• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

[Wizzard] Thread

Status
Zamknięty.
Liczba reakcji
0
Oto moje screeny mojej kopalni:
1. Ca?o??
rys1.jpg

2. Po?udniowa cz???
rys2.jpg

3. P??nocna cz???
rys3.jpg

A oto m?j screen ma?ej cz??ci lasku z domkiem
NoDeta.jpg

Prosz? ocenia? skala 1-10

PS: oce?cie oddzielnie kopalnie a lasek.

Odp: Wizzard Thread

Na pierwszym screenie urzek? mnie ten wielki zielony kwadrat-zdj?cia robi si? klawiszem F11 i szuka sie ich potem w RME/ss
W kopalnii jest strasznie pusto, wsz?dzie wida? utoborder.W zasadzie to tam nawet niema co ocenia? :<
Lasek wyszed? ci napewno lepiej tylko jak u?ywasz ro?liny from d?ungla to trawe dawaj te? z tego klimatu.
Kopalnia 2/10 a lasek 6/10

Dzi?ki za ocen?. B?d? wiedzia? czego mi brakuje w moich mapach. ...Szczeg???w.
Dobra zabieram si? do roboty. Wkr?tce b?d? bardziej dopracowane mapy. Obiecuj? Wam.
Ps: Oceniajcie dalej
Oto Wie?a Hrabiny z Diablo II
Prosz? moderator?w o po??czenie z poprzednim postem.
Hrabinadoneta.jpg

~Refresh~
~~Refresh~~
Notka moderatorska:
Sklejone.

hmm... poprzednie mapki s? do sam wiesz czego... autoborder masakryczny, proponowa? bym ci zaj?e? do RAWu w RME a nie tylko Doadeds i Terrain Palete... jakby? przelecia? others to by? napeno znalaz? kilka idk?w kt?re by pasowa?y do twoich map... np co do kopalni: Zdecydowanie wi?cej szczeg???w, mo?na by doda? takie dziury w ?cianach jak na expowiskach rotow z rl tibi... mieszaj bordery z gustem a nie losowo, i taka uwaga:
jak to si? dzieje ?e w d?ungli s? drzewa iglaste, a obok zielonych drzewek s? ???te i czerwone (jesienne)? jeszcze na ostatnim ssie wida? ?e k?pki traw te? dawa?e? gdzie popadnie... np wida? ?e na krzaczku jest k?pka trawy, na drzewie jest k?pka trawy i najbardziej przybi?y mnie k?pki trawy nawet na tej k?odzie...
daje ci 4/10 i licz? ?e b?dziesz u?ywa? automat?w bardziej z g?ow? ;)
pozdrawiam
PS: sproboj zrobi? co? bior?c wszystkie itemy z RAW - nie u?ywaj?c ani razu bordera (chyba ?e np pod mo?e) to znakomite ?wiczenie

Zaraz Poprawi? i wstawie do tego posta wi?c czekaj za max 10 minut b?dzie poprawione.

Poprawione w pewnym stopniu

HrabinaII.jpg

Prace s? s?abe, w podziemiach ma?o detali, praktycznie pr?cz ?cian i groundy nic niema. Las natomiast jest zbyt za spamowany. Natura nastawiana byle jak bez wcze?niejszego zastanowienia si?. Musisz nauczy? si? bardziej detalowa? mapy i co najwa?niejsze zachowywa? klimat map. Zapraszam cie do dzia?u poradniki i artyku?y dot. mappingu, na pewno znajdziesz co? ciekawego. Og?lna ocena za te mapy, 3/10.

Status
Zamknięty.
Do góry