Shiva1
Active User
- Liczba reakcji
- 22
Wywiad z Antonhy'm
Antonhy testowy moderator Tibia.Net.Pl opowie Nam o tym jak trafi? na Nasz? stron?, co s?dzi o moderatorach, Tibii i wiele wiele wi?cej, zapraszam do czytania

Shiva: Witam, czy chcia?by? udzieli? wywiadu dla serwisu Tibia.Net.Pl?
Antonhy: Skoro ju? pytasz, czemu nie

Shiva: Na pocz?tek przedstaw Nam si?. Jak masz na imi?, ile masz lat i gdzie obecnie sobie mieszkasz?
Antonhy: Na imie mi Antek, syn W?adys?awa xd Wiosenek licze 18 a mieszkam, ucze sie i pracuje w Elbl?gu.
Shiva: Antek, ?adne imie

Antonhy: P?ki co zaocznie ko?cze liceum a pracuje w elbl?skim multikinie na stanowisku obs?ugi kina.
Shiva: Jak trafi?e? na TNP?
Antonhy: Przez google

Shiva: Co takiego sprawi?o, ?e zadomowi?e? si? na d?u?ej?
Antonhy: Hmm.. Prawopodobnie brak zaj?cia, wszechogarniaj?ca nuda.. Pozatym spodoba?a mi sie mechanika forum, zawarto??..
Shiva: Jeste? moderaorem, czy mozesz opisac ten rodzaj pomocy przy forum?
Antonhy: No c??.. Przez te kilka dni okresu pr?bnego na stanowisku moderatora uswiadomi?o mi ?e to wcale nie taka ?atwa robota jak mog?oby sie wydawa?.. Czesto musimy podejmowa? decyzje zwi?zane z banowaniem user?w co nie jest wcale takie proste.. Przecie? nie chcemy by kto? zosta? pochopnie oceniony i dosta? permamentnego bana.. Owszem, sprawia mi przyjemno?? i? mam mo?liwo?? czynnego dzia?ania w sprawie rozwoju i kontroli tre?ci tnet.
Shiva: Co myslisz o kolegach "z branzy"?
Antonhy: Dobre pytanie

Shiva: A co mo?esz powiedzie? o odej?ciu jednego z admin?w i o plotkach odnosz?cych sie do jego problem?w ze zdrowiem?
Antonhy: Pisa?em o tym na forum a tu moge powt?rzy? jeszcze raz.. Je?li mia? pow?d to napewno by? wystarczaj?cy by opu?ci? forum. Nie mamy prawa wje?dza? mu z butami w ?ycie i spekulowa? na temat jego zdrowia. By? dobrym adminem, szanowa?em go, nawet lubi?em. Napewno jego odej?cie odbije sie jako? na forum.. Ale jako cz?onek grupy moderuj?cej musze patrze? w przysz?o?? i oczekiwa? nowego admina.
Shiva: Opowiedz cos o zwiazku miedzy toba a otsami
Antonhy: Heh.. To ci?g?e szukanie tego jednego, jedynego

Shiva: Skoro masz styczno?? z otsami zapewne wiesz sporo o Tibii. Co s?dzisz o tej grze?
Antonhy: Tibia to swego rodzaju okres mojego ?ycia kt?rego nie spos?b pomin?? gdy w przysz?o?ci bede pisa? biografie

Shiva: Jakie s? Twoje osi?gni?cia i cele zwi?zane z t? gr??
Antonhy: Do tej pory osi?gn??em 98 poziom royal palladinem. Pierwszy Djin Blade wylootowany w tibi przez Silent Defender'a by? w moim posiadaniu. No jako 4 na Securze bodaj?e mia?em Full Jester Outfit. Reszta jest ma?o znacz?ca dla og??u cho? da?a mi wiele rado?ci.. W tej chwili nie mam zamiaru gra? dalej w Tibie.. By? mo?e kiedy?.. Aktualnie czekam do wyp?aty i inwestuje w WoWa

Shiva: Jakie s? Twoje zainteresowania w ?yciu prywatnym?
Antonhy: Do niedawna trenowa?em capoeira'e lecz z powodu kontuzji zrezygnowa?em z niej, na zawsze. Og?lnie lubie dobre ksi??ki, jesie? jako pore roku i zimne piwo w letnie popo?udnie.. Szczerze powiem ?e w "realu" nie mam zbyt wielu zaintersowa?, moje ?ycie kr?ci sie wok?? laptopa. Je?li imprezuje to w plenerze. W przysz?o?ci mam zamiar zajmowa? sie ratownictwem medycznym.. To chyba tyle.. No dodam jeszcze ?e kocham Comedy Central.
Shiva: Ja te? uwielbiam CC

Antonhy: Ohh.. Czyli to ju? koniec rozmowy?xd hmm.. kogo pozdrowi?.. Frox'a, swoj? mame, Woristina, Dacomosa, Sucursa, moj? kochan? Paulink? no i ca?? ekipe tnet

//tak sie pisze wywiady, ha! komentowa? :]//
Ostatnio edytowane przez moderatora: