• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

[Walkman] Pixelki. {sword, shield, spear}

Status
Zamknięty.

Walkman

Active User
Liczba reakcji
8
Oto moje pixelki:

Elected Roman Shield

23sxm3m.jpg

Obsolete Spear

2rruflw.jpg

Sword Of Indepence

5km3ok.jpg

I nas?absza praca:

Wolf Blade

hw0mz7.jpg

Prosz? o komentarze i porady. Je?eli ju? krytykujesz to chocia? uzasadnij wypowied? ?ebym wiedzia? co poprawi? :)
To m?j pierwszy piXel art.

Pixelki s? w formacie .png nie wiem dlaczego wygl?daj? tak brzydko :( U mnie na dysku prezentuj? si? inaczej.
Ah.. To hosting tinypic zmieni? format na .jpg :/

Odp: [Walkman] Pixelki. {sword, shield, spear}

tarcza beznadziejna, bez polotu - kwadratowa, nie przypomina prawdziwej tarczy.
Reszta ?adna, dopracowana, ale mog?yby si? czym? wyr??nia?.
Powodzenia, r?b dalej.

Hmm raczej ta ostatnia praca nie jest najgorsz? a raczej ta pierwsza, To mi przypomina poduszk? a nie tarcze rzymian :) tarcza rzymian to co? jak tower shield tylko w innych kolorach, generalnie brakuje dok?adnego cieniowania,
Najlepiej wgrywaj na imageshack tam nie powinno zmienia? formatu.

Og?lnie niczym specjalnym si? te grafiki nie wyr??niaj?, mo?e tym, ?e s? troch? niedok?adnie zrobione, jakby je jeszcze troch? dopracowa? to by usz?y nawet.

Cz?owieku, gradient to nie cieniowanie, w pixelart musisz robi? ka?d? kratk?, a nie w programie graficznym i?? na ?atwizn?.
W og?le si? nie postara?e? - te miecze to ju? dno, totalne dno - jak czego? nie umiesz to tego nie r?b - proste.
Tarcza zbyt kwadratowa, i do tego jakie kolory. Wszystkie prac? s? s?abe, a nie tylko ta ostatnia.

Na pewno zapisa?e? w png? Bo jak bior? "zapisz obrazek jako" to wyskakuje w jpg.
Co to prac to nie ma rewelacji, ale nie jest te? najgorzej.
Tarcza nie jest tarcz?, miecze wygl?daj? jak by ka?dy element by? sk?adany oddzielnie.
Popraw cieniowanie i og?lny zarys broni.

Ostatnia edycja:

Prace bardzo s?abe.
Tarcza nie wygl?da jak tarcza, tylko jak pod?oga <chocia? te? za bardzo jej nie przypomina>. Spear, lekko wycieniowany, co brzydko wygl?da i na dodatek rozmazany, nie zapisuj prac w JPG. Reszty ju? nie b?d? ocenia?, bo jednym s?owem w ostatnich pracach wszystko jest ?le, od kszta?tu po line'art.

Status
Zamknięty.
Do góry