Odp: Werdykt s?dzi?w - KSW 17
..ci co m?wi?, ?e jestem przegrany - kij im w oko...i te reklamy sponsor?w
Nie, ?ebym ale jak by tobie dawali grub? kas? za jedno ma?e wspomnienie o sponsorze to ?miech na sali na pewno by? o nim wspomnia?.
Co do pierwszego to zaczyna si? temat rzeka bo nie rozumiem tych ludzi co na wst?pie spalaj? Pudziana, ?e jest chujowy, ?e przegrywa niech wraca ci?gn?? samoloty, ?e nie ma techniki, ?e kondycja ssie itp. Co wy macie do tego? Jego sprawa co robi i jak to robi. Trzeba mu przyzna?, ?e bardzo ci??ko haruje i w sumie jest cz?owiekiem sukcesu (nie ?ebym mu s?odzi? ale taka prawda), nie dajcie mu nawet szansy w mma - uczy si? tego 2 lata (?) z czego tak na powa?nie to tylko ostatni wyjazd do Ameryki wi?c o co? Jak wygra? z najmanem to o jazu jaki sza? by?, a jak przegra? to, ?e chujowy ludzi... kibice sezonowi. Zreszt? dobrze Pudzian powiedzia?, ?e kij im w oko i zaznaczy?, ?e i tak wygra czy nie i tak znajdzie si? fala krytyki bo albo kupiona/ustawiona albo ?e chujowy jest w mma i niech spierdala.
Jak by mia? honor to odda? by Thompsonowi ten puchar i powiedzia? prawd?.
Honor? Odda? puchar? Niby z jakiej racji? Skoro s?dziowie uznali, ?e wygra? to tak jest. Zreszt? zachowanie jakim popisa? si? Thompson nie zas?uguje na ?aden puchar. Aaaaa czyli ty jeste? z ludzi, kt?rzy wierz? we wszystkie ustawione rzeczy itp. Smole?sk i te sprawy te? by?o po ustawiane - ok to ja zostawiam.
Biznesmen a nie sportowiec. Sam Mamed przyzna?, ?e Pudzianowski nie wygra? tej walki.
No to ?e? teraz dojeba?
'Osi?gni?cia' i ty mi kurwa m?wisz, ?e to nie jest sportowiec? Teraz to dojeba?e?.
Poprosz? link na yt albo wywiad, gdzie Mamed m?wi, ?e Pudzian przegra? bo mo?liwe, ?e to przegapi?em.
PectoDrill kurwa sama prawda +1 Tak, ?le tak nie dobrze, ale co zrobisz.