What's new
  • logo_cipsoft
    Latest servers:
    New servers will open on: 19th Feb 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Webdesign pixels SHOW

Glombersik

github.com/glombers
Reaction score
33
Siema GAJS !
Prosz? o jak?? ocen? itp.

Oto efekt pracy nie wszystko jest jeszcze sko?czone paru z was widzia?o ju? layout w wersji niebieskiej jednak z niej zrezygnowa?em dobieranie kolor?w to moja s?aba strona:

1. GIF IMG Login Panel:

1iAbIDx.gif

2.Make Account:

PwMmUOb.png

3.News:

ei92seT.png

4.Character Info:

pI4kGqm.png

Simon Here

Senior User
Reaction score
70
Odp: Webdesign pixels SHOW

Mi si? podoba, takie proste designy na pewno s? lepsze ni? te g?wniane layouty z najebanymi efektami gdzie si? tylko da.
Czekam na co? nowego pozdro

Glombersik

github.com/glombers
Reaction score
33

dzi?ki [MENTION=325496]Gantee[/MENTION]
;)

Kuzyn

Dziad.
Staff member
Reaction score
166

W sumie to kopia shadowcores tylko nawigacja w innym miejscu. Ostatnio mn?stwo takich lay?w wysz?o ale jest ?adny.

duposz

User
Reaction score
0

Piekny projekt, layout niczego sobie. Wart dobrej ceny pozdrawiam :)

Glombersik

github.com/glombers
Reaction score
33

Jak by kto? chcia? przyjrze? na ?ywo:

dami1310

Poskramiacz Internet?w
Reaction score
112

Jak si? kliknie na "community", "library" lub inne headery to si? strona od?wie?a :d

Glombersik

github.com/glombers
Reaction score
33

[MENTION=130987]dami1310[/MENTION] Jest jeszcze du?o b??d?w ale zwyk?y player ich nie widzi. W ka?dym oknie po klikni?ciu si? od?wie?a poniewa? zacz??em pisa? zwijanie/rozwijanie.

Heheszkiii

Active User
Reaction score
1

Po co tak ma?e strony robicie w bootstrapie, ja wiem - ?atwiej, szybciej, ale w cholere zb?dnego kodu..
[MENTION=83060]ToP[/MENTION]
Jak ka?da inna, shadow, thronx itp.

Wildhells

Senior User
Reaction score
118

Prawd? m?wi?c to nie ma tutaj czego ocenia?. Szablon Shadowcores ze zmienionym uk?adem. Kolorystyka jest brzydka.

Glombersik

github.com/glombers
Reaction score
33

[MENTION=373442]Grindelwald[/MENTION]
Prawd? m?wi?c to nie ma tutaj czego ocenia?. Szablon Shadowcores ze zmienionym uk?adem. Kolorystyka jest brzydka.
dzi?ki za ocen? ;) a co do szablonu to ale to nie jest szablon Shadowcores jest ca?kiem inny

Glombersik

github.com/glombers
Reaction score
33

@ Heheszkiii
Po co tak ma?e strony robicie w bootstrapie, ja wiem - ?atwiej, szybciej, ale w cholere zb?dnego kodu..
Nie rozumiem opisz dok?adniej. Co ?atwiej? Co Szybciej? Niby dla czego zb?dnego ?

Zacznijmy od tego ?e bootstrap to framework kt?ry wykorzysta?em jest wiele framework?w s? to desktopowe interfejsy graficzne korzystaj?c z r??nych bibliotek i do tego zawieraj?cych zdefiniowane elementy i kontrolki. Powsta? po to aby kod kt?ry piszemy powstawa? szybciej i ?atwiej. Wi?c nie wiem co oznacz twoje stwierdzenie "ale w cholere zb?dnego kodu.."

Zbizu

Luakami
Reaction score
104

my?la?e? mo?e nad pomoc? przy DevAAC? Styl podobny a zawsze szybciej komu? pom?c ni? robi? od zera.

Placek

Blue Waffle
Reaction score
667

[MENTION=83060]ToP[/MENTION]
Jak ka?da inna, shadow, thronx itp.

E tam, to jeszcze nie rekord. Widzialem projekty gdzie do jednego buttona byl wsysany caly bootstrap ;D
Troche takie podejscie w stylu: mamy do przeniesienia 1 kg cukru! zamawiamy ciezarowke na ktora mozemy ladowac 100 ton, zeby na pewno weszlo i zeby bylo fajnie i latwo :D
A wynik jest taki, ze potem sie starasz ta ciezarowka wjechac na 6 pietro, zamiast zwyczajnie wniesc ten 1 kg "manualnie" :D

Co prawda nie ma to az tak duzego affectu tutaj, bo mimo wszystko nawet jak wciagasz calego bootstrapa to jakos to dziala i sie nie wywala i nie slimaczy, ale jedna, jaki sens?

Co do laya, jesli to ma byc oceniane...
W zasadzie malo co do ocenienia. Pracy wlasnej w tym tyle co nic. Jak wchodzisz na czyjes forum, zakladasz konto, napiszesz posta, to tez twierdzisz, ze to twoje forum? No nie. Tak samo wykorzystanie kilku podstawowych funkcji czegos tam zeby sklecic 3 pierdoly na krzyz i ustawienie kolorow po swojemu to nie jest tworzenie :/
Jesli tam to wszystko pod spodem dziala, to ok, fajnie, jakas praca moze jednak wykonana. Tyle, ze to temat o dizajnie, a nie o calosci ;P
I nie, nigdzie nie mowie, ze to wyglada slabo, wyglada zjadliwie, widac, ze nie dokonczone, widac, ze na gotowcu leciane i malo w to wlozone pracy i umiejetnosci.

Dantez

Moim sekretem jest ciasto
Reaction score
202

s? to desktopowe interfejsy graficzne
Nope.

korzystaj?c z r??nych bibliotek
Nope.

zawieraj?cych zdefiniowane elementy i kontrolki
Style dla nich.

Bardzo dobrze, ?e u?ywasz jQuery i Bootstrapa, ale linkuj je z CDN, wtedy istnieje mo?liwo?? ?e zostan? pobrane z cache lub najbli?szego serwera.

Last edited:

Placek

Blue Waffle
Reaction score
667

Niby dla czego zb?dnego ?

Ile z tego potrzebujesz, zeby twoja strona wyglada jak wylgada?
Dlaczego musze to wszystko pobierac wchodzac na strone?
Teraz mi przegladarka laguje bo za duzo tekstu wklepalem w tresc posta...
I az zem musial to wjebac na pastebina bo tnet mi wyjebuje na twarz 500 i nie chce wciagnac tak dlugiego posta xD

Glombersik

github.com/glombers
Reaction score
33

Nope.

Nope.

Style dla nich.

Bardzo dobrze, ?e u?ywasz jQuery i Bootstrapa, ale linkuj je z CDN, wtedy istnieje mo?liwo?? ?e zostan? pobrane z cache lub najbli?szego serwera.
CuKVNNt.png

---------- Tre?? dodana o 21:31 ----------

Ile z tego potrzebujesz, zeby twoja strona wyglada jak wylgada?
Dlaczego musze to wszystko pobierac wchodzac na strone?
Teraz mi przegladarka laguje bo za duzo tekstu wklepalem w tresc posta...
I az zem musial to wjebac na pastebina bo tnet mi wyjebuje na twarz 500 i nie chce wciagnac tak dlugiego posta xD
To jest zb?dny kod ? moim zdaniem nie powinno si? edytowa? source.

I ta gadka nie ma sens. Sugerujecie ze ten kod mo?e jeszcze spowalnia stron? ? a waga pliku to 30KB

Placek

Blue Waffle
Reaction score
667

zes jebnal obrazek ze strony glownej bootstrapa ktory nic nie wnosi w sumie i na zaden z argumentow nie odpowiada sensownie, a w zasadzie to w zaden sposob
dobra jebac, mam dosc tej dyskusji xD

Glombersik

github.com/glombers
Reaction score
33

zes?
"zes jebnal obrazek ze strony glownej bootstrapa ktory nic nie wnosi w sumie i na zaden z argumentow nie odpowiada sensownie"

Odpowiedzia?em koledze [MENTION=15914]Dantez[/MENTION] mo?e czytaj wszystkie post znawco internetu