Frozen Dancer
User
- Reaction score
- 7
Mam nadzieje, ?e temat przyci?gn?? Wasz? uwag?. Jak niekt?rzy zapewne znaj? przyczyn? powstania ?w tematu. Oczywi?cie, chodzi o film! Ten dzia? wydawa? mi si? najodpowiedniejszy, tak wi?c tutaj go zamieszczam.
Aby m?g? posta? film potrzeba kilku(-nastu) os?b do pomocy, gdy? robotem nie jestem, nie odpal? sobie multi-clienta (w rzeczywisto?ci) ;p
Kogo potrzebujemy? Os?b przede wszystkim pracowitych, a nie ze s?omianym zapa?em. My?lisz, ?e jeste? w stanie obj?? jedn? r?l i zaanga?owa? si? na tyle by z niczego posta?o co?? W?a?nie to "co?" pomo?e nam wybi? si? i zaistnie? w sieci!
Teraz bez owijania. Potrzeba nam :
- (x)Aktor?w - Wiadomo, osoby graj?ce w filmach ;d Kaskader?w nie przewidujemy, wi?c...
- (1)Fabularza - osoby, kt?ra wymy?li ca?e zdarzenie, akcje czy inn? sytuacj?.
- (1)Kreatora film?w - to stanowisko obejm? ja, czyli tw?rca tego co pi?kne (Ahh ta skromno??).
My?le, ?e b?dzie to ciekawa "inno??", kt?ra by? mo?e zmieni co? co wielu wydawa?o by si? niewykonalne...
Aby m?g? posta? film potrzeba kilku(-nastu) os?b do pomocy, gdy? robotem nie jestem, nie odpal? sobie multi-clienta (w rzeczywisto?ci) ;p
Kogo potrzebujemy? Os?b przede wszystkim pracowitych, a nie ze s?omianym zapa?em. My?lisz, ?e jeste? w stanie obj?? jedn? r?l i zaanga?owa? si? na tyle by z niczego posta?o co?? W?a?nie to "co?" pomo?e nam wybi? si? i zaistnie? w sieci!
Teraz bez owijania. Potrzeba nam :
- (x)Aktor?w - Wiadomo, osoby graj?ce w filmach ;d Kaskader?w nie przewidujemy, wi?c...
- (1)Fabularza - osoby, kt?ra wymy?li ca?e zdarzenie, akcje czy inn? sytuacj?.
- (1)Kreatora film?w - to stanowisko obejm? ja, czyli tw?rca tego co pi?kne (Ahh ta skromno??).
My?le, ?e b?dzie to ciekawa "inno??", kt?ra by? mo?e zmieni co? co wielu wydawa?o by si? niewykonalne...
Code:
Przyk?ad podania:
Co mo?esz nam zaoferowa?:
[I]
[B][SIZE=4]NAPISZ DLACZEGO W?A?NIE TY CHCIA? BY? ZOSTA? JEDN? Z W/W OS?B ![/SIZE][/B][/I]
Last edited by a moderator: