What's new
  • logo_cipsoft
    Latest servers:
    New servers will open on: 19th Feb 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Wykorzystanie kalendarza.

Status
Not open for further replies.

Placek

Blue Waffle
Reaction score
667
Jak pewnie niektorzy wiedza na forum jest kalendarz.
Link:
http://tibia.net.pl/calendar.php
Ja sam o nim zapomnialem ale przy okazji zmiany wygladu przegladalem co sie da i trafilem do niego.
Wpadajac tam juz zwrocilem uwage, ze zawsze jest on praktycznie pusty, nikt tam pewnie nie zaglada bo nie ma po co i nie ma tam konkretnych informacji.

Moja propozycja jest taka, zeby w kalendarzu umieszczac daty i opisy eventow, konkursow i innych tego typu rzeczy z forum w tym wlasnie kalendarzu.
W ten sposob kazdy mogl by sobie tam wejsc, zobaczyc, aha, w czwartek kolejna edycja konkursu muzycznego, a w piatek koniec terminu MOTM i bedzie glosowanie.
Nie trzeba by bylo przegladac 10 tematow z wszystkimi konkursami i zapamietywac co kiedy jest tylko zerknac na chwile do kalendarza i wszystko bylo by zapisane.

Dodatkowo w kalendarzu mogly by byc zapisywane tez rzeczy ktore sie wydazyly na forum. Np zmiane wygladu, wybor nowego administratora/moderatora itp.

Wiem, ze w najblizszej przyszlosci raczej zajmowac sie tym nie bedzie mial kto, bo jest duzo roboty z poprawianiem bledow. Ale moim zdaniem pomysl jest dobry(bo moj!) i warto by bylo o nim pamietac. A w przyszlosci kiedy juz bedzie luzniej znalezc kogos kto by sie mogl tym zajmowac.

Co wy na to?

Grimekk

memsoria.pl
Reaction score
56
Odp: Wykorzystanie kalendarza.

Dobry pomys?, jestem za !

ViperxD

Active User
Reaction score
1

R?wnie? za. Ale administracja pewnie nie zajmie si? wcze?niej, ni? doko?cz? styl.

Marolz

Killed by death
Reaction score
28

Dobry pomys?. Nie wymaga to wcale du?ego nak?adu pracy, wystarczy?aby jedna osoba, kt?ra by si? nim zajmowa?a. Takie wykorzystanie kalendarza by?oby pomocne, poza tym zawsze to jakie? urozmaicenie.

Reaction score
1

Podoba mi si? ten pomys?.Przyda?oby si? takie co? na forum,poniewa? sam bym z tego korzysta? ;D

Bubin

Senior User
Reaction score
165

Dobry pomys? na przysz?o??.
Jestem za

Fireflies

Advanced User
Reaction score
13

Zazwyczaj Twoje komentarze lub pomys?y s? niezrozumia?e i bezu?yteczne ( w mojej subiektywnej opinii ), ale tym razem pomys? jest ?wietny pod wieloma wzgl?dami. Nie wiem czy Ci? ol?ni?o czy co, ale jestem za.

Kazia

REDRUM
Reaction score
262

Umieszczanie tam informacji o eventach i konkursach - okej. Zazwyczaj tematy porozrzucane s? we wszystkich dzia?ach, nie ka?dy szuka, nie ka?demu si? chce, a w takim wypadku by?oby to wszystko w jednym miejscu. Zastanawiam si? jednak czy dodawanie tam informacji o zmianach wprowadzonych na forum ma sens. Przecie? istnieje w?tek "Aktualizacje i zmiany", a dla wa?niejszych spraw zak?ada si? ca?kowicie odr?bne tematy. Powielanie zatem tego nie ma sensu, bo wszystko znajduje si? w jednym miejscu, czyt. dziale technicznym. Podoba mi si? pierwsza cze?? pomys?u i my?l?, ?e mo?na wprowadzi? j? w ?ycie.

DanJ93

ElfBot Helper
Reaction score
198

Jestem za!
Dodatkowo, mo?na by da? kalendarz na dole strony g??wnej nad/pod SB (jak zostanie dodany)

Status
Not open for further replies.