What's new

Poszukuję Uniwersalny Projekt OTS

aFFer

Banned
Reaction score
0
Siema,
Od d?ugiego czasu zastanawia?em si? nad tym aby ruszy? z w?asnym serverem jednak ci?gle pojawia?y si? jakie? przeciwno?ci w ko?cu po bardzo d?ugim czasie namys?u postanowi?em doda? post tutaj.

Szukam :

- Osoby kt?ry jest rozgarni?ta w tworzeniu server?w od podstaw i pracy przy konserwacji serwera jak i zaanga?owanie w prac? przy ca?ym projekcie.

- Wymagam od potencajlnego wsp?lnika komunikatywno?ci jak i sumienno?ci w realizacji przy OTS.​

Oferta :​

- Wchodz?c zemn? wsp??prac? mo?esz by? pewny 100% sponsorowania serweru przezemnie ty jedynie zajmujesz si? wymaganiami wy?ej.

- Zarobki, Ty wk?adasz w projekt sw?j czas swoje zaanga?owanie to nale?y ci si? wynagrodzenie za prac?. Chcia?bym jedynie zastrzec ?e wynagrodzenie zaczyna si? wraz z uruchomieniem serwera.

- Umowa ? Pewnie jestem powa?n? osob? i je?eli jedyn z twoich wymaga? b?dzie sporz?dzenie umowy aby zabezpieczy? si? to oczywi?cie jest w stanie spia? tak? um?w? na ustalonych warunkach kt?re oczywi?cie zostan? poddane do akceptacji.

- Jako programista serwera oczywi?cie twoje wynagrodzeni b?dzie wyliczane z uwzgl?dnieniem atrakcyjno?ci serwera.

Kilka dodatkowych s??w :

Projekt mo?emy tworzy? od nowa b?dz nawet zreaktywowa? tw?j stary + doda? do niego r?zne wszelakie urozmaicenia :)
jestem w stanie wykupi? na ots listach goldy i liczniki etc...

Kontakt GG podany w moim profilu :)

DenZ

Zasłużony
Reaction score
31
Odp: Uniwersalny Projekt OTS

Czyli szukasz murzyna kt?ry zrobi za ciebie OTS?
Nie wypali Ci to, ju? lepiej do Cuddihosting.pl pisa?

Venuto

Advanced User
Reaction score
3

W?tpi? by ktokolwiek si? zgodzi? na zap?at? dopiero po starcie serwera ; /

Asimov

Active User
Reaction score
3

W?tpi? by ktokolwiek si? zgodzi? na zap?at? dopiero po starcie serwera ; /

A czy jak idziesz do pracy kto? Ci p?aci odrazu czy po robocie? :D

Ale fakt faktem, nikt nie b?dzie od zera robi? co? co nie jest pewne, nie te czasy i nie do?? ?e szkoda czasu to jeszcze brak ch?tnych. Ju? lepiej i?? do normalnej roboty gdzie masz pewny zarobek, bo nikt nie b?dzie tygodniami robi? za frajer, na forach jest pe?no ots?w do pobrania i do zrobienia poprawek ju? to lepsze od zapierdalania od zera.

Venuto

Advanced User
Reaction score
3

No wiesz jak ja co? chcia?em mi?? zrobione na otsie to p?aci?em od razu po robocie a nie po starcie serwera xd co prawda moje projekty nigdy nawet nie ujrza?y ?wiat?a dziennego xD ale tak jak m?wisz brak ch?tnych i nie te czasy. Ja tylko sugerowa?em by zmieni? ofert?..

---------- Tre?? dodana o 17:11 ----------

A dodam nawet, ?e na tym forum trudno o kogokolwiek nawet jak chce si? zap?aci? :D mo?e to dlatego, ?e ka?dy ma sw?j projekt albo nie ma czasu, nie wiem wyjebane :D

Asimov

Active User
Reaction score
3

Bardziej chodzi o map?, niekt?rzy maj? wymagania jakby mia?o to by? nie wiadomo co :D

Sooh

Advanced User
Reaction score
25

r??nica jest troch? malutka co? idziesz do pracy masz umow? i masz pewno?? ?e dostaniesz swoje zarobione pieni?dze a tu jak? masz pewno???:] p?a? z g?ry albo sam si? naucz