• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Willa.

Status
Zamknięty.

Asewi

User
Liczba reakcji
0
Witajcie.
Dzi? zamieszczam wam moj? kolejn? prac? w RME.
Tym razem jest to Willa dla VIP?w.
Prosz? o oceny i komentarze.

Odp: Willa.

?mierdzi simsami. Kwadrat na kwadracie, zero szczeg???w, sk?d si? wzi?? ten wodospad? 0_o

2/10

Uhum, Tibia Sims - Ju? w sklepach ; P. Zero detali, jeden wielki kwadrat, architektura na niskim poziomie.

1/10

Pozdrawiam

Nie wiem sk?d wzie?e? ten wodospad, to po 1 po 2 gra?e? w simsy chyba co nie ? ;x bo to mi przypomina xd wgl kiepsko 2/10 -.^

szczeg??y w oko?o to nawet jak praca kiepska a taka jest, to ci poprawi...
@up koledzy tam przecie? woda puszczona...

Co wy kurwa z tymi kwadratami ?!?! Co za r??nica czy jest w kszta?cie kwadratu czy kutasa ? Doce?cie te? czasem starania... A na dobitk? ten autoborder. Kurwa ! To przecie? nie ma r??nicy w wygl?dzie.. A wi?c o co kaman ?!?! OgAr !
Zaraz zajebiecie mi jak?? ciekaw? uwag? na kt?r? ju? czekam ;)

@up "?mierdzi Simsami" Tak,zgadzam si? strasznie ?mierdzi simsami ale jakby si? przypatrze? to 2/10

Brak komentarza.
To ju? m?j kolega kt?ry siedzi na prawo ode mnie i g?wno wie o mapowaniu zrobi? by to lepiej xD
Kwadratowo, Pusto i nie chcia? bym tego spotka? na ?adnym serwerze bo przesta? bym tam gra?.
0/100
Pozdro Kaguna

@up przesta? by? gra? bo jest brzydki domek : ] gratulacje

@topic
moim zdaniem mo?e i w ?rodku nic niema ale mo?na dorobi?. ?adny domek i mi si? podoba 8/10
pozdrawiam

Rzyga? mi si? chce jak na to patrze ; O
We? cz?owieku sie ogarnij xd
0 Natury , 0 detali , 10000000000000000000 kwadrat?w xD

Bardzo s?aba mapa ; [
2/10

Kiepsko, jeden wielki kwadrat. Poczytaj pierw poradniki i dopiero potem zacznij tworzy? jakie? prace.

Pozdrawiam.

Moim zdaniem beznadzieja, wszystko wykonana przy pomocy autobordera, masa kwadrat?w i zero szczeg???w.
Po prostu si? nie postara?e? i zrobi?e? wszystko na odwal, nie podoba mi si? to.
Poczytaj poradniki na temat autobordera, to napewno ci pomoze.

Status
Zamknięty.
Do góry