Xon
Advanced User
- Liczba reakcji
- 11
BUDZIK - OD POCZ?TKU DO KO?CA
Xon: Witaj Budzik. Czy m?g?bym przeprowadzi? z tob? wywiad dla Tibia.net.pl?
Budzik: Ale? oczywi?cie.
Xon: Wi?c zacznijmy. Jak si? nazywasz, gdzie mieszkasz i czym si? zajmujesz na co dzie??
Budzik: Nosz? dumne imi? Piotr, mam 15 lat, chodz? do klasy 3 gimnazjum. Mieszkam w miejscowo?ci (ok 16ty?. mieszka?c?w) na Podkarpaciu o nazwie Przeworsk. Czym si? zajmuj? na codzie?? Lubi? gra? w pi?k? no?n?, w siatk?wk?, p?ywa? sp?dza? czas z kolegami i kole?ankami itp. Je?eli chodzi o sporty, kt?re wymieni?em, niezbyt dobrze mi to wychodzi, ale liczy si? przyjemno??. Obecnie jak wiemy jest zima, wi?c wi?kszo?? czasu sp?dzam w domu.
Xon: Czy zagl?dasz na jakie? inne fora tibijskie, opr?cz tibia.net.pl?
Budzik: Zagl?da? - od czasu do czasu zagl?dam, jednak ?adnej rangi nie posiadam. Rozmy?lam nad zrobieniem w?asnego, chod? i tak prawdopodobnie nic z tego nie wyjdzie.
Xon: Czy piastowa?e? na wy?sz? rang?, ni? "Aktywny" ?
Budzik:Tak, supporter, jednak nie sprawdzi?em si?, bo nie by?em zbyt aktywny. Na razie mi si? nie ?pieszy by dosta? jak?? inn? rang?.
Xon: Sk?d dowiedzia?e? si? o tym forum?
Budzik: To ju? by?o do?? dawno, szuka?em co?, o ile dobrze pami?tam by? to ip changer, trzeba by?o si? zarejestrowa? to si? zarejestrowa?em, p??niej znowu co? potrzebowa?em znowu musia?em si? zalogowa? i tak dalej, a? postanowi?em zosta? na d?u?ej.
Xon: Czy na "TNecie" masz osob?, na kt?rej si? sugerujesz?
Budzik: Nie, nigdy nie mia?em i mie? nie mam zamiaru.
Xon: Kim planujesz zosta? w przysz?o?ci? Masz mo?e jakie? szczeg?lne plany?
Budzik: W sensie na tnet? Mo?e spr?bowa?bym zaatakowa? pozycj? moderatora, ale to jak b?dzie czas, ch?ci i okazja, a jak na razie nie ma niczego.
Xon: Aj, jednak nie chodzi?o mi o tnet, a o ?ycie realne : )
Budzik: Aha, o ?ycie realne... No c?? prawd? m?wi?c nie my?la?em nad tym jeszcze, chod? przyda?o by si?. Nast?pnym kierunkiem w moim ?yciu b?dzie liceum, musz? obra? jaki? kierunek, my?la?em zatem nad Matematyczno Informatycznym, albo Biologiczno Chemicznym, ale jak to si? u?o?y to si? jeszcze oka?e.
Xon: Tw?j najwy?szy poziom w Tibii?
Budzik: 67 bodaj?e. Profesja paladyn, ?wiat refugia. Je?eli chodzi o skile, m lvl itp. to ju? nie pami?tam, stosunkowo dawno w to gra?em.
Xon: Czy wyda?e? jakie? pieni?dze na Tibie?
Budzik: Oj g?upio si? przyzna?, wyda?em na pacca niestety. Teraz ju? wiem, ?e to by?a tylko strata pieni?dzy.
Xon: Co by? zrobi?, gdyby? wygra? milion w totka?
Budzik: C?? nigdy takiej kwoty nie widzia?em na oczy, ani nigdy nad tym nie rozmy?la?em. Co bym m?g? zrobi?, przeznaczy? bym na mieszkanie, samoch?d(oczywi?cie jak b?d? doros?y, bo samoch?d 15-latkowi bardzo nie jest potrzebny), mo?e jaka? podr??. Na prawd? nie wiem.
Xon: Teraz uwa?aj. Czas na szybkie pytania
Xon: Film?
Budzik: American Pie
Xon: Gra?
Budzik: Tibia
Xon: Dziewczyna?
Budzik: Druga po??wka
Xon: Rodzina?
Budzik: Rodze?stwo
Xon: Dzi?kuje za wywiad. Chcia?by? mo?e kogo? pozdrowi??
Budzik: Nie ma za co.Nie chce mi si? wymienia? wszystkich, bo pewnie kogo? pomin? zatem pozdrawiam wszystkich, kt?rzy chc? by? pozdrowieni.