug mnie dzi?ki niemu Hiszpania wygra?a!. Jest ?wietny od zawsze go lubi?em i lubie ;p.

Zdecydowanie Buffon, jedna wygrana mistrzostw Hiszpanii to za ma?o by dor?wna? wielokrotnemu mistrzowi jakim s? W?ochy.

Przyklejam, moim ulubionym bramkarzem jest vdS, po prostu - jak dla mnie najlepszy.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry