Odp: World of Warcraft
Na battle necie to sie nic nie kupuje bo sie po prostu nie oplaca w polsce. Wszystko mamy taniej bo bieda u nas ;P
Kazdy normalny sklep internetowy ci sprzeda wszystkie dodatki + 30 dni za ok 140zl. Najtaniej sie znajdzie gdzies pewnie za ok 130.
Zaczynac na pve zeby za jakis czas wydac 100zl na przeniesienie postaci na pvp? A jakie to ma znaczenie? I tak musisz postac wylevelowac, a na poczatku zbyt duzo sie nie dzieje. A zawsze fajnie sobie na orgri poleciec w 200 typa i w miescie sie orac, albo w pare osob wykanczac ludzi ktorzy biora udzial w duelach, albo chociaz zabic jakiegos hordziaka jak ci przeszkadza w questowaniu ;P
Przenosic sie? Nie ma sensu jak dla mnie, bo za drogo. Chyba, ze masz konkretny cel, nie wiem, znajomi graja gdzies i sie dowiedziales, a juz nie zaczniesz od 0 bo masz 1000 godzin przegranych... Czy cala gildia sie przenosi a chcesz dalej z nimi grac itp.
Zaczynac od nowa? No tez nie ma sensu, bo pograsz miesiac czy dwa, zeby "nauczyc" sie grac znow, a potem od nowa wszystko? Bez sensu.
Na instant 90 i dodatek nie ma co czekac, bo to dopiero za ok 10-12 miesiecy wiec...
W kazdym razie, robta co chceta, ja tam wole grac na pvp od razu, a nie tracic czas na takie bzdety, bo pvp nie przeszkadza w niczym, a w przyszlosci daje duze mozliwosci.