• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Wywiad z Botrisem

Status
Zamknięty.

Morpheus92

User
Liczba reakcji
1
Notka: Podobnie jak w przypadku wywiadu z Colinem mog? potwierdzi?, ?e to ja poprzez forum Rookie.pl

Bohaterem wywiadu jest Botris, stary Rookstayer z serwera Pandoria. Zapraszam do lektury!

botris.png

SirFerdynand: Witaj Botris. Dzi?kuje, ?e po?wi?ci?e? nam sw?j cenny czas.
Botris: Nie ma problemu zawsze by?em sk?onny do pomocy tak jak i mi zosta?o jak wida? :)
SirFerdynand: Powiedz nam co? o sobie. Mianowicie jak Ci na imi?, ile masz lat, sk?d pochodzisz?
Botris:Hmm... Co? o sobie, no tego napewno jest sporo ale postaram si? jak najkr?cej. Mam na imi? Bartek, mam 18 lat i pochodz? z ?redniej wielko?ci miasta, z kt?rego jestem dumny. Mianowicie jest to W?oc?awek, mo?e kto? kojarzy mo?e i nie.
SirFerdynand: Czym si? aktualnie zajmujesz ?
Botris:Aktualnie zajmuj? si? nauk?, prac? no i oczywi?cie w wolnym czasie wypadami ze znajomymi.
SirFerdynand: Czy uprawiasz czynnie jaki? sport?
Botris:Mo?na tak powiedzie?, jest to zarazem sport jak i pasja. Chodzi tutaj o raczej ma?o znany sport rowerowy jakim jest Downhill czy te? 4cross. Bardzo niebezpieczny ale fascynuj?cy i dostarczaj?cy du?o zabawy jak i adrenaliny.
SirFerdynand: Kiedy i w jakich okoliczno?ciach pozna?e? Tibi??
Botris:Oj, na to pytanie b?dzie ci??ko mi odpowiedzie?. Tibi? zarazi?em si? jeszcze w czasach podstaw?wki a wiec dawno dawno temu. Z dok?adn? dat? b?dzie tutaj trudno, ale zarazili mnie t? gr? koledzy z klasy.
SirFerdynand: Czy Pandoria jest Twoim pierwszym ?wiatem?
Botris:Tak, jest to m?j 1 ?wiat cho? nie pierwsza posta?. Gra?o tutaj kilku moich kumpli, jak ju? wspomina?em to oni mnie zarazili tym ?wiatem jak i gr?.
SirFerdynand: Opowiedz nam o swojej postaci - Twoje skile oraz jakiego rodzaju broni? w?adasz?
Botris:O postaci, hmm.. powiem mo?e tak napewno nie jest uznawana za negatywn? ani ?adnego rodzaju nie splamiona krwi?. Ch?tnie tu? po zalogowaniu si? pisze do mnie kilku starych jak i nowych znajomych. O skillach, hmm... tutaj jestem akurat uczulony na tym punkcie, jako s?abo levelowy gracz skilowa?em t? postaci?. Niekt?rym mo?e sie wydawa? to za g?upot? ale satysfakcja gdy si? mia?o mniejszy lvl a lepsze skille by?o fascynuj?ce. Na dzisiejsz? chwil? skille wygl?daj? nast?puj?co :
Fist Fighting: 23
Sword Fighting: 22
Distance Fighting: 21
Shielding: 29
oraz Fishing: 58

A co do broni to ju? jest ro?nie, najcz??ciej jest to Katana, cho? i bronie dystansowe nie s? mi obce. Chodzi mi mianowicie o Speary i Bow (?uk).
SirFerdynand: Jak oceniasz obecn? sytuacje na swoim serwerze?
Botris:Obecn? sytuacje, na to pytanie bedzie mi ci??ko odpowiedzie? dlatego ?e bardzo bardzo rzadko ju? gram. My?le ?e jednak czasy za jakich ja gra?em by?y bardziej udane. Wsp?lne akcje jak i zabawy.
SirFerdynand: Podoba Ci si? spos?b w jaki Tibia si? rozwija? Odpowiadaj? Ci kolejne zmiany?
Botris:Co do sposobu w jaki si? rozwija Tibia to bym mia? wiele zastrze?e?, dla mnie czasy Tibi 8.1 by?y najlepsze. Co prawda niekt?re rzeczy jakie wprowadzaj? s? pewnego rodzaju fajne, ale niekt?re ca?kowicie bezsensowne. Znam kilku wspania?ych ludzi, kobiet jak i m??czyzn kt?rzy w?a?nie przestali gra? przez r??nego rodzaju ulepszenia przez kt?re gra dla nich straci?a sens. Kontakt utrzymuj? z nimi ca?y czas za po?rednictwem komunikator?w itp. bo to byli i s? naprawd? ?wietni ludzie.
SirFerdynand: Czy posiadasz jakie? rzadkie przedmioty? A je?li tak to czy mo?esz je nam zaprezentowa??
Botris: Co do przedmiot?w to kiedy? mia?em ich ca?kiem sporo, lecz gdy przeszed?em na inny ?wiat to odda?em prawie ca?? swoj? kolekcje najlepszemu przyjacielowi z Gry, "Seba of Pandoria" kt?ry straci? wi?ksz? cz??? tego jak si? okaza?o przez bardzo d?ugie nie logowanie si? na swoje postacie. By?a to osoba kt?re za moich czas?w by?a najwi?kszym kolekcjonerem tego ?wiata.
SirFerdynand: Opowiedz nam o sytuacji na Rookgaardzie w czasie gdy zaczyna?e? gr?.
Botris:Sytuacja by?a co prawda nudna, ale po miesi?cu mo?e mniej pozna?em kilku ciekawych ludzi i gra naprawd? mia?a sens z tego miejsca chcia?bym podzi?kowa? tym osob? za wspania?a gr?, wsparcie i zabaw?. Tak jak np. w moim przypadku to w?a?nie wsp?lna gra ze znajomymi by?a najlepsza zabaw?.
SirFerdynand: Jakie jest Twoje zdanie na temat takich graczy Jak Mystic Dark Ninja, Sunrise, Crisne czy Rookguardian De'Bove?
Botris: Mystic Dark Ninja to ciekawy gracz z kt?rym mo?na zawsze i o wszystkim porozmawia?. O Sunrise czy Crisne s?ysza?em kila rzeczy ale to nie by?y raczej dla ich postaci rzeczy kt?re by by?y zachwytem. No a o Rookguardian De'Bove tak naprawd? nie wiem nic jest to dla mnie jaka? nowo?? bo us?ysza?em ten nick po raz 1 w ?yciu.
SirFerdynand: Jeste? graczem starej daty. Opowiedz wi?c nam jak przez ten czas zmienia? si? Rookgaard.
Botris:Tak to prawda gr? zacz??em bardzo dawno dawno temu. Co do zmian to mo?e kolosalnych jak dla mnie nie by?o tylko ostatni czas w kt?rym tak naprawd? zostawa?y dodawane niepotrzebne rzeczy jak tutorale itp. Jedyn? zmian? z jakiej si? niezbytnio ucieszy?em to to i? Apprentice Sheng zacz?? si? pojawia? coraz cz??ciej. W konsekwencji tego pojawi?o si? mas? rzadkich przedmiot?w kt?re straci?y na wartosci.
SirFerdynand: Jakie jest Twoje zdanie na temat tibijskich wspomagaczy?
Botris: Powiem to bardzo kr?tko i zwi??le. Bezsensowna sprawa bo ca?a satysfakcja z zabawy znika.
SirFerdynand: Obecnie posiadasz 49 poziom do?wiadczenia. Czy masz jeszcze jakie? cele zwi?zane z Tibi??
Botris:Cele? Hmm... jestem ju? starym graczem wiec s?dz? ze ust?pi? miejsca nowym i mniej do?wiadczonym.
SirFerdynand: Co s?dzisz o legendach, takich jak Spike Sword, Minotaur Mage czy Brass Armor?
Botris:Spike Sword- brednia, Minotaur Mage- mo?e i co? w tym kiedy? by?o ale raczej nie teraz ani nawet za czas?w moich. No i Brass Armor, my?l? ?e gdyby istnia? na Rookgardzie to zaden potw?r by nie by? w stanie si? nawet przebi? co by by?o bezsensem.
SirFerdynand: Zdarzy?o Ci si? kiedy? zaniedba? ?ycie realne z powodu Tibii?
Botris:Z przykro?ci? musz? odpowiedzie?, ?e tak. Nikomu nie ?ycz? i przestrzegam przed skutkami takiego post?powania.
SirFerdynand: Gdyby? m?g? dokona? zmian na Rookgardzie, to co by? zmieni??
Botris:My?l? ?e od tego jest CipSoft i jego graficy. Nie chcia?bym nic sam zmienia? bo bym nie mia? ?adnej zabawy z gry, a przecie? o to w?a?nie chodzi.
SirFerdynand: Co najbardziej podoba Ci si? na Rookgaardzie?
Botris:Tajemnice z nim zwi?zane jak i wymy?lne legendy.
SirFerdynand: Jakie jest Twoje zdanie na temat stron oferuj?cych statystyki Rookgaardu?
Botris:Zadowalaj?ce.
SirFerdynand: Masz jakiego? swojego ulubie?ca? Kogo? kto jest dla Ciebie autorytetem?
Botris:Nie nie posiadam takiej osoby, poniewa? staram si? by? sam dla siebie autorytetem i uczy? si? na w?asnych b??dach, a nie na?ladowa? innych.
SirFerdynand: No dobrze. Dowiedzieli?my si? ju? dosy? du?o. Dzi?kuje za wywiad, mam nadziej?, ?e mi?o nam si? rozmawia?o. :)

Status
Zamknięty.
Do góry