What's new
  • logo_cipsoft
    Latest servers:
    New servers will open on: 19th Feb 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Widoczno?? dla go?ci + shoutbox

Forseti

Senior User
Reaction score
82
Cze?? wszystkim.

1. My?la?em troch? o tym i w ko?cu postanowi?em napisa?. Czy jest szansa, aby zrobi? ?eby go?cie forum widzieli ilu u?ytkownik?w by?o dzisiaj online na forum i ile jest aktualnie? To z pewno?ci? zach?ci spor? liczb? os?b do rejestrowania si? na forum, poniewa? b?d? widzieli, ?e jest spora liczba u?ytkownik?w zalogowanych i przegl?daj?cych forum. Tak, wi?c prosz? o rozpatrzenie tej propozycji przez administracj?, poniewa? to z pewno?ci? mo?e zach?ci? osoby do rejestracji na forum.

2. By?o kilka takich propozycji lecz jak dobrze pami?tam to nie zosta?o to zastosowane. Chcia?bym, aby nasz shoutbox by? dost?pny ju? od 20 napisanych przez nas post?w. Tak to trzeba pisa? 50 post?w a ma?o u?ytkownik?w to robi i wtedy ma?o ich siedzi na shoutboxie. Je?eli jeszcze mo?na to zrobi? widoczny shoutbox dla go?ci lecz nie mog? w nim nic pisa?, nic robi? tylko patrze?. Z pewno?ci? zach?ci do rejestracji i wbicia tych 20 post?w.

To tyle co chcia?bym wam przekaza?. Czekam na komentarze z waszej strony.

Pozdrawiam,
Dawido.

Parszywy

Active User
Reaction score
9
Odp: Widoczno?? dla go?ci + shoutbox

1. Jesten jak najbardziej za, przyda sie kilku nowych.
2. Juz pisalem, nie przeszlo.

Willams

Advanced User
Reaction score
14

W sumie pomys?y nie s? g?upie ale z drugiej strony ilo?? u?ytkownik?w online nie mia?a by przyci?ga? nowych bo sama tre?? forum ma zadanie to robi?.Shoutbox jest to bardzo dobry pomys? :)

Forseti

Senior User
Reaction score
82

Tak jak pisa?em widocznie nie zauwa?y?em tego, przepraszam. Teraz czekam co z planem numer jeden.

eLeXo

C'est la vie
Reaction score
57

Cholera reddyslaw ju? napisa? to co ja chcia?em ;s

1. Nie wydaj? mi si?, aby to zach?ci?o do rejestracji.
Wi?kszo?? go?ci wchodzi na forum, ?eby co? ?ci?gn?? lub poczyta? poradniki, wi?c nie ma sensu pokazywa? im liczby u?ytkownik?w, skoro ich to zwykle nie obchodzi. O ?yciu forum ?wiadcz? bardziej napisane posty (ich ilo?? i data) ni? ilo?? os?b siedz?cych na forum.

Co najwy?ej mogliby?my jeszcze bardziej ograniczy? im dost?p do forum, ale to bro? obusieczna.
Albo si? zaloguj?, albo p?jd? szuka? na innych forach.

Last edited:

Night Sky

Banned
Reaction score
8

Jestem na tak, przynajmniej b?d? widzia? kto jest online, gdy zn?w zarobi? bana. :d

//mowa jest o go?ciach, a nie zbanowanych

ja pierodle, ale jak b?d? mia? bana to nie b?d? mia? konta, czyli b?d? korzysta? z forum jako go?? :x

Last edited:

Markeer24

Advanced User
Reaction score
41

To mo?e popatrze? z perspektywy go?cia?
Jak nie mia?em konta na tym forum, nie obchodzi?o mnie ile os?b jest online, zrobi?em konto, poniewa? by?y dobre wstawki bot?w i "solidne" silniki (<3 evo 8.0). Widzia?em, ?e ludzie cz?sto pisz?, i chyba tyle wystarczy?o.

Last edited: