[W?asna gra Survival]

Status
Zamknięty.
Odp: [W?asna gra Survival]

Mordo, lepszym rozwi?zaniem b?dzie CryEngine, b?d? UDK ;)

Wejd? na otsliste i sp?jrz, na kt?rym miejscu jest DBNS. Za jaki? czas, gdy wystartuj? 2 kolejne projekty b?dziesz si? zastanawia?, dlaczego tam jest tak du?y ruch. Chocia? nie... lepiej teraz Ci to napisze ?eby? nie musia? p??niej nadwyr??a? "m?zgu"... Dlatego, ?e w przeciwie?stwie do Ciebie mam jakie? cele, kt?re osi?gam... Szczytem twoich marze? jest widocznie Memsoria z banem na otservlist, fejkowanym czasem online i spoofem, gdzie nikt nie gra a wi?kszo?? Twoich post?w to "hejty".
Zr?b co? w?asnego, aby inni mogli to ocenia?. Bo s?owa osoby, kt?ra jest tak leniwa, ?e jedyne co robi to bezproduktywnie siedzi na forum i krytykuje innych s? dla mnie tak wa?ne jak jutrzejsza pogoda na biegunie p??nocnym.
Pozdrawiam ?rodkowym palcem ,,i,,

Wiem na ktorym miejscu jest dbns i wiem ze skyfall i inne twoje gowna beda mieli mase graczy.
Wiem, ze pewnie potrafisz robic zajebiste rzeczy.
Co nie zmienia faktu, ze dla mnie db i pokemony sa zjebanymi otsami wszystkie razem i osobno.
Ale chujowe otsy i tak znajda graczy latwiej z dobra reklama niz dobre otsy z reklama chujowa, wiec nie ma znaczenia jak dobry serwer sie umie zrobic.
Mam cele ktore tez osiagam. Z memsoria mam gowno wspolnego poza tym, ze mi placa za nic nie robienie. Dla ciebie widac szczytem marzen jest serwer tibii z 500 czy 1000 graczy... Dla mnie nie.
Wiekszosc moich postow to hejty. Zycie.
Robie cos wlasnego i kto ma oceniac ten ocenia. Na forum wchodze nie siedziec bezproduktywnie tylko sie odstresowac albo powyglupiac.
Ale jak twoj "mozg" jest zbyt nadwyrezony zeby to ogarnac, to juz twoj problem. To ty sie tu ograniczasz do jakichs otsow i innych pro "gjer" jak ta ktora tu "reklamujesz" :P
Chociaz w sumie nie. Ty pewnie akurat sie nie ograniczasz tylko do otsow, a przynajmniej nie zawsze. Ale nie bedziesz mi tu pierdolil co ja robie a czego nie robie ;<

Osobi?cie nie przepadam za takimi grami, moj? jedyn? rozgrywk? przed komputerem jest Tibia, ale jak najbardziej ?ycz? powodzenia :)

Bardzo si? dziwie, ?e Placek jeszcze nie dosta? bana, przegl?daj?c r??ne tematy i widz?c jego komentarze dochodz? do wniosku, ?e ten cz?owiek jest lekko pokr?cony, oczywi?cie nie dyskryminuje go, ale na lito?? bosk? dlaczego musisz pisa? tyle tych post?w?

Co do silnika to Unreal du?o lepiej nadaje si? na gre kt?r? robi? + nie wrzucam od miesi?ca+ screen?w, bo mam te? inne zaj?cia ale nad unrealem codziennie co? tam siedz?. Jak odpale skyfalla to b?d? mia? wi?cej czasu na t? gr? + fundusze na assetstore.

Bardzo si? dziwie, ?e Placek jeszcze nie dosta? bana, przegl?daj?c r??ne tematy i widz?c jego komentarze dochodz? do wniosku, ?e ten cz?owiek jest lekko pokr?cony, oczywi?cie nie dyskryminuje go, ale na lito?? bosk? dlaczego musisz pisa? tyle tych post?w?
Tez sie dziwie, ze bana nie dostalem. Ale serio. Tak duzo postow? 2-3 dziennie? Czasem jak w jakims temacie sie przyspamuje albo cos to z 5 dziennie?
To, ze ty piszesz jeden czy dwa posty na 10 dni to nie znaczy, ze wszyscy pisza tak samo.
W zasadzie to chyba o forach internetowych ogolnie masz male pojecie, jak ci sie wydaje, ze pisze duzo postow ;P

@top
Chcialbym zobaczyc rozwiniety system plywania, nurkowania itp. Bo chyba w zadnej grze tego ogarnietego w miare nie ma?
W takim majnkrafcie np z tego co pamietam jedynie jakies osmiornice dodali i tyle, ze mozna sie utopic... A pod woda mozna robic pare ciekawych rzeczy ;P
+ Dochodzi do tego crafting przedmiotow przydatnych do nurkowania.

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Back
Do góry