What's new
  • logo_cipsoft
    Latest servers:
    New servers will open on: 19th Feb 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Wyb?r Stylu

Status
Not open for further replies.

Debski

Senior User
Reaction score
257
Jak ju? sko?czycie ogarnia? to wszystko, mo?e dodacie do wyboru Stary styl oraz zwyk?y Vb? Zaoszcz?dzi?oby to wielu negatywnych post?w odno?nie obecnego laya.

ViperxD

Active User
Reaction score
1
Odp: Wyb?r Stylu

Ja r?wnie? za. Mogliby?cie nie tylko doda? takie jak kolega wy?ej napisa?, lecz tak?e te starsze (mam na my?li ten br?zowy i inne). Zielony ju? troch? zbrzyd?, wi?c mogliby?cie takie robi?.

@Edit:
Raczej nie przejdzie bo trzeba by by?o przekodowa? na nowy silnik.

Last edited:

Batis

Zagramy w gr??
Reaction score
139

Tamten styl jest pod star? wersje wi?c nie ma mo?liwo?ci aby zosta? przywr?cony.

ViperxD

Active User
Reaction score
1

@Batis

Jest mo?liwo?? tylko trzeba go przekodowa?. Mam koleg?, kt?ry by si? zaj??, ale nie wiem czy by?oby to op?acalne, gdy? na pewno by tego za darmo nie zrobi?.

Batis

Zagramy w gr??
Reaction score
139

Ale? ja dobrze o tym wiem, sam troszk? koduje style pod forum. Ten styl jest dobry, ale wymaga kilku poprawek.

Placek

Blue Waffle
Reaction score
667

Pomysl dobry, zawsze sie znajdzie ktos kto za nic nie bedzie chcial zostac na tym stylu i albo wyjdzie albo bedzie spamowac, ze mu sie nie podoba.
Jak by byla mozliwosc ustawienia sobie starego stylu to by bylo dobrze.
Problem wlasnie w tym, ze zmiana stylu wiazala sie ze zmiana silnika vb na nowszy. Stary styl trzeba by bylo przekodowac. Na pewno nie bedzie tego robic "jakis tam czyjs znajomy" tylko pewnie ogarniety podwykonawca. Zapewne ten ktory robil ten nowy styl dla forum. A to by i tak zajelo duzo czasu, a w dodatku pociagnelo by za soba jakies tam koszta...

W kazdym razie, ciezko cos zrobic w tym kierunku. Jedyne co to dodac jakies podstawowe najprostsze style vb, ale i tak watpie, zeby ktos wolal z nich korzystac bardziej niz z tego...

@up
Jest dobry, mi sie nawet podoba, ale to nie znaczy, ze kazdemu sie bedzie podobac...

ViperxD

Active User
Reaction score
1

@Batis

Owszem, styl nie jest z?y, ale minusem jest to, ?e mo?na go kupi? lub pobra? wersj? pirack?, a poprzedni by? "nie do zdobycia".

Prosz? o sklejenie!

Last edited:

ViperxD

Active User
Reaction score
1

Pomysl dobry, zawsze sie znajdzie ktos kto za nic nie bedzie chcial zostac na tym stylu i albo wyjdzie albo bedzie spamowac, ze mu sie nie podoba.
Jak by byla mozliwosc ustawienia sobie starego stylu to by bylo dobrze.
Problem wlasnie w tym, ze zmiana stylu wiazala sie ze zmiana silnika vb na nowszy. Stary styl trzeba by bylo przekodowac. Na pewno nie bedzie tego robic "jakis tam czyjs znajomy" tylko pewnie ogarniety podwykonawca. Zapewne ten ktory robil ten nowy styl dla forum. A to by i tak zajelo duzo czasu, a w dodatku pociagnelo by za soba jakies tam koszta...

W kazdym razie, ciezko cos zrobic w tym kierunku. Jedyne co to dodac jakies podstawowe najprostsze style vb, ale i tak watpie, zeby ktos wolal z nich korzystac bardziej niz z tego...

@up
Jest dobry, mi sie nawet podoba, ale to nie znaczy, ze kazdemu sie bedzie podobac...

Styl jest powszechny, ka?dy mo?e go mie?. Wpisz Merhania w google i Ci wyskoczy pe?no. Albo jeszcze lepiej SultanTheme.com. O ile si? nie myl? kosztuje on 50$.

Placek

Blue Waffle
Reaction score
667

Wiem, bylem na tej stronce bo byl link na logo...
Ale nie zastanawialem sie jak to tam sie wszystko dzialo. A w poscie tro na temat tego update forum pisalo, ze wykonuje go na zlecenie podwykonawca. Wiec jesli nie byl on wykonany pod to forum to troche glupio ktos zrobil, ze takie bzdury pisal : d
Btw. Cena to 25$~ a nie 50 : d

Reaction score
59

#up Dok?adnie $24,99

Dodajcie wyb?r mi?dzy tym, a default (kt?rym moim zdaniem jest bardzo dobry) i starczy. Nie ma sensu bawi? si? w powr?t tamtego.

PectoDrill

Advanced User
Reaction score
15

Opcja cytowania, odpowiadania, edytor jest wszystko tak zjebane, ?e to jest nie porozumienie. Szybka odpowied? wyparowa?a tak?e. Skoro ju? taki progres robicie, to proponuj? doda? cytowanie zaznaczonego tekstu.

Colusek

Active User
Reaction score
3

Przynajmniej nie ma reklam JAK NA RAZIE!! XD

Wtedy to ja ju? tylko w??cza?em tibia.net ?eby zobaczy? czy jest mo?e nowa wiadomo??... No i od razu krzy?yk bo wiedzia?em, ?e zawsze mi wyskoczy 20 reklam + zlaguje przegl?darka....

chocia? pr?dzej czy p??niej i tak dacie te swoje reklamy bo zarabia? na czym? trzeba ;p

Placek

Blue Waffle
Reaction score
667

@up2
Daj troche czasu. Dopiero wprowadzone i wszystko jest zmieniane.
Co nie zmienia faktu, ze moim zdaniem najpierw powinno byc zrobione i przetestowane a potem wrzucone. W koncu ten update sie przeciagal od roku albo lepiej.
Ale... Skoro jest to zrobione tak a nie inaczej i widac teraz ciagle jakies zmiany to wystarczy poczekac a nie bedzie tak zle...

Forseti

Senior User
Reaction score
82

Styl mo?e jest dobry lecz jak mi wiadomo dost?pny w internecie. Trzeba teraz og?lnie troch? popracowa? przy tym, spolszczy? r??ne rzeczy, poprawi? itd.
Co do wyboru stylu to tamten jest dost?pny bodaj?e tylko do wersji 3.8.7 (?) chyba. Na wy?szej wersji vBulletin nie ?miga?by normalnie.
Do tego potrzeba do?wiadczonej osoby, kt?ra oczywi?cie nie za darmo przerobi?aby styl tak, aby chodzi? pod t? wersj? vB.

sioter5

Senior User
Reaction score
29

Ja jeszcze si? do tego nie przyzwyczai?em , mo?e trzeba na to czasu nie wiem.
W ka?dym b?d? razie ten styl na t? chwil? mi nie odpowiada..
Znik?a szybka odpowied? , :(.
Wiele prac jeszcze czeka TRO nad tym forum. Chc? dobrze rozumiem, Zmiany s? potrzebne.
Dlatego jestem w stanie to zrozumie? i nijako przebole? ;D.

Placek

Blue Waffle
Reaction score
667

Vertixek styl zostaje, ale w temacie chodzi o mozliwosc zmiany stylu prze wybranych uzytkownikow, tych ktorym sie nie podoba.
Jak ci sie podoba to nic nie robisz. Jesli nie to wchodzisz do usercp i tam sobie zmieniasz styl na inny...

@up
Ja sie przyzwyczailem nadzwyczaj szybko. Praktycznie od razu.
Co prawda wiele jeszcze bledow i duzo brakuje rzeczy. Ale trzeba sobie radzic i czekac, az wszystko dokoncza. Potem ewentualnie raportowac przegapione bledy.

Serj_Tankian

You've been - thunderstruck.
Reaction score
68

Ja si? tam nie znam na tych wszystkich wersjach, stylach i tym, czy dany styl mo?na naby?, czy nie. Moim zdaniem wniosek jest jeden - mia? by? update, nowy styl - i jest. Mo?e nie jest jeszcze doskonale, ale wszystkie, nawet najmniejsze rzeczy, jak odst?p pomi?dzy globalami a modami w spisie kadrowicz?w, s? raportowane i b?d? stopniowo naprawiane. Wszystkie b??dy w t?umaczeniach, tworzeniu i edycji post?w oraz pozosta?e znikn? z czasem, nic nie jest doskona?e od razu. Wyb?r stylu m?g?by wyst?pi?, ale nie jest a? tak potrzebny moim zdaniem. Uporajmy si? p?ki co z tym co mamy, p??niej mo?emy my?le? o czym? wi?cej.

stripling

Active User
Reaction score
4

Tak?e jestem za, nawet je?eli znam si? tyle co kot nap?acze. Ale nie by?o by chaosu na forum.

; ) A tak na marginesie, nie podoba mi si? ten nowy styl heh xD

Mr Kule

New User
Reaction score
0

Jestem na Tak, taki sobie ten styl.

Pozdrawiam.

Status
Not open for further replies.