• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Wywiad z Budzikiem [Aktywny]

Status
Zamknięty.

Xon

Advanced User
Liczba reakcji
11
BUDZIK - OD POCZ?TKU DO KO?CA

Xon: Witaj Budzik. Czy m?g?bym przeprowadzi? z tob? wywiad dla Tibia.net.pl?

Budzik: Ale? oczywi?cie.
Xon: Wi?c zacznijmy. Jak si? nazywasz, gdzie mieszkasz i czym si? zajmujesz na co dzie??

Budzik: Nosz? dumne imi? Piotr, mam 15 lat, chodz? do klasy 3 gimnazjum. Mieszkam w miejscowo?ci (ok 16ty?. mieszka?c?w) na Podkarpaciu o nazwie Przeworsk. Czym si? zajmuj? na codzie?? Lubi? gra? w pi?k? no?n?, w siatk?wk?, p?ywa? sp?dza? czas z kolegami i kole?ankami itp. Je?eli chodzi o sporty, kt?re wymieni?em, niezbyt dobrze mi to wychodzi, ale liczy si? przyjemno??. Obecnie jak wiemy jest zima, wi?c wi?kszo?? czasu sp?dzam w domu.

Xon: Czy zagl?dasz na jakie? inne fora tibijskie, opr?cz tibia.net.pl?

Budzik: Zagl?da? - od czasu do czasu zagl?dam, jednak ?adnej rangi nie posiadam. Rozmy?lam nad zrobieniem w?asnego, chod? i tak prawdopodobnie nic z tego nie wyjdzie.

Xon: Czy piastowa?e? na wy?sz? rang?, ni? "Aktywny" ?

Budzik:Tak, supporter, jednak nie sprawdzi?em si?, bo nie by?em zbyt aktywny. Na razie mi si? nie ?pieszy by dosta? jak?? inn? rang?.

Xon: Sk?d dowiedzia?e? si? o tym forum?

Budzik: To ju? by?o do?? dawno, szuka?em co?, o ile dobrze pami?tam by? to ip changer, trzeba by?o si? zarejestrowa? to si? zarejestrowa?em, p??niej znowu co? potrzebowa?em znowu musia?em si? zalogowa? i tak dalej, a? postanowi?em zosta? na d?u?ej.

Xon: Czy na "TNecie" masz osob?, na kt?rej si? sugerujesz?

Budzik: Nie, nigdy nie mia?em i mie? nie mam zamiaru.

Xon: Kim planujesz zosta? w przysz?o?ci? Masz mo?e jakie? szczeg?lne plany?

Budzik
: W sensie na tnet? Mo?e spr?bowa?bym zaatakowa? pozycj? moderatora, ale to jak b?dzie czas, ch?ci i okazja, a jak na razie nie ma niczego.

Xon: Aj, jednak nie chodzi?o mi o tnet, a o ?ycie realne : )

Budzik
: Aha, o ?ycie realne... No c?? prawd? m?wi?c nie my?la?em nad tym jeszcze, chod? przyda?o by si?. Nast?pnym kierunkiem w moim ?yciu b?dzie liceum, musz? obra? jaki? kierunek, my?la?em zatem nad Matematyczno Informatycznym, albo Biologiczno Chemicznym, ale jak to si? u?o?y to si? jeszcze oka?e.

Xon: Tw?j najwy?szy poziom w Tibii?

Budzik: 67 bodaj?e. Profesja paladyn, ?wiat refugia. Je?eli chodzi o skile, m lvl itp. to ju? nie pami?tam, stosunkowo dawno w to gra?em.

Xon: Czy wyda?e? jakie? pieni?dze na Tibie?

Budzik: Oj g?upio si? przyzna?, wyda?em na pacca niestety. Teraz ju? wiem, ?e to by?a tylko strata pieni?dzy.

Xon: Co by? zrobi?, gdyby? wygra? milion w totka?

Budzik: C?? nigdy takiej kwoty nie widzia?em na oczy, ani nigdy nad tym nie rozmy?la?em. Co bym m?g? zrobi?, przeznaczy? bym na mieszkanie, samoch?d(oczywi?cie jak b?d? doros?y, bo samoch?d 15-latkowi bardzo nie jest potrzebny), mo?e jaka? podr??. Na prawd? nie wiem.

Xon: Teraz uwa?aj. Czas na szybkie pytania

Xon: Film?

Budzik: American Pie
Xon: Gra?

Budzik: Tibia

Xon: Dziewczyna?

Budzik: Druga po??wka

Xon: Rodzina?

Budzik: Rodze?stwo

Xon: Dzi?kuje za wywiad. Chcia?by? mo?e kogo? pozdrowi??

Budzik: Nie ma za co.Nie chce mi si? wymienia? wszystkich, bo pewnie kogo? pomin? zatem pozdrawiam wszystkich, kt?rzy chc? by? pozdrowieni.

Odp: Wywiad z Budzikiem

Wywiad troch? za kr?tki. Pytania mog?yby by? troch? bardziej szczeg??owe. Ca?o?? powinna by? bardziej przemy?lana. Nie jest to wywiad rewelacja ale nie jest ?le ;). Mo?e kiedy? uda Ci si? go jeszcze poprawi?. Pozdrawiam Rou.

Wywiad nie najgorszy pytanie troch? monotonne , jeszcze ten "oczojebny" kolor"

Xon: Czy na "TNecie" masz osob?, na kt?rej si? sugerujesz?

Nie rozumiem pytania, chyba chodzi?o o osob? na kt?rej si? wzorujesz ?

tak czy inaczej wywiad niez?y, dowiedzia?em si? troche o budziku.

Uwa?am ?e wywiad jest za kr?tki, pytania mog?y by byc d?u?sze i bardziej szczeg??owe.
Nie podoba mi si? r?wnie? ten kolor, bol? od niego oczy, poniewa? kolory si? "gryz?" i nie wygl?da to zbyt estetycznie.
Mog?e? r?wnie? u?yc innej czcionki, ale og?lnie jest ok.

Pozdro

R?wnie? wydaje mi si?, ?e wywiad jest za kr?tki, no i ten kolor, musia?bym chyba za?o?y? okulary przeciws?oneczne ?eby mi to po oczach nie wali?o.

Twoje pytania nie by?y zbytnio wyczerpuj?ce, natomiast odpowiedzi jako? dawa?y rad?, aczkolwiek wywiad stanowczo za kr?tki, je?eli chcesz liczy? na pozytywne komentarze, zmie? kolor tekstu a nast?pnie pogrub wypowiedzi udzielaj?cego wywiadu, czyli Budzika.

Budzik: American Pie (m?j r?wnie?)
Co nas interesuje Twoje zdanie, nie z Tob? jest wywiad to si? nie wtr?caj.

Wywiad ca?kiem ca?kiem, ale jak ju? by?o powiedziane - ma?o pyta?. Mog?e? zapyta? o tyle rzeczy, a ograniczy?e? si? do kilku podstawowych. Szkoda niee

Hm, teraz tak jako? spojrza?em na wywiad i jednak du?o b??d?w pope?ni?em. Zmieni?em kolory, ?eby mo?na by?o czyta?. Pozdrawiam i przepraszam, ale w ko?cu to m?j pierwszy wywiad.

Do?? dobry wywiad .
Cho? mo?e wydawa? troszk? za kr?tki.

Witaj o heh wywiad z budzikiem ( Budzik Top :P )
A tak og?lnie to wywiad jest ?adny ale te? stwierdz? ?e za kr?tki ale podoba mi si? :P
Mog?e? nie wiem wi?cej kolor?w jaki? u?y? lub Grafiki , ?eby ten wywiad mia? jaki? Dobry Wygl?d , a i mog?e? tak?e tekst dope?ni? czym? ?eby dobrze wpatrywa?o si? w oko i dobrze czyta?o ...

Og?lnie tekst dobry i napisany z dobrymi Pytaniami i odpowiedziami z strony Budzika:P wielkie brawa Dla P.Budzik za to ?e zawsze rano nas budzi?/budzi? :P do pracy,szko?y . heh :P

Pozdrawiam i Dobry wywiad.

Status
Zamknięty.
Do góry