-Tibia 8.60 Venuria OTS 8.6

Status
Zamknięty.
Odp: Venuria OTS 8.6

@refresh
Jak tam trwaja prace nad serwerem, kiedy start?
Witam.
Postanowili?my troch? dopracowa? map? i skrypty, dlatego start si? op??nia. Chcia?bym wam powiedzie?, ?e tworzymy 2 serwery. Jeden to Venuria RPG, a drugi to Venuria tp (co? podobnego do evo). Nied?ugo wrzuc? wam screeny.

@refresh

min?? tydzien od twojej wypowiedzi Help3r

I jak prace nad otsem moze screeny jezeli nadal pracujecie nad nim?

Jestem ciekaw jak id? prace serwer zapowiada si? naprawd? ?wietnie, tylko startu nie wida? : /

@refresh
Widze ze prace nad serwerem upadly bo jopekziom szuka posady na innych OTSACH a Help3r jest CMem na memsoria.pl i bloodwar.pl

szkoda ;/

Prace Upadly?!
No bo szukamy posad na innych OTS'ach?
Nic z tych rzeczy!
Venuria RPG jest skonczona w 75%
trzeba tylko oskryptowac.. a skrypterow tymczasowo nie ma no to biore sie za inne projekty .
Myron robi aktalnie Venurie z TP 1 miasto z 130 TP na exp.
Miasto jest zrobione + pare terenow poza nim: )

ja na waszym miejscu bym dal sobie spokoj , robicie ludzi w chu*a , przekladacie starty , i nie wbije wam wiecej niz 30 osob

Witam zmiana mapki ;d
przedstawie Wam screeny ;]

Przepraszam, ze tylko 2, ale speedyshare odrzuci?y moje screeny z 7 ;]
To jest mapka od 0 rabiona by the Myron :)
Wiecej screenow juz w krotce :)
Oceniac ;dd

No skoro ju? to wszystko przeczyta?em to si? wypowiem. Pierwsze twoje screeny i posty kompletnie mnie zniech?ci?y. Wszystko mi tam nie pasowa?o do kupy. Z k?d nagle mi?dzy natur? znalaz?y si? ?aty pustynne na kt?rych ros?y kaktusy a praktycznie pod nimi zielona trawa. Troszk? mi si? ?mia? chcia?o ?e deszcz si? obrazi? na te miejsca, ale ok. W nast?pnych postach zrzuty wygl?da?y ca?kiem zno?nie, ale bez sza?u. Za to te ostatnie /\ te up mnie roz?mieszy?y. :D Wygl?daj? jakby mapper bez ?adu i sk?adu nawali? wszystko co mia? w palecie pod r?k?, a co najgorsze to ca?kiem pasuje do serwa evo. Wi?c podsumowuj?c. Mo?e i ca?kiem spoko si? zapowiada, ale osobi?cie nie grywam na evo raczej. Pozdrawiam i ?ycz? powodzonka. :>

Hee nie podoba mi sie ten styl ;x Juz wolalem wczesniejszy.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry