What's new

UWAGA! Pe?na mobilizacja ;)!

Reaction score
7
Mam nadzieje, ?e temat przyci?gn?? Wasz? uwag?. Jak niekt?rzy zapewne znaj? przyczyn? powstania ?w tematu. Oczywi?cie, chodzi o film! Ten dzia? wydawa? mi si? najodpowiedniejszy, tak wi?c tutaj go zamieszczam.
Aby m?g? posta? film potrzeba kilku(-nastu) os?b do pomocy, gdy? robotem nie jestem, nie odpal? sobie multi-clienta (w rzeczywisto?ci) ;p
Kogo potrzebujemy? Os?b przede wszystkim pracowitych, a nie ze s?omianym zapa?em. My?lisz, ?e jeste? w stanie obj?? jedn? r?l i zaanga?owa? si? na tyle by z niczego posta?o co?? W?a?nie to "co?" pomo?e nam wybi? si? i zaistnie? w sieci!
Teraz bez owijania. Potrzeba nam :
- (x)Aktor?w - Wiadomo, osoby graj?ce w filmach ;d Kaskader?w nie przewidujemy, wi?c...
- (1)Fabularza - osoby, kt?ra wymy?li ca?e zdarzenie, akcje czy inn? sytuacj?.
- (1)Kreatora film?w - to stanowisko obejm? ja, czyli tw?rca tego co pi?kne (Ahh ta skromno??).
My?le, ?e b?dzie to ciekawa "inno??", kt?ra by? mo?e zmieni co? co wielu wydawa?o by si? niewykonalne...
Code:
Przyk?ad podania:
Co mo?esz nam zaoferowa?:
[I]
[B][SIZE=4]NAPISZ DLACZEGO W?A?NIE TY CHCIA? BY? ZOSTA? JEDN? Z W/W OS?B ![/SIZE][/B][/I]

Last edited by a moderator:

Prototype

Pomocnik Faitha
Reaction score
82
Odp: UWAGA! Pe?na mobilizacja ;)!

Stanowisko: Aktor
Co mo?esz nam zaoferowa?: Mi?? wsp??prace

NAPISZ DLACZEGO W?A?NIE TY CHCIA? BY? ZOSTA? JEDN? Z W/W OS?B !

?adnie wygl?dam w ?wietle reflektor?w. Umiem wcieli? si? w rol?. Kocham aktorstwo.

Last edited:
Reaction score
7
Odp: UWAGA! Pe?na mobilizacja ;)!

jedna osoba... Efekty by?cie zobaczy? chcieli, ale troszke popracowa? to ju? nie... Nie ma sensu tego dalej ci?gn?? i patrze? "a mo?e jednak kto? si? ulituje i napisze" -.^

Prosze o zamkni?cie.