What's new

Wysepka Druida.

Status
Not open for further replies.

Debski

Senior User
Reaction score
257
Chc? wam dzi? przedstawi? wyspek? druida :)
Ca?a wysepka.

Dom Druida.

Okolice domu.

Pami?tajcie, ?e jest to dom Druida, dlatego te? mo?e on mie? r??ne tajemnice, np. 1 z nich jest tam gdzie s? schody w trumnie, kto wie gdzie one prowadz?, mo?e dowiemy si? tego kiedy? ;>
Prosz? komentowa?.
Pozdrawiam,
Aali

#Thrak
jak zawsze takie opinie :D
to jest mistyczne miejsce, dlatego te ???wie tu p?ywaj? :d

Thrak

Advanced User
Reaction score
54
Odp: Wysepka Druida.

Ale syf. Ciekawi mnie co robi? te ???wie i gejzery w morzu. Kwadratowa linia brzegowa. w 'domu druida' najebane wszystko co si? da?o. Zero klimatu, nic ze sob? nie wsp??gra, nuda, nud? pogania. = ] 1/10

Arvannion

Advanced User
Reaction score
108

Ale syf. Ciekawi mnie co robi? te ???wie i gejzery w morzu. Kwadratowa linia brzegowa. w 'domu druida' najebane wszystko co si? da?o. Zero klimatu, nic ze sob? nie wsp??gra, nuda, nud? pogania. = ] 1/10

Popieram = d

Troch? nudno... Ale dobrze = d ?adnie wykonane ale chujowo. DRUID, nie mieszka?bym w czym? co psuje nature ; s wi?c fail ; [
Ale jak ju? m?wi?e, jest ?adnie! ...
6/10 bo idea do dupy

@DOWN
Thrak jest zajebistym mapperem, poszukaj tematu...

Ble??,
R-V.

Last edited:

Viper xD

Senior User
Reaction score
110

Thrak ty zawsze tak surowo oceniasz a twojej pracy to jeszcze nie widzialem...A co do wysepki to nawet mi sie podoba tylko wiesz dom druida to mogles dac jakies rozdzki i magiczne przedmioty ksiazki itp bo tego w og?le nie ma;/ Og?lnie ocena 6/10 za pomysl,roslinnosc i fajne elementy dekoracji

@ edit oops dalem 10/10 bo sie pomylilem:x ale niech zostanie na zachete

Valey

Advanced User
Reaction score
18

<ziiew> Mapa Nudna brak og?lnego wygl?du ma?o kepek trawy uboga natura
Ocen 2/10

Don Wakeful

Senior User
Reaction score
234

Mi tam si? podoba, jaki? klimat ma ; ) Thrak ci wytyczy? b??dy wi?c sobie zapami?taj co robisz ?le umieszczaj na screenach szczeg??y.
Gdybym mia? oceni? da?bym 7/10

I

Ivellios

Guest

Dla mnie pora?ka. Fajnie, ?e pomy?la?e? o tajemnicach druida ale schody jako trumna?! Wybacz ale nigdy nie s?ysza?em o takim przej?ciu dla druid?w. Mog?e? t? trumn? troch? ubogaci?. Ja nie wiem jak mo?na w domu trzyma? trumn? jako drog? do kryj?wki- przecie? to ju? si? rzuca w oczy.
R??norodno?? drzew mnie odtr?ca. Rozumiem, ?e wsz?dzie nie rosn? te same drzewa ale u Ciebie ka?de jest inne. Proponuj? doda? wi?cej brudu i kamieni w ?rodku i na zewn?trz domu.
Termity na wyspie?! Tak ma?ej wyspie?! Nielogiczne. Wywal te kwiatki, bo s? schematycznie rozmieszczone.
Do?? dobrze urozmaici?e? ?ciany budynku dzi?ki czemu nabra?o to troch? klimatu.

Ca?a praca jest oparta o schematy zaczerpni?te z oficjalnej mapy Tibii. Wydaje mi si? troszeczk? za mocno pouk?adana. Zbyt r?wnomiernie rozmieszczone elementy.
Brakuje tutaj klimatu. Praca nieprzemy?lana.

#down
Je?eli Ty uwa?asz, ?e naturaln? spraw? jest mie? trumn? ze schodami w domu no to ju? zostawiam Tobie interpretacj?. Ja trumny w domu nie trzymam i nie spotka?em si? jeszcze aby kto? trzyma? "od tak". To, ?e sama grafika istnieje w Cipsofcie nie znaczy, ?e mamy j? u?ywa? identycznie tam gdzie Cipsoft ustawia na swoich mapach.
Ja mu nie zabroni?. Wyra?am w?asne zdanie a dla mnie ta trumna ssie po ca?ej linii.
Amen...

Last edited:
G

Grickle

Guest

Ivellios said:
Fajnie, ?e pomy?la?e? o tajemnicach druida ale schody jako trumna?! Wybacz ale nigdy nie s?ysza?em o takim przej?ciu dla druid?w.

Co rozumiesz przez "przej?cie dla druid?w"? Jak sama grafika wskazuje takie schody istniej? na serwerach CipSoftu, kt?re z kolei s? zaliczane do gier MMORPG. W grze takie schody mo?na spotka? na Darashi wykonuj?c quest na blue legs.

Je?li za? klimat tworzy osoba, kt?ra jest autorem pracy to kto zabroni mu postawienia tych schod?w gdzie tylko zechce? Mimo, ?e nie masz racji w tym aspekcie to jednak zgodz? si? z ca?okszta?tem, praca nie jest jak?? wyj?tkowa ?adn? map?.

Amen.

Miki

HardcorowyKoksu
Reaction score
223

@Grickle
Tak, mo?e i s? takie schody, jednak w domu raczej trumna rzuca si? w oczy. xd

@Viper
Praca Thraka... Id? do dobrego okulisty. ;]

@Topic
Jako szkielet domu dobrze to przemy?la?e?, ?ciany s? dobrze udekorowane. Jednak tak jak powiedzieli inni robisz wszystko zbyt schematycznie, uk?adasz wszystko wed?ug jakiego? wzoru, zamiast pu?ci? wodz? fantazji. ;] Robaczki zazwyczaj nie chodz? z jednego kopca do drugiego, poniewa? one ?yj? tylko w jednej swojej spo?eczno?ci i jedynie w?druj? po zapasy. xd Wiec jest to troch? nierealistyczne, poza tym ten ???w to chyba jego prywatna motor?wka. xd Jak popracujesz nad szczeg??ami i nad kreatywnym my?leniem, to b?dziesz dobrym mapperem. Ocena: 3/6

Pozdrawiam.

MaaX

Advanced User
Reaction score
11

praca przecietna szalu nie robi jeden z bledow ktory popelniasz to ustawianie kwiatow jeden obok drugiego.. porazka totalna 3/10 to ocena maksymalna

Kamil

Wielki powr?t
Reaction score
236

Praca przeci?tna, bardziej pusta ni? wyko?czona. Mo?e i ciekawy pomys?, ale gorzej z wykonaniem. Prosta mapa z kup? ?mieci. Tak czy siak nie jest tak ?le.

[evil]5/10[/evil]

Gm Vardox

Active User
Reaction score
4

haha zobacz na swoja prace o fabryce miko?aja najebane wszystkiego co si? da a czepiasz si? innych..

Ocena:9/10

Sheeze

User
Reaction score
2

Praca nie zawiera natury :down: ale nawali?e? tu tego w piz... Mog?e? da? tu jakie? Magic Fieldy dla klimatu lepszego :D I np Magiczne drzewo w ko?cu to jest Tibia 8.42 Ale co jak co nic szczeg?lnego og??em S?abo...

[evil]3/10[/evil]

Hitmanek54

User
Reaction score
0

Mi si? bardzo podoba ta lokacja , i nic doda? nic uj?? daje 9/10

gkarasek

New User
Reaction score
0

Dno !!
Za du?o wszystkiego!!
Skoro jeden druid to poco 5 krzese??

Tiger52

Active User
Reaction score
5

Czego chcecie od tej pracy?
Praca jak dla mnie dobra, oryginalna i... tajemnicza xD:)
Tylko z natura slabo ;/
oceniam 6,5/10

misq011

Advanced User
Reaction score
17

Hmm ;d
Mapa mi si? nie podoba.
Du?o element?w nie pasuje.
Popieram Thraka :D
2,5/10
Pozdro

Sueroski

Advanced User
Reaction score
13

Troszk? kwadratowo, ma?o natury (u druida to powinno by? natury ile si? da) i domek bardziej dla sorca, a nie dla druida (druid wola?by w jakim? naturalnym domku mieszka?, a nie w czym? takim niszcz?cym natur?)

Kuzyn

Dziad.
Staff member
Reaction score
166

Praca 6/10 lecz gdybys podmienil wyposazenie domu kojarzylby mi sie bardziej z domem rycerza. Druid powinien zyc w zgodzie z natura :) Cos jak smerfy <lol2>! :p Albo w jakies malej ukrytej jaskini ale nie w murach.

Status
Not open for further replies.