Witam,
Chcia? bym was serdecznie zaprosi? na nowo powsta?y serwer, mapa to realmpa jest ci?gle przerabiana ju? mam sporo bug?w naprawionych, map? mam sporo przerobion? lecz Update zrobi? za jakie? 3 dni kiedy dodam wi?cej nie ma sensu dawa? mini upk?w co chwilk?.
Informacje:
Client: 8.60
Strona: Veloria Serwer
IP: Veloria.hopto.org
Port: 7171
Czas online 24/7 [chyba, ?e co? wprowadzam b?d? poprawiam]
Host 8MB/Ram 4GB/Procesor 4x 2.8 "Nied?ugo, gdy serwer si? rozwinie p?jdzie na dedyka"
Na serwerze nie ma sms shopa, wi?c nie jeste? postrzegany po przez grubo?? twojego portfela, a osobowo?? wobec graczy.
Exp Stage:
1 - 50 - 150x
51 - 100 - 100x
101 - 130 - 75x
131 - 150 - 50x
151 - 180 - 25x
181 - 200 - 9x
201 - 250 - 5x
251+ - 3x
Skills - 45x
Magic - 30x
Loot - 2x
Mapa: RealMap
Fragi:
5 w 1 dzie? = RS
15 w tydzie? = RS
30 w w miesi?cu = RS
Miasta:
Yalahar
Liberty Bay
Gengia
Venore
Thais
Itp.
Dodana zosta?a komenda, aby nie biega? po blessy teraz tylko wpisujemy "!bless".
Na serwerze dzia?aj? te wa?niejsze i te mniej wa?niejsze Questy typu INQ, ANNI, POI itp.
Na serwerze dostaje si? exp za ludzi.
Bez Update
Screeny:
Depot [przed update]
Trainery
INQ
Wiem, ?e lepiej by?o by gdybym pokaza? screeny z przerobionej mapy, ale narazie nie chc? ujawnia? jak wygl?da mapka dop?ki jej nie sko?cz? czyli mniej wi?cej 2 dni, dodam, ?e zosta? zmieniony wygl?d Temple, Depo i takich tam dodane mini questy.
Serdecznie zapraszam!
Chcia? bym was serdecznie zaprosi? na nowo powsta?y serwer, mapa to realmpa jest ci?gle przerabiana ju? mam sporo bug?w naprawionych, map? mam sporo przerobion? lecz Update zrobi? za jakie? 3 dni kiedy dodam wi?cej nie ma sensu dawa? mini upk?w co chwilk?.
Informacje:
Client: 8.60
Strona: Veloria Serwer
IP: Veloria.hopto.org
Port: 7171
Czas online 24/7 [chyba, ?e co? wprowadzam b?d? poprawiam]
Host 8MB/Ram 4GB/Procesor 4x 2.8 "Nied?ugo, gdy serwer si? rozwinie p?jdzie na dedyka"
Na serwerze nie ma sms shopa, wi?c nie jeste? postrzegany po przez grubo?? twojego portfela, a osobowo?? wobec graczy.
Exp Stage:
1 - 50 - 150x
51 - 100 - 100x
101 - 130 - 75x
131 - 150 - 50x
151 - 180 - 25x
181 - 200 - 9x
201 - 250 - 5x
251+ - 3x
Skills - 45x
Magic - 30x
Loot - 2x
Mapa: RealMap
Fragi:
5 w 1 dzie? = RS
15 w tydzie? = RS
30 w w miesi?cu = RS
Miasta:
Yalahar
Liberty Bay
Gengia
Venore
Thais
Itp.
Dodana zosta?a komenda, aby nie biega? po blessy teraz tylko wpisujemy "!bless".
Na serwerze dzia?aj? te wa?niejsze i te mniej wa?niejsze Questy typu INQ, ANNI, POI itp.
Na serwerze dostaje si? exp za ludzi.
Bez Update
Screeny:
Depot [przed update]

Trainery

INQ

Wiem, ?e lepiej by?o by gdybym pokaza? screeny z przerobionej mapy, ale narazie nie chc? ujawnia? jak wygl?da mapka dop?ki jej nie sko?cz? czyli mniej wi?cej 2 dni, dodam, ?e zosta? zmieniony wygl?d Temple, Depo i takich tam dodane mini questy.
Serdecznie zapraszam!