• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

-Tibia 8.60 VenesisOT.pl Start 23 Sobota (godzina: 12:00)

Status
Zamknięty.

Clean-Sector

Senior User
Dnia 23 listopada (Sobota) o godzinie 12:00 wystartuje jeden z majwiekszych serwer?w evo - jakim jest VENESISOT.PL.
Tym razem idziemy w kierunku d?u?szej gry ni? tydzie?.
VENESISOT, jest jedynym serwerem, kt?ry oferuje tak wiele event?w oraz system?w.
Tylko u nas mo?esz znale?? autorskie skrypty, kt?re wybijaj? nasz serwer ponad wszystkie inne.
Od ostatniej edycji zoptymalizowali?my wiekszo?? skrypt?w i fukcji w silniku.
Poprawili?my wiekszo?? quest?w (bez debug?w). Wykonali?my update mapy: dodane ponad 50 nowych expowisk, 10 quest?w.
Rozbudowali?my tak?e miasto, dodali?my nowe domki oraz wyedytowali?my stare.
Poprawili?my PvP system oraz popracowili?my nad balansem, aby ka?dy mog? co? ugra? swoj? ulibion? profesj?.

VenesisOT zawsze cieszy?a si? wielkim zainteresowanie oraz grywalno?ci?, jeste?my juz z wami prawie 4 lata, dlatego i w tej edycji was nie zawiedziemy!

Client: 8.6
Port: 7171
Slot: 1000
Ip: VenesisOT.pl
Acc: VenesisOT.PL - Latest News

Exp stage:
1-50 x300
51-100 x200
101-150 x100
151-200 x65
201-250 x25
251-270 x10
271-300 x6
301-xxx x3

Skill rate: x25
Magic rate: x15
Loot rate: x1.5

1.png

tproom.png

Our partners and their custom servers:

Odp: VenesisOT.pl Start 23 Sobota (godzina: 12:00)

To ma by? ta twoja edytowana materia ??

---------- Tre?? dodana o 09:48 ----------

Jeszcze ta sama zapowied? co Ots materia..NIE POLECAM.

No chwilowo kopia :P bo kopie s? najlepsze heh nie no mapa jest edytowana (nie mocno ale stopniowo b?dzie przerabiana)

Nie chcecie nie musicie wbija? ots jest dla was i dlatego s? darmowe pkty na start i eventy b?d? z kt?rych b?dzie mo?na wygra? real kas?.

Ps. jako? ka?da real mapa to kopia i o tym nie piszcie. (Atlantyda - Kopia starego,dobrego rpg.)

Ostatnia edycja:

Nigdy nie biore czynnego udzia?u w tego typu dyskusjach. (mo?e dlatego ,ze jestem ju? za stary;D). No ale teraz musz? doda? swoje trzy grosze.
Pisz?c zapowied? tego serwa ju? na samym pocz?tku k?amiesz. To po pierwsze. To ,?e masz darmowe pkt to nic 90% OTS r?wnie hojni s? co i Ty.
Masz (gotowca?) z kt?rym przeczeka?e? burze bo ka?dy inny chcia? go mie? ( i ka?dy go ma ) Teraz jak ju? ludzie odpu?cili sobie z Materi?. To Ty tu z tym wyskakujesz. S?aby chwyt marketingowy.
1: Serwer nie postoi Ci d?ugo gdy? ludzie s? ju? dos?ownie znudzeni tym g?wnem by?e? na tyle leniwy ,?? nie zmieni?e? nawet Loyata.
2: Piszesz wiele funkcji ok. Wiele jest ale nic od Siebie. To co tam by?o nic nowego.
3: Piszesz ,?e Real Mapy te? s? kopiowane. S? bardziej od tej OTSmateri. Tylko ,?? te realmapy zawsze maj? du?o b??d?w nad kt?rymi po prostu trzeba d?ugo siedzie? wsadzi? w to ogrom wolnego czasu. I co wa?ne umiej?tno?? same poradniki Ci nie pomog? (u?atwi? ale nie pomog?).
Nie polecam tego serwera. Dlatego ,?e jego "w?a?ciciel" Najprawdopodobniej jedyne co z nim zrobi? to ?ci?gn? postawi? zrobi? reklam? i liczy na ?atwy $$.
Dzi? nie ma ?atwych PLN. To tyle.

Dzi?kuje za wypowied? panu u g?ry.

Ale musz? si? z jednym nie zgodzi?, poniewa? nie mam zamiaru na nim zarabia? ani nic chce tylko aby gracze mieli co robi? i doszed?em do wniosku ?e t? map? b?dzie najlepiej przerabia? poniewa? ma najwi?cej event?w itd. Co do tego ?e wstawi?em j? i od razu odpalam to si? nie zgodz? jak by? pobra? materie to by? wiedzia? ?e ma du?o bug?w o kt?rych przekona?em si? na test serwerze. Lay nie zmienia?em poniewa? jest to layout z real tibii.

Ots b?dzie odpalony nawet jak b?dzie 20 os?b online.

Mam nadzieje ?e przekonacie si? do moich zamiar?w. bo do kopi nie mog? was chwilo przekona?. Dzi?kuje wam za wypowied?

Jezeli nie masz zamiaru na nim zarabiac to skasuj sms shopa niech bedzie for fun ;]

Jezeli nie masz zamiaru na nim zarabiac to skasuj sms shopa niech bedzie for fun ;]

No co Ty!! Vps za 20 z? trzeba z czego? op?aci?, a ze swoich kieszonkowych na pewno nie b?dzie dok?ada?! Reszta zapewne b?dzie przeznaczona na zdrowe ?ycie (fajki, alko, itp).

Zarabia? nie mam zamiaru ale dedyk sam si? nie op?aci a co do fotek to w pi?tek dodam.

---------- Tre?? dodana o 08:37 ----------

Od?wie?am

Niepolecam kopia materi... dodatkowo sklei?e? moja zapowiedz z jakas inna ;s

Fake to jest twoja dojrza?o??.

Wypowiedzia?e? si? raz? to nie spam tu. Mia?e? szanse wypisa? all w jednym po?cie.

Players in database: 352.A tu a? 45.. .
@down
To jednak masz fake licznik:)

Ostatnia edycja:

D?ugo b?dziesz jeszcze spami? ? nie rozumiesz ?e nie mam jak tego chwilowo poprawi??

Rusz z t? swoj? kopi? to zobaczymy czy nie padnie :)

Up nigdzie nie pia?em ?e nie mam...

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Back
Do góry Bottom