• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

[Valoria] Nie moge spa? bo musz? gra? !

Charlie Spider

Active User
Postanowi?em za?o?y? w?asny temat ze zdj?ciami :D . W tym temacie tylko ja mog? umieszcza? zdj?cia , sugestie i komentarze mile widziane .
30t4229.jpg

P??niej posz?em na earthy z blokerem ale ...
10f7y8y.jpg

Ale tym skutkuje nieudolny bloker ...
u304w.jpg

Ju? m?j drugi og?lnie wyvern fang zlocony tym charem :)
4v5weh.jpg

I loot z minotaur maga :) :
24dneit.jpg

To by?y stare zdj?cia , teraz b?d? wrzuca? aktualne . I nied?ugo pacca zakupuje :D
29big2.jpg

Odp: Nie moge spa? bo musz? gra? !

Wczoraj pad?em dwa razy przez lagi , ale ju? nadrabiam :)
Dzisiaj expi?em 20 minut , i taki loot :
25icdx1.jpg

Deeplingi chyba najlepszy hajs na faccu a i exp te? spoko. Powodzenia w dalszej grze.

Chyba b?dzie lepiej jak b?d? wrzuca? pare screen?w co pare dni , ni? jeden codziennie , wi?c tak b?d? robi? . Kolejne awanse :
2u8xber.jpg

8x4kmr.jpg

Lvl nadrobiony :D
33p8p08.jpg

Kole? mi zaj?? expa , wi?c pad? ;
5d4c9i.jpg

Ale potem wpad? jego kumpel 186 ed ://
I dopiero si? skapn??em ?e ten kt?rego ubi?em , to z nim chodzi?em na Earthy , pare screen?w wcze?niej XD

Ostatnia edycja:

To jest oficjalny temat valorii: klik
Wed?ug regulaminu screeny z tego ?wiata mo?na wrzuca? tylko tam. Dostosuj si?.

Mi?ej gry, pozdrawiam.

To jest oficjalny temat valorii: klik
Wed?ug regulaminu screeny z tego ?wiata mo?na wrzuca? tylko tam. Dostosuj si?.

Mi?ej gry, pozdrawiam.

To, ze sa ogolne tematy, nie znaczy, ze nie mozna zakladac swoich. Posralo cie? 70 tematow ze wszystkich swiatow i nikt nie moze kolejnego swojego zalozyc gdzie wrzuca screeny tylko on albo on z kolegami, zeby sie nie mieszac z ludzmi ze swiata? Chyba cos nie tak doczytales, bo ja nie widze czegos takiego w regulaminie :P

@top
Raz idziesz z kolesiem na hunta, kolejnym razem go zabijasz. Nie no to trzeba byc juz pro zeby takie cos zrobic :P
Tez widze duzo deadow zaliczasz, ja to bym pewnie nie potrafil tak cisnac przy tylu deadach. Co pamietam jak gralem i padlem to tragedia i mi sie nie chcialo odrabiac. A co dopiero deady co chwile. Powodzenia w temacie swoja droga. Moze go nie zamkniesz za 2 tygodnie czy cos. :)

@up
Beoska napisał:
Postanowi?am troszk? przeredagowa? dzia? ze zdj?ciami z RL Tibii. Naros?o nam ponad 15 stron z tematami, a ?wiat?w mamy p?ki co 79, nie ma wi?c potrzeby takiego ?miecenia.

Od teraz sprawa ma si? nast?puj?co: ka?dy ?wiat b?dzie mia? sw?j temat (w przypadku, je?li temat zosta? za?o?ony i zamkni?ty z powodu d?ugiego okresu nieudzielania si? u?ytkownik?w zostanie przeze mnie na nowo otwarty i posprz?tany ze spamu). Je?li pojedynczy gracz b?dzie chcia? pochwali? si? zdj?ciami awans?w czy przyg?d z danego ?wiata powinien dodawa? zdj?cia w odpowiednim temacie.

W przypadku, je?li grupa os?b (minimum 3) zechce za?o?y? sw?j osobny temat ze zdj?ciami z jakiego? ?wiata jak najbardziej mo?e to zrobi?, jednak?e musi zastosowa? si? do kilku zasad.
1. Tytu? tematu powinien zosta? uzupe?niony wed?ug schematu: "[nazwa ?wiata] - nazwa dru?yny - ewentualnie jakie? kr?tkie has?o". Temat mo?e zawiera? wy??cznie polskie znaki, cyfry i znaki interpunkcyjne w miejscach, gdzie s? potrzebne. ?adnych szlaczk?w z gwiazdek etc.
2. W pierwszym po?cie tematu poza minimum 3 screenami z gry powinno znale?? si? zdj?cie dru?yny stoj?cej obok siebie tak, by nicki cz?onk?w by?y widoczne (je?li kto? chce zachowa? anonimowo?? nick mo?e by? zamazany).
3. ?eby unikn?? zb?dnego ba?aganu cz?onkowie dru?yny sami musz? pilnowa?, by w ich temacie nie wrzuca? zdj?? nikt poza nimi. W przypadku ci?g?ego zarzucania tematu dru?yny zdj?ciami graczy niezrzeszonych nale?y zwr?ci? si? do moderatora dzia?u z pro?b? o pomoc w utemperowaniu nadgorliwca.

Odpowiednia modyfikacja regulaminu pojawi si? wkr?tce. Je?li kto? posiada aktualnie dzia?aj?cy temat z fotkami swojej dru?yny niech napisze do mnie, ?ebym go nie kasowa?a. Najlepiej podes?a? pw z adresem url.
Link: drobne zmiany w dziale

@up
Przepraszam , niedopatrzenie ;p A co do tego ?e raz z nim poszlem i potem go bilem , zapomnia?em ?e to z nim szed?em xD bo ja z nim si? umawialem przez advertising . Jakie? zdj?cia dodam jutro , a jak wspomina?em , zamierzam wzbogaci? si? o pacca ale mam problemy z forma p?atno?ci :p Ale ju? nied?ugo :)
Kolejny awansik :
5te92.jpg

Jako? nasz?a mnie ochota solowa? gs'y :D
34tdczk.jpg

Ale potem wpad?y 3 i pad?em ://

Ostatnia edycja:
Odp: [Valoria] Nie moge spa? bo musz? gra? !

Refresh :d
Szed?em sobie na expa i mnie ubi? kole? bez powodu ;/ nie lubi? mnie tu Xd
6gdhu0.jpg

ale mia?em takiego farta , ?e maj?c tylko dwa blessy nie spad? plecak :D

Odrabiam lvl :)
1zd40a8.jpg

Ponownie 65 dist ;d
9a4oro.jpg

No i po raz pierwszy 35 lvl !
2gv0ug0.jpg

Komentujcie :D
I jak ju? m?wi?em , pacc jest :) Tylko mo?e zaczekam na odpowiedni moment , w kt?rym b?d? mia? wi?cej czasu na gr? , bo teraz nauka :/
1icqhj.jpg

Ostatnia edycja:

@Refresh
Crus Helmet quest
5ccbyg.jpg

Aktywowany pacc :)
2zr2mgg.jpg

Pierwszy outfit & mount :D
2zsw4m1.jpg

Ponowny 35 lvl (pare razy pad?em :P)
9zu9tu.jpg

Ostatnia edycja:

36 lvl i nowe eq :)
2z8q5ah.jpg

68 dist :P
10s9mxs.jpg

37 lvl ;d
2wmq8f7.jpg

38 lvl :)
2vlmo1y.jpg

69 dist :P
33pex3r.jpg

39 lvl
34xgmqp.jpg