What's new
  • logo_cipsoft
    Latest servers:
    New servers will open on: 16th Oct 2024:
    Bravoria (Open PvP) Aethera (Open PvP) us_logo Cantabra (Open PvP)

WIZJA LOKALNA: Zabrze (Somi, Hehe, Szaman, Sopel, Drychu, Invens, Piekarz, Skic)

Status
Not open for further replies.

Fluos

We are many!!!
Reaction score
249

Mi?ego hejtu (Drychu).

Pozdrawiam!

Tryndemere

Active User
Reaction score
26
Odp: WIZJA LOKALNA: Zabrze (Somi, Hehe, Szaman, Sopel, Drychu, Invens, Piekarz, Skic)

Jestem D?ychu i mam prawie metr 180 :d.

?adnie ch?opaki. Podoba mi si?, Drychu w ci?gu roku zrobi?e? co? czego niekt?re ?aki nie zrobili przez ca?? karier? xd.

Fluos

We are many!!!
Reaction score
249
Odp: WIZJA LOKALNA: Zabrze (Somi, Hehe, Szaman, Sopel, Drychu, Invens, Piekarz, Skic)

Jestem D?ychu i mam prawie metr 180 :d.
?adnie ch?opaki. Podoba mi si?, Drychu w ci?gu roku zrobi?e? co? czego niekt?re ?aki nie zrobili przez ca?? karier? xd.
Arian, bez dissu mi tutaj! Dzi?ki, nie kt?rzy pracuj? ci?gle, natomiast inni (TY) wylali na to ciep?y mocz.

Last edited:

Vendeto

First to fight!
Reaction score
396

Tylko 1.80? Niski :D

Dobry raps

Blackq

Advanced User
Reaction score
73

G?rny ?l?sk, pjona. : )

Tryndemere

Active User
Reaction score
26

Szkoda mi by?o hajsu Drysiu. Mia?em zamiar nawet wr?ci? i chyba tak zrobi? xd.

Fluos

We are many!!!
Reaction score
249

Szkoda mi by?o hajsu Drysiu. Mia?em zamiar nawet wr?ci? i chyba tak zrobi? xd.
Jaki hajs, ja na pocz?tku nagrywa?em na mikrofonie ze skype. Teraz mam mikrofon (behringer c1u) za 200 z?otych i jestem jako tako zadowolony z jako?ci, ale w wakacje lec? do pracy i inwestuj? w interfejs, MXL i kabine (mam osobny pok?j, wolny - zrobie "studio").

Ravegon

Weteran
Reaction score
99

Dla mnie na tracku Piekarz naprawd? fajnie, Invens spoko, Skic ca?kiem nie?le, reszty mi si? nie chce komentowa?, ale wiadomo, ?e szacuneczek dla Ciebie mordeczko za pr?b?.

@off
Trzeba sklepa? jaki? numer, bo nic zn?w nie robi?.

PectoDrill

Advanced User
Reaction score
15

Wrzuci?e?, to na jakie? fora o rapie czy raczej tibijskie?

Status
Not open for further replies.