• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

VestiaOT - nowy layout

Crypton

Advanced User
Liczba reakcji
26
Wrzucam layout, kt?ry pierwotnie mia? by? na now? edycj? Vestii, ale niestety tak si? z?o?y?o, ?e zosta? ukradni?ty.

Screenshot:

Co zawiera paczka:
- plik PSD layoutu
- pliki CSS, PHP i obrazki
Layout nie jest zakodowany pod ?adnego account makera, ale mo?e by? to ?atwo zrobione.

Download:

Have fun :-)

Odp: VestiaOT - nowy layout

Ukradni?ty? a nie Skradziony?

A mo?e w my?l zasady kto pierwszy ten lepsze, w?tpi? by szablon zosta? skradziony. Z pewno?ci? kto? dokona? zakupu jako pierwszy. Ale to nie w tym rzecz. Masz pole do popisu by stworzy? co? innowacyjnego. Powodzenia i czekam na start.

juz robie TESTA za 20 min dam wam zna? czy dziala i nie ma problem?w :P

---------- Tre?? dodana o 23:09 ----------

Warning: parse_ini_file(layouts/Vestia/layout_config.ini) [function.parse-ini-file]: failed to open stream: No such file or directory in C:\xampp\htdocs\config-and-functions.php on line 75

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in C:\xampp\htdocs\config-and-functions.php on line 76

Warning: include(layouts/Vestia/layout.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in C:\xampp\htdocs\index.php on line 316

Warning: include() [function.include]: Failed opening 'layouts/Vestia/layout.php' for inclusion (include_path='.;\xampp\php\PEAR') in C:\xampp\htdocs\index.php on line 316

jak widac juz pierwszy blad . acc gesior 0.3.8

Warning: parse_ini_file(layouts/Vestia/layout_config.ini) [function.parse-ini-file]: failed to open stream: No such file or directory in C:\xampp\htdocs\config-and-functions.php on line 75

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in C:\xampp\htdocs\config-and-functions.php on line 76

Warning: include(layouts/Vestia/layout.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in C:\xampp\htdocs\index.php on line 316

Warning: include() [function.include]: Failed opening 'layouts/Vestia/layout.php' for inclusion (include_path='.;\xampp\php\PEAR') in C:\xampp\htdocs\index.php on line 316

Layout nie jest zakodowany pod ?adnego account makera, ale mo?e by? to ?atwo zrobione.
Przeczytaj chocia? temat przez pobraniem laya.

Jak chcesz go pod gesiora to napisz na GG: 43755289

Witam , chcia?bym oficjalnie wyja?ni? ?e NIE Ukrad?em Tego layout tylko kupi?em od tw?rcy , kt?ry zapewnia? mnie ?e jestem jednym w?a?cicielem jako gratis dorzuci? mi layout Vestii , kt?ry te? ma ju? od dawana . Odpisa?em tobie Crypton w gg ?e go kupi?em , wystawiaj?c ten layout dziajasz troche na moj? nie korzy?? , ale to nic kupi?e? go i masz do tego prawdo tak samo jak ja kupi?em Layout Vestii , tzn dosta?em go gratis i te? go wystawi? , ?a?uj? tylko ?e nie zrobi?em tego o wiele wszybciej bo by?em w posiadaniu layout vesti klika dni po tym jak vestia startowa?a pierwszy raz z tym layoutem , lecz uwa?a?em wtedy ciebie za "Admina" z konkurencji i nie chcia?em si? zachowa? jak zwyk?y CHAM , no ale mili?em si? i wida? nie ma w tibi ludzi z Honorem . Tak?e link do Layout :

Pozdrawiam

Witam , chcia?bym oficjalnie wyja?ni? ?e NIE Ukrad?em Tego layout tylko kupi?em od tw?rcy , kt?ry zapewnia? mnie ?e jestem jednym w?a?cicielem jako gratis dorzuci? mi layout Vestii , kt?ry te? ma ju? od dawana . Odpisa?em tobie Crypton w gg ?e go kupi?em , wystawiaj?c ten layout dziajasz troche na moj? nie korzy?? , ale to nic kupi?e? go i masz do tego prawdo tak samo jak ja kupi?em Layout Vestii , tzn dosta?em go gratis i te? go wystawi? , ?a?uj? tylko ?e nie zrobi?em tego o wiele wszybciej bo by?em w posiadaniu layout vesti klika dni po tym jak vestia startowa?a pierwszy raz z tym layoutem , lecz uwa?a?em wtedy ciebie za "Admina" z konkurencji i nie chcia?em si? zachowa? jak zwyk?y CHAM , no ale mili?em si? i wida? nie ma w tibi ludzi z Honorem . Tak?e link do Layout :

Pozdrawiam
Je?eli uwa?asz, ?e kupi?e? layout Vestii to poprosimy PSD ;) Bo grafik? ze strony ka?dy g?upi potrafi skopiowa? ;)

Sprite, Ty si? nie wypowiadaj, bo ka?dy ma o tobie opinie z?odzieja wiec teraz mo?esz pierdol&c glupoty ?eby udupic drakosa w naszych oczach.

@UP
No w?asnie :/

Dol strony Cantebii jest taki sam jak:
Tzn. no troche bardziej nasycony ^^

sprite1993 Wystarczy ?e crypton ?ci?gnie to co udost?pni?em i zobaczy kod strony , jest tak samo zakodowany jak dosta? od ciebie , jak bym skopiowa? grafik? to bym na pewno wszystkiego tak samo nie zakodowa? , chodzi o to ?e linijka po linijce znajduj? si? , zapewne w tym samym miejscu co u Cryptona w kodzie . Tzn , tu powinien wypowiedzie? si? Crypton , ale uczciwie , po sprawdzeniu tego co udost?pni?em ze swoj? stron? . Nie tylko ja tu zosta?em oszukany przez sprite , stary w?a?ciciel Xavato kiedy? tez zosta? przez neigo oszukany , jak kto? nei chce mi wierzy? moge da? namiery do starego Admina Xavato i on wam powie kto u jest oszustem .

Je?eli uwa?asz, ?e kupi?e? layout Vestii to poprosimy PSD ;) Bo grafik? ze strony ka?dy g?upi potrafi skopiowa? ;)

Wypad st?d, nie musz? nic wi?cej pisa? ni? to ?e znajomego pr?bowa?e? wkr?ci? i wzi?? od niego 250 z? za "zakodowanie layoutu" cantebi pod jego acc maker'a, kwestia 5 minut ale dalej pr?buje oszust nastruga? na nie?wiadomym :)

Spokojnie zakoduje i wy?l? za free specjalnie osobie kt?rej chcia?e? go sprzeda? :)

sprite1993: a i jeszcze mam archiwum gg , facebooka , archiwum p?atno?ci paypal , i to co mi wysy?a?e? na email . A co do layot?w wysla?e? mi 2 w jednej paczce, i tak?e mam w archiwum jak sie pyta?em o layout vesti , i jak pisa?e? ?e jest te? na sprzeda? . Wiec prosz? nie o?miesza? si? ju? , te bajki mo?esz nadal wciska? Cryptonowi , on te? okaza? si? szuj? oskar?aj?c mnie o kradzie? , gdzie mu pisa?em ?e to kupi?em . Jak mia? w?tpliwo?? do moich s??w m?g? zapyta? czy mam jakies dowody a nie wyskakuj?c z oskar?eniami przeciwko mnie na forum , robi?c ze mnie z?odzeje , gdzie ja jego layout trzyma?em tylko dla siebie a juz dawno m?g?bym go udost?pni? ale mam zasady , sw?j honor , zrobi?em to po tym jak Crypton zachowuj?c si? jak dzieciak bez honoru , oskar?y? mnie o kradzie? . Zreszt? te? pisa? ?e p?jdzie z tym do s?du , na co bardzo czekam bo ja si? nei czuj? winny mam na wszystko dowody zakupu , archiwum, historie itp , a chcia?bym zobaczy? t?umaczenia sprite , co by wymy?la? , jak by si? broni? ? :)

Do góry