• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

~~~~ Veno City ( HIT? ) ~~~~

Status
Zamknięty.

LaVejt

Advanced User
Liczba reakcji
7
Witam chce wam pokazac maja prace .
Mam nadzieje ze bedzie oceniona dobrze jak i nagannie.
Chce uslyszec opinie ludzi znim go dam na serva.
Mapa jeszcze nadal jest w budowie
1. Veno city - temple parter.

2. Veno city - temple widok z g?ry.

3. Veno city - depo widok- piwnice, parter i widok z g?ry

4. Veno city - widok calego miasto z g?ry

Odp: ~~~~ Veno City ( HIT? ) ~~~~

No nie?le du?o szczeg???w i nawet prawie nie wida? ?e to by?o miasto evo tylko te expy co zosta?y powiniene? przerobi?, jest wida? ?e zostawi?e? par? domk?w z evo. Dobry pomys? mia?e? na temple ale te kawa?ki drogi troch? brzydko wygl?daj? i te drzewa z ty?u jest ich za du?o ko?o siebie. Pustynie s? za puste, dodaj jakie? kaktusy albo co?, ale g?rna cz??? exp?w wygl?da ?adniej ni? dolna wi?cej detali itp. Jednym s?owem mapa ?adna i w stylu rpg na pewno jak dasz j? na ots b?dzie gra?o du?o os?b moja ocena 8,5/10.

Czy to nie orion i pegaz podobna mapka :D 10/10 :]
Bardzo wszystko wyszczeg?lnione,?adne i fajne.
Bardzo ?adne mapki robisz podoba mi si?.
?ycz? tobie powodzenia w konkursach maperskich !

twoja polszczyzna kuleje tak mocno ?e chc? mi si? rzyga?.
co do mapy, to nie jest ona ani specjalnie pomys?owa, ani nadzwyczajna, ani ?adna
screeny robisz w z?y spos?b, nie wy??czaj?c ani Highligtingu, ani Shade, ani Special Zones, w dodatku zabrak?o tag?w , a po czytaniu opisu ostatniego screena to sie zastanawiam dlaczego jeszcze do tej pory nie wynalezli plugina do painta poprawiaj?cego b??dy ort.

Mapka w sumie jest na 3/10, wysoko bo jest spora, a ?adko jest okazja popatrzenia na spore mapki.
_____
[QUOTE="Maksiu xD, post: 0"](...)jak dasz j? na ots b?dzie gra?o du?o os?b moja ocena 8,5/10. [/quote]
Chyba skretynia?e?.

______
Edit:
[QUOTE="Blackq, post: 0"]Robi?c screny kt?re p??niej chcesz gdziekolwiek umie?ci? to najpierw wy??czy? wszystkie wy?wietlania pz, spawn?w itp. to samo z show shade musimy go odznaczy? dzi?ki temu nie b?dzie cienia na ni?szych pi?trach, wszystko t znajduj? si? w zak?adce View.[/quote]
Gz Captain Obvious.
poza spamem masz jaki? pow?d do powtarzania wszystkiego tego co pisz? inni?
nast?pny pro support. oj ludzie ludzie

Ostatnia edycja:

Robi?c screny kt?re p??niej chcesz gdziekolwiek umie?ci? to najpierw wy??czy? wszystkie wy?wietlania pz, spawn?w itp. to samo z show shade musimy go odznaczy? dzi?ki temu nie b?dzie cienia na ni?szych pi?trach, wszystko t znajduj? si? w zak?adce View.

Miasto jest s?abe, brzydko wykonane, nadaj? si? tylko pod jaki? serwer 4fun. U?y?e? zbyt wielu tych kamienni na drodze, dachy fatalnie wyko?czone, w depo brzydka pod?oga. Og?lnie s?abo.

Super Mapka ;] Pozdro Marrox :p

Praktycznie to samo co Blacq
Dla leniwych:
templex.jpg

templeup.jpg

depoh.jpg

venocity.jpg

Od siebie dodam tylko tyle ze po prostu za g?sto tu wszystkiego

jak narazie zgadzam sie ze za duzo nawalilem drzew i kamieni

kumkumowikume wiem ze ss robi sie bez pz itp ale ja nie umiem wylaczyc

prosze dawac wiecej negatywnych kometarzy na temat projektu
musz? wiedziec co sie podoba a co nie ;p

Tu LaVejt

OD?WIERZAM
oceniajcie

Moja opinia raczej nikogo nie usatysfakcjonuje, ze wzgl?du, ?e jestem skrypterem, a nie maperem, ale c??. Mam do ciebie kilka uwag dotycz?cych nie tyle wygl?du, co funkcjonalno?ci. Ot?? w depozycie na parterze pomi?dzy skrzynkami znajduj? si? miecze i tu pytanie do Ciebie - czy jeste? pewny, ?e da si? na nich k?a?? przedmioty? Ale to jeszcze nie koniec, bo w piwnicy depozytu jest jeszcze w??cznia i pytanie si? powtarza.

A je?li chodzi o kwesti? wygl?du to ?wi?tynia. OMG WTF LoL... ?wi?tynia sama w sobie ma ma?o szczeg???w. Natomiast na zewn?trz te kamienie, kt?re akurat da?e? s? niedopasowane. Ich raczej si? u?ywa w kompozycji i liniach prostych jak zauwa?y?em m.in. na real w Carlin oraz na kilku OTs'ach. W samym ?rodku ?wi?tyni mo?na by da? jak?? inn? kafelk? dla urozmaicenia. Zgadzam si? tak?e z powy?szymi. Tzn. wi?kszo?ci?.

A i ortografia... pobierz sobie mozill?, a zanim co? napiszesz w paincie, gimpie itp. sprawd? czy dobrze to napisa?e? Word'em na przyk?ad.

Pozdrawiam,
Szaki.

Screeny w potwornej jako?ci.
Dachy wygl?daj? brzydko- zw?aszcza w po??czeniu z czarnymi ?cianami i tymi "trawami" wyrastaj?cymi z pomi?dzy dach?wek.
W DP wystawa pirotechniczna wygl?da kiczowato- rodem z ots'ow x9999.
Og??em 5/10

Status
Zamknięty.
Do góry