• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Wreszcie loot tylko dla BLOCKERA !?

Status
Zamknięty.

Vinci

Active User
Liczba reakcji
0
Tak, tak. Teraz to wszystko mo?liwe! Pewien 22 knight ze ?wiata o nazwie Refugia wpad? na taki pomys?. Dok?adny link ze wszystkimi informacjami mo?ecie znale?? tutaj: Wiadomo, ?e nie ka?dy z Nas jest 200EK i blokuje co tydzie? jakiego? Boss'a, ale przez wzgl?d na dobro i po?wi?cenie owych graczy, jestem ca?ym sercem za. Gdybym tylko gra? na real tibi bez zastanowienia podpisa?bym si? pod tym. Wszystkich, kt?rzy podzielaj? ten punkt widzenia, prosimy o podpisywanie si? pod postem. Dzi?kuj?.

Ostatnia edycja:
Odp: Wreszcie loot tylko dla BLOCKERA !?

To jest bardzo dobry pomys?, ale najbardziej to si? tyczy Orshabaala bo jest mo?liwo?? zanoobienia terenu i narzucenie syfu na loota, lepszym pomys?em jest ?e nie mo?na narzuca? ?mieci i m walli na deda potwora przez np 10 sec.

Ciesz?cy si? niez?ym zainteresowaniem post w?a?nie na wy?ej wymieniony temat:

By?by to bardzo dobry pomys?...
Szczeg?lnie przy boczeniu mocnych potwork?w...
Ale przy dragach itp te? by si? przyda?o, bo przybiegaj? tkz "nooby" i pr?buj? zarzuci? ?mieciami draga itp.

Pozdrowienia

"Wreszcie loot tylko dla BLOCKERA !?"to hyba jasne,ze zawsze jest lot dla blockera "morze na swiecie non pvp inikogo to nie interesuje.. bo karzdy zabrac morze wiadomo,ze blocker nie zabije bo non pvp,ale na serverach pvp zawsze jest lot tylko dla blockera.

Mi si? ten pomys? podoba bo wszyscy sobie mog? uciec a bloker na przyk?ad mo?ne pa?? a oni go ubija i zabior? loota to jest nie fer:curse: jestem na tak:up::up::up:

"Wreszcie loot tylko dla BLOCKERA !?"to hyba jasne,ze zawsze jest lot dla blockera "morze na swiecie non pvp inikogo to nie interesuje.. bo karzdy zabrac morze wiadomo,ze blocker nie zabije bo non pvp,ale na serverach pvp zawsze jest lot tylko dla blockera.
Kolego z ortografi? chyba nie najlepiej, po?wicz prosz? bo ci??ko to czyta?

OFF Cz?owieku, zastan?w si? co piszesz. Ja nawet nic z tego nie rozumiem.

TOPIC
Pomys? bardzo dobry :), tylko co z noobami, kt?re rzucaj? ?mieci na dead'a :confused: Ciekawe, czy zrobili by taki skrypt, dzi?ki kt?remu nie b?dzie mo?na rzuca? ?mieci przez kilka sek. na dead'a :):)
Og?lnie jestem na TAK:up::up::up:

sam bylem kiedys jak orshabaal nawiedzil harmonie (gralem tam kiedys 2 lata ) bloker zrobil swoje a gdy juz ubilismy orsha to pojawilo sie w huj charow relognietych tam wczesniej i po chwili bloker nie mial juz nawet czego zbierac ;/ wiec to jest jak dla mnie bardzo dobry pomysl ;) oby takie pomysly trafialy sie czesciej to moze jeszcze kiedys wroce na rl tibie ;)
pozdrawiam ;D

Doooook?adnie. Chodzi mi g??wnie o ?wiaty nPVP, bo na PVP jest zupe?nie inna sytuacja jak wiadomo. A co do rzucania itemk?w ( ?mieci ) na martwego potwora? Powsta? ju? taki temat i jak narazie ( z tego co mi wiadomo ) cieszy si? niez?ym zainteresowaniem.. pozostaje tylko mie? nadzieje, ?e podczas kt?rego? update'u zostanie cokolwiek zmienione.

Krew mnie zalewa jak widz? "hyba", "karzdy", "morze"! Jak nie umiesz pisa?, to wypierdalaj!
Ostre s?owa, ale prawdziwe. Je?eli nie jeste? w stanie zapami?ta? pisowni wyraz?w w ojczystym j?zyku, oznacza to ?e jeste? po prostu z natury g?upi ... Nie wspomn? o nauce j?zyka obcego.

Poroniony pomys?. Loot nale?y do tego, kto zada? najwi?kszy dmg i niech tak pozostanie. Jak chcecie wyjmowa? loot z cia? cudzych potwork?w, to rozdawajcie wszystkim party - mo?e przyjm?.
A co do bos?w, to ju? nie ma czego? takiego jak kiedy?, ?e p?? ?wiata zlatuje si? zabi? potworka. Zazwyczaj idzie jedna gildia i to do nich nale?y loot. A jak kto? nie jest z gildii, to pom?c shootowa? zawsze mo?e, a loota i tak nie zobaczy. Proste.

Status
Zamknięty.
Do góry