What's new
  • logo_cipsoft
    Latest servers:
    New servers will open on: 19th Feb 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

-Tibia 8.10 Wrobcio-OTS EVO Map

Status
Not open for further replies.

wrobcio8

New User
Reaction score
0
Witam
Chcia?bym zaprezentowac wam dzisiaj swojego OTSa.
Jerst on na stabilnym silniku EVo 8.1
Mapa przerobione, niestety bez tp room, ale mi chodzi o to by by?o to bardziej RPG ni? PvP, Fun OTS. Ci?gle b?de pracowa? nad map? i OTSem wi?c b?dzcie przygotowani na cz?ste updaty z nowymi expowiskami, chatkami czy potworami. Cz?sto b?d? tak?e najazdy r??nych silnych potwor?w. Dla os?b, kt?rym b?dzie zale?a?o na mi?ej grze na OTSie bez Bot?w, cheat?w i Spamu b?d? przewidziane nagrody w postaci Tutora i Senior Tutora, a dla graczy kt?rzy b?d? mi doradzali na temat mapy, ekspowisk, b?d? wy?apywac bugi i boter?w pozycje GMa
?ycze mi?ej Gry. Wiem, ?e jesli OTS pod hamachi to nie ma co za bardzo liczyc na du?? frekwencj?, ale zapewniam, ?e gra si? bardzo fajnie i licze na 20+ graczy na serwerze do ko?ca czerwca.
INFO:
nazwa sieci: wrobciots
has?o: ots
ip:5.116.137.213
Mapa: Evolution 8.1
Exp: 30
Loot:5
Skills: 80
Ots czynny w przedziale: 8/9-23/24, czasami nieczynny, poniewa? wyje?d?am lub wyszed?em z domu i mia? miejsce crach(na to nie mam wp?ywu)

Uwaga daje drogocenne itemy dla os?b kt?re zareklamuj? OTSa przyjacio?om. Wystarczy potwierdzenie tej wiadomo?ci przez koleg?.

wrobcio8

New User
Reaction score
0
Odp: Wrobcio-OTS EVO Map

Uwaga. Ju jutro pierwsyz update. Chocia mam pewne problemy z dodaniem pewnego potworka to mam nadziej?, ?e jutro uda mi si? go stworzyc i doko?czyc quest.
Nowe rzeczy:
Nowa wyspa- Euro Land
Teleport z Enigmy(narazie tylko z tego miasta) do tp roomu., a wnim pozycja na wysp? z morgarothem, oraz na Euro Island. Dost?p do reszty miejsc nadal za pomoc? statku.
Nowe Potwory: Infernal Warrior(z tym s? najwi?ksze problemy), oraz niespodzianka (podpowiem ?e kolejny boss demon?w, ale ma 800k hpxD) kt?ra pilnuje DSL?w i kilku warto?ciowych itemk?w.

Zapraszam do gry. Nast?pny Update prawdopodobnie pod koniec nast?pnego tygodnia, bowiem planuje naprawde du?o zrobic.

Status
Not open for further replies.