Dubler
Lua Factory =)
- Reaction score
- 111
Proponuj? wyjebanie Vxra z kadry soczystym kopem w dup? za korupcje i banowanie u?ytkownik?w bez powodu. Czy?by pan global moderator mia? za du?e ego ?e nie przyjmie nawet minimalnej krytyki na twarz? Za nazwanie siebie g?upim nagradza 5-cio punktowym warnem. Ponadto obserwuj? nieprawid?owo?ci takie jak bezpodstawne pozbywanie si? konkurencji w dziale OTS objawiaj?ce si? warnowaniem i usuwaniem tematu za co? czego nie ma nawet w regulaminie, oraz przekr?tami w punktacji konkursu pr?buj?c zrobi? ze mnie wi?kszego idiot? ni? nim jestem (da? Kuzi~~emu 10pkt, kiedy zrobi?em o to awantur? zmieni? na 40 bez zmiany daty modyfikacji i pr?bowano mi wm?wi? ?e sobie te 10 pkt wymy?li?em sam.)
Moim zdaniem wykupowanie sobie globala idiotycznym, niesprawiedliwie liczonym konkursem z VPSem, na kt?rego ba? bym si? w?asnego test serwera wrzuci? nie powinno mie? miejsca.
Teraz pytanie do was administracjo: przejrzycie na oczy czy zbanujecie mnie jak wielu przede mn? za hejterstwo bo chcia?em co? zrobi? w s?usznej sprawie? Poprzednia administracja cofa?a to forum w rozwoju, mam nadziej? ?e nie zawiod? si? na nowej.
PS: Nie pisz? tego w odwo?aniach bo chc? ?eby widzia?o to ca?e forum a nie kilka os?b z "najwy?szej p??ki".
Moim zdaniem wykupowanie sobie globala idiotycznym, niesprawiedliwie liczonym konkursem z VPSem, na kt?rego ba? bym si? w?asnego test serwera wrzuci? nie powinno mie? miejsca.
Teraz pytanie do was administracjo: przejrzycie na oczy czy zbanujecie mnie jak wielu przede mn? za hejterstwo bo chcia?em co? zrobi? w s?usznej sprawie? Poprzednia administracja cofa?a to forum w rozwoju, mam nadziej? ?e nie zawiod? si? na nowej.
PS: Nie pisz? tego w odwo?aniach bo chc? ?eby widzia?o to ca?e forum a nie kilka os?b z "najwy?szej p??ki".