lajdia
Advanced User
- Reaction score
- 13
Witam. Przedstawiam wam m?j pierwszy wywiad napisany przez lajdia. Wywiad przeprowadzony z Dechalol jednym z licznych aktywnych na forum.
Zaczynamy:
Prosz? o komentarze
Zaczynamy:
Pierwsza pr?ba
Witaj tu lajdia, czy chcia?by? udzieli? wywiadu dla tibia.net.pl?
Nie, expie
Druga pr?ba
Nie, skillam ^^
Trzecia pr?ba (jak m?wi? do trzech razy sztuka)
Witaj, oczywi?cie!
-
Wi?c zaczynamy powiedz jak masz na imi?, ile masz lat i gdzie mieszkasz?
- Nazywam si? Adrian, licz? 14 wiosenek i kibicuj? gda?skiej Lechii.
Jak trafi?e? na forum?
- Hmm.. Nie pami?tam tego dosy? p?ynnie, lecz przypominam sobie jedno - chcia?em z koleg? stworzy? serwer bazuj?cy na silniku EVOLUTION by Aciek. Wpisuj?c w google fraz? evo by aciek 8.1 wyskoczy? mi temat na tibia.net.pl, jako? tak ju? tu zosta?em.
Sk?d ten nick Dechalol?
- D?uga historia.. Napisz? 'streszczenie' =d
M?j ojciec mia? na przezwisko decha, dlaczego, sk?d to si? wzi??o i tak dalej to nie wiem. M?j kuzyn i jego najlepszy przyjaciel m?wili na mnie decha junior. Rok p??niej ca?e podw?rko zacz??o na mnie m?wi? decha, ja si? do tego przyzwyczai?em i tak jako? to jest, tylko, ?e zawsze dopisuj? sobie lol
Czy my?lisz ?e zas?ugujesz na aktywnego?
- W tym ca?y s?k. Sam nie wiem, dlaczego otrzyma?em ow? rang?. Na forum jestem d?u?ej ni? rok, lecz m?j licznik post?w jest bardzo ma?y, tak samo jak czas przebywania na forum.
Czy grasz w tibie jak tak to jakie by?o twoje najwi?ksze osi?gni?cie?
- Tak - gram. Moim najwi?kszym osi?gni?ciem by? 91.~~ elder druid, kt?rego CipSoft usun?? za BLACKDPROXY. Obecnie posiadam 4X paladyna na Cele?cie, kt?rym mam zamiar wbi? wi?kszy poziom ni? 120
Jak my?lisz, czy CipSoft idzie w dobrym kierunku wprowadzaj?c do gry ulepszenia?
- S?dz?, ?e CipSoft wprowadza ulepszenia, aby graczom si? nie znudzi?a gra. Jak w ka?dej grze, kiedy? co? musi zosta? dodane/odj?te. Nowe tereny, zadania i rzeczy typu ?lub s? dosy? ciekawe. Sam ch?tnie b?d? odkrywa? nowe okolice
Czy grywasz na prywatnych serwerach?
- Jak wi?kszo?? spo?ecze?stwa tibii.net.pl.. Gra?em na serwerach prywatnych. Teraz te cz?ste update zach?ci?y mnie do powrotu na serwery CipSoftu ;'>
To jakie serwery proponujesz?
- OpenTibia - eloth.org, redskull.pl
CipSoft - zapraszam na Celest? ;'>
Jak jeste?my przy temacie zwi?zanym z OpenTibi?, podoba Ci si? wsp??praca mi?dzy tibi?.net.pl, a otslist.eu?
- To kolejny krok, kt?ry daje popularno?? forum. Wsp??praca to nie najgorszy pomys?, poniewa? i tibia.net.pl na tym zyska, i otslist.eu
Uczestniczysz w sobotnie eventy organizowane przez tibia.net.pl?
- Zale?y czy mam czas. Na tym evencie (13.06.2009r.) najwyra?niej si? zjawi?.
Mia?e? kiedy? sw?j w?asny ots?
- Wi?kszych projekt?w nie robi?em, lecz par? 'nabenskich' serwer?w mia?em =d
Co my?lisz o straszeniu policjom, za oszustwa w tibi?
- Nie wiem co powiedzie?. Jestem uczciwym cz?owiekiem, nie lubi?, gdy kto? mnie oszukuje, dlatego te? nie oszukuj? innych.
Czym si? zajmujesz?
- Obecnie expi? xd Trenuj? pi?k? no?n?, siedz? na krze?le patrz?c w monitor i wkurwiam Redonda ^^
Jakiej muzyki s?uchasz ?
- Wszystkiego, ka?da muzyka(prawie..) przypada mi do gustu =d Najbardziej lubi? GALANA WAR SONG ;'d
Ok.. Wywiad zbli?a si? ko?ca czy chcia?by? kogo? pozdrowi??
- Redonda (=*), Ka?k?, Andzi?, Przemka i wszystkich nabens?w czytaj?cych owy wywiad =d
Bardzo dzi?kuje Ci za udzielenie mi wywiadu i Pozdro
Pozdro
Prosz? o komentarze