• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

W jak? gr? warto gra? ;)?

Status
Zamknięty.

hadEs

Active User
Liczba reakcji
5
Witam,
kieruje si? do Was z zapytaniem jak? gr? polecacie. Ostatnimi czasy ju? gry CS/Tibia/LOL troch? si? przejad?y, przynajmniej mi. Chc? co? nowego bez tej monotonni. Jakie gry polecacie, mog? to by? nie internetowe tylko single. Ostatnio ?ci?gn??em sobie Far Cry 3, fajne efekty i fabu?a ale dosy? kr?tka, wystarczy?o mi 5 dni na przej?cie ca?ej gry.

Odp: W jak? gr? warto gra? ;)?

Max Payne 3
M&M Heroes - seria
Need for Speed - seria
GTA V - jak wyjdzie
Assassins Creed IV - jak wyjdzie

Ja polecam czekac na bf4 te nowe systemy ten origin na tablecie itp System dow?dc?w mega :] @ Pozdrawiam i polecam wejdz na youtube i ea polska i zobacz multiplayer itp masakra co dodali ;]

---------- Tre?? dodana o 14:28 ----------

Max Payne 3
M&M Heroes - seria
Need for Speed - seria
GTA V - jak wyjdzie

Gta v to za rok wyjdzie pewnie na pc tak jak to by?o z gta 4

Max Payne 3
M&M Heroes - seria
Need for Speed - seria
GTA V - jak wyjdzie

Max Payne - 3 przeszed?em ju? dawno ca?ego ;)
"Hiro?sy" - w to dawno nie gra?em tzn. w te nowe wersje, jaki? tydzie? temu gra?em w 3 kompanie.
Need For Speed - z nfs jedynie fajny jest NFS World (multiplayer), reszta ju? mi si? znudzi?a ten nowy MW2 te?.
GTA V - jak wyjdzie na pewno ?ci?gn? lub kupi? ;) wszystkie wersje gra?em opr?cz tej ;p
Assassins Creed IV - no to mo?e by? ciekawe ;) o ile si? orientuj? to teraz w AC3 jestem na 3 sekwencji.

Ja polecam czekac na bf4 te nowe systemy ten origin na tablecie itp System dow?dc?w mega :] @ Pozdrawiam i polecam wejdz na youtube i ea polska i zobacz multiplayer itp masakra co dodali ;]

---------- Tre?? dodana o 14:28 ----------

Gta v to za rok wyjdzie pewnie na pc tak jak to by?o z gta 4

BF4 - mo?e by? fajny ;) w reszt? gra?em, najlepszy z bf`?w by? Bad Company 2, moim zdaniem oczywi?cie.
Je?li chodzi o GTA to ju? pisa?em wy?ej, dzi?ki ;)

Status
Zamknięty.
Do góry