• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

Wirtualny Xp

Status
Zamknięty.

Xozi

Advanced User
Witam mam win 7 i nie dzia?aj? na nim boty pr?bowa?em wszystkie sposoby ale nic.W ka?dym razie xp jest zbyt stary na moj komputer i pr?bowa?em wszystkie wiele wersji i modyfikacji ale zawsze sypnie podczas instalacji. Przejd?my do rzeczy. Postanowi?em zainstalowa? se Xp jako wirtualny komputer programem virtualbox oracle. Mam xpka. Lecz gdy wlaczam tibie widze takie co?
beztytuuktz.jpg

Gdy zrobie screena lub bede probowal zminimalizowac i spowrotem otworzyc okno widze normalnie tibie tylko ?e jest w stanie spoczynku i nic nie moge zrobic gdyz obraz tibi jest zawieszony. Gdy nacisne enter game nic sie nie dzieje ale gdy znowu schowam okno i przyw?ce to jest odpalone okienko tam gdzie wpisujemy pasy. Czyli wszystko moge robic tylko ze tego nie widze. Chodzic tez moge ale zeby to zobaczyc musze schowac okno i przywrocic i widze chara kratke dalej.
Czyli tak jak bym gral w tibie na ciemno. ;D
Jest jaki? spos?b aby normalnie dzia?a?o na wirtualnym xpku?.
Notka moderatorska:
Link z obrazka poprawiony na direct link.
Problem jest bardziej ze sprz?tem i grafik?, ni? z samym klientem tibii.
Przenosz?.

Our partners and their custom servers:

Odp: Wirtualny Xp

Nie rozumiem jak komputer mo?e by? za dobry na jaki? windows ale to nie moja sprawa, pr?bowa?e? tryb?w zgodno?ci?
Mi na lapku dzia?a Tibia normalnie.
A skoro masz taki dobry komputer ?e ci XP nie chodzi to se graj na Flash Cliencie bo chyba nikomu nie wm?wisz ?e on te? ci nie dzia?a ^^

Pozdrawiam

Spr?buj zainstalowa? Directxa na wirtualnej maszynie lub pobierz innego klienta. Jak w szkole odpala?em tibie na wirtualnej maszynie to dzia?a?a normalnie ; d

Mozesz tez zmienic program do wirtualizacji systemu...
Dobry jest virtual pc. Dla windowsow jest. Powinien tez ulatwic instalacje potrzebnych sterownikow w systemie... Jesli w tym jest problem.
Ogolnie to nie ma mozliwosci, zeby byl za nowy komputer na system jakis. Mozesz tam zainstalowac nawet win 3.11... Tylko trzeba umiec i miec sprawny system, a nie jakies gowno ktore nie dziala.
Skoro sa na virtualnej maszynie takie problemy a to ten sam co probowales instalowac normalnie na kompie to znaczy, ze ten system jest zly, bo dobry by ci poszedl na tym kompie.

@down
Ale to sie da obejsc ;<

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Back
Do góry Bottom