What's new

Wild

Status
Not open for further replies.

Windy Asta

Advanced User
Reaction score
3
siemka, chce miec LD poprzez technike WILD, czytalem o tym sporo i byly takie podpunkty do spelnienia:
1.sen
2.obudzenie sie i zrelaksowanie
3.kotwica (bol, wlozenie reki pod plecy i spanie tak czasem myslac o tym ze mnie boli reka)
4.usniecie

pierwszego dnia robilem tak jak wyzej napisalem i po 15 minutach reka mnie tak bolala ze dalem sobie spokoj na dzisiaj, drugiego dnia zrobilem tak ale usnalem i nie czulem nawet bolu reki, polozylem sie tak jak dzien wczesniej i usnalem normalnie, moze ja cos zle robie ? pomozcie :p

Reaction score
3
Odp: Wild

S?ysza?em o WILD, ale mo?esz te? "wymusic" LD przez afirmacje (powtarzanie sobie np. "gdy b?d? sni?, b?d? w pe?ni swiadomy", "gdy si? obudz? b?d? pami?ta? o czym sni?em") oraz podczas m?wienia tego pomysl o tym o czym chcesz snic. Ten spos?b jest przetestowany przeze mnie, i dzia?a ;)
Mo?esz jeszcze nastawic sobie budzik na np. 2-3 rano, wstac i pocwiczyc cos zeby si? troszk? zm?czyc i dobrze rozbudzic, a nast?pnie pr?bowac osiagnac LD przez autosugesti? (afirmacj?) na pewno si? uda, a mo?e nawet i 2 razy ;)
Spr?buj te? OOBE, mi nie uda?o si? jeszcze tego osci?gn?c, bo mia?em przerw? od ezoteryki. Hehe, pewnie niewiele os?b wie o co chodzi...Wi?kszosc mysli, ?e to niemo?liwe i ca?a ezoteryka to syf...ezoteryka w mass mediach to syf...Bless!! Powodzenia z LD ;)

Ksajan

Advanced User
Reaction score
21

WILD jest dosy? trudn? technik?, we? si? lepiej za MILD wraz z WBTB.

Windy Asta

Advanced User
Reaction score
3

@2x up
ja sobie od miesiaca powtarzam 2-4 razy dziennie "chce pamietac sny" cos w tym stylu i moze zapamietam raz na 2 dni 1 sen a powinnienem 10 pamietac :/ jakos to na mnie nie dziala

@up
nom poczytam o tym potem jak wroce ze szkoly :p dzieki za odpowiedzi

Status
Not open for further replies.