• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Wywiad z DevLordem [Moderator]

Status
Zamknięty.

xElf

Advanced User
Liczba reakcji
46
Cze??!
Dzisiaj chcia?bym wam przedstawi? wywiad z naszym nowym Moderatorem - DevLordem! Jest on osiemnastoletnim ch?opakiem, o imieniu Piotr. Aktualnie zamieszkuje tereny wojew?dztwa Podkarpackiego, w mie?cie Niska.

xReaper: Cze?? Piotrku, czy chcia?by? udzieli? wywiadu dla tibia.net.pl?

DevLord: Ch?tnie.

xReaper: A wi?c tak Piotrku... Czy m?g?by? nam powiedzie?, czym si? interesujesz?

DevLord: Interesuj? si? programowaniem i chcia?bym by? z tym zwi?zany w przysz?o?ci. Obecnie ucz? si? j?zyka C++. Interesuj? si? r?wnie? pi?k? no?n?, ale ju? w znacznie mniejszym stopniu ni? kiedy?, obecnie ogl?dam tylko czasem mecze mojej ulubionej dru?yny czyli AC Milanu.

xReaper: Pewnie tak jak wielu u?ytkownik?w forum, interesujesz si? muzyk?. Jakie jest Twe zdanie na temat owej i jakie kategorie Ci? interesuj??

DevLord: Kiedy? s?ucha?em Punk Rocka i zesp?? The Offspring lubi? do dzi?, ale obecnie tylko Thrash Metal. Ulubiony wykonawca to oczywi?cie Slayer.

xReaper: Dobrze wiedzie?. Mo?e teraz zapytam pytanie, na temat kina? Co by?o Twym ulubionym filmem? Jakie preferujesz gatunki?

DevLord: Lubi? ogl?da? dramaty, ale z elementami akcji. Nie wszystkie filmy z tego gatunku mi si? podobaj?. Lubi? r?wnie? horrory, ale nie takie bez fabu?y, gdzie wszyscy si? zabijaj? i zero tam fabu?y.

xReaper: Sk?d wzi?? si? Tw?j nick? Czy posiadasz jak?? nie typow? historie na jego temat?

DevLord: Nie. Forum zosta?o przeniesione na na skrypt vBulletin i musia?em jaki? nick wymy?le? nowy, bo taki z moim imieniem i cyferkami jako? mi nie pasowa?.

xReaper: Ciekawe... Przejd?my teraz do mo?e i g?upiego, lecz ca?kiem wa?nego pytania - jak? kuchnie lubisz? Posiadasz jakie? potrawy, na kt?re zawsze masz ochot??

DevLord: Lubi? takie potrawy jak barszcz bia?y, kapu?niak lub schabowy.

xReaper: Interesuj?cy gust. Zapewne, tak jak ka?da, nadprzeci?tnie m?dra istota na tym ?wiecie, kt?r? nazywamy "cz?owiek", posiadasz marzenia? Pochwalisz si? nam nimi?

DevLord: Skomplikowanych marze? nie mam. Chc? zrobi? studia, znale?? dobr? prac? i zosta? dobrym programist?. Ale zobaczymy jak to b?dzie.

xReaper: To znaczy, ?e nie jeste? marzycielem, tak?

DevLord: Chc? tylko, ?eby mi si? dobrze ?y?o i ?ebym robi? to co lubi?. Czasem chcia?bym by? znanym na ca?ym ?wiecie informatykiem, ale to s? tylko marzenia i nie my?l? o nich powa?nie. Marzenia si? nie spe?niaj?, sam musisz je spe?nia?.

xReaper: Dobrze, a teraz mo?e przejdziemy do pyta? zwi?zanych z forum... Jeste? nowym Moderatorem, kt?ry co jak co, ale czasem mo?e si? zdziwi?, po ilo?ci zada? mu przyznanych - dobrze Ci idzie praca, czy masz z ni? jakiekolwiek problemy?

DevLord: Nie mam jakich? specjalnym zada? do wykonania, po prostu dbam o swoje dzia?y. Obecnie nie mam wi?kszych problem?w z moderowaniem.

xReaper: Podoba Ci si? Twa praca? Jeste? z niej zadowolony?

DevLord: Raczej tak, nie narzekam.

xReaper: Posiadasz jakichkolwiek wrog?w, lub przyjaci?? w kadrze?

DevLord: Wrog?w raczej nie mam. Co do przyjaci?? to znam do?? d?ugo Marcina24, kt?rego pozdrawiam.

xReaper: Jak oceniasz wk?ad kadry w ?ycie forum? Zauwa?y?e? par? przypadk?w, w kt?rych dana osoba nie pe?ni?a swej roli poprawnie?

DevLord: Obecnie nie zauwa?y?em w kadrze nikogo, kto by ?le wykonywa? swoje obowi?zki.

xReaper: Cieszy mnie informacja, ?e atmosfera w kadrze jest dobra. Posiadasz jakiekolwiek pomys?y dotycz?ce forum?

DevLord: Nie. Jestem ma?o kreatywny, zawsze tak by?o i nawet jakbym chcia? to zmieni? to zawsze tak b?dzie.

xReaper: Okej. Teraz przejd?my do strefy tibii. Jaki by? Tw?j najwi?kszy lvl na serwerze globalnym?

DevLord:29, nigdy nie lubia?em gra? na rl. G?ownie dlatego, ?e za wolno i nudno si? gra.

xReaper: Jak si? zacz??a Twoja historia z Tibi?? Pytanie jest dosy? wa?ne - w innym przypadku nie by?oby Ci? tu z nami.

DevLord: Zacz??em gra?, bo koledzy te? grali. Gra?em w tibi? odk?d mia?em internet. Ale mi si? to nudzi?o. Kolega postawi? otsa, ale szybko sko?czy? hostowa?. Szuka?em silnika z mapk? evo i trafi?em na forum(jeszcze to stare) i tak zosta?em.

xReaper: Dobrze, my?l?, ?e tyle pyta? na ten czas wystarczy. Czy chcia?by? kogo? pozdrowi??

DevLord: Pozdrawiam wszystkich u?ytkownik?w naszego kochanego forum.

xReaper: Chcia?bym do??czy? do tych pozdrowie? i przy okazji podzi?kowa? Ci za wywiad, Piotrku.

DevLord: Nie ma za co. :)

Prosz?, o szczere komentarze!

Regards,
Rea~

Odp: Wywiad z DevLordem!

DevLord:29, nigdy nie lubia?em gra? na rl. G?ownie dlatego, ?e za wolno i nudno si? gra.
Lubi?em.

Wi?cej b??d?w nie znalaz?em.

Wywiad z moim imiennikiem, kt?ry mieszka w tym samym wojew?dztwie co ja, ca?kiem przyzwoity. Zrobi?e? ca?kiem ?adny spis podstawowych pyta?, nie mniej jednak nie wysili?e? si? za bardzo z wymy?laniem pyta?. Devlord odpowiada? kr?tko i tre?ciwie, c??, mo?e zbyt kr?tko. Devlord na forum jest od tego samego dnia co ja, a wi?c 3 lata. Mi?dzy czasie, par? razy obijali?my si? o r??ne rangi, par? razy piastowali?my t? sam? rang?, wi?c ju? co nieco by?em wstanie si? dowiedzie? o nowym moderatorze. Wywiad, mi przynajmniej nie przybli?y? jego osoby, no mo?e poza tym, ?e lubi barszcz bia?y i kapu?niaki. My?l?, ?e w ka?dym cz?owieku, kryje si? co? ciekawego, a Ty nie pr?bowa?e? nawet tego odkry?. Na przysz?o?? polecam troch? wi?cej czasu posiedzie? nad pytaniami.

DevLord: Pozdrawiam wszystkich u?ytkownik?w naszego kochanego forum.
Dzi?kuj? i r?wnie? pozdrawiam ; d

Cze??.

Mo?na si? paru rzeczy doczepi? mianowicie na pocz?tku ?le si? czyta Piotrku x2.
Mo?e teraz zapytam pytanie, na temat kina?
Troch? ?le sformu?owane.
Raczej: Mo?e teraz zapytam pytaniem, na temat kina? Tylko zapyta? pytaniem... b??d j?zykowy :p
Tak wi?c: Mo?e teraz zadam pytanie na temat kina? Znacznie lepiej :).
Nie zadawaj pyta?, w kt?rych sam kierujesz do odpowiedzi, mianowicie:
To znaczy, ?e nie jeste? marzycielem, tak?
Wypowied? DevLorda te? troch? zabawnie sformu?owana:
(...) ale nie takie bez fabu?y, gdzie wszyscy si? zabijaj? i zero tam fabu?y.
Hehe ;p

Jeszcze tutaj przyda?aby si? ma?a korekta:
Interesuj?cy gust. Zapewne, tak jak ka?da, nadprzeci?tnie m?dra istota na tym ?wiecie, kt?r? nazywamy "cz?owiek", posiadasz marzenia? Pochwalisz si? nam nimi?
"(...) posiadasz marzenia?" - jest to ewidentne stwierdzenie, dlatego powiniene? da? kropk?.

Dzi?ki za pozdrowienia, ja r?wnie? pozdrawiam wszystkich u?ytkownik?w naszego forum, oraz ca?? kadr? :)

Ostatnia edycja:

Raczej: Mo?e teraz zapytam pytaniem, na temat kina? Tylko zapyta? pytaniem... b??d j?zykowy
No tutaj przyznaj? Ci szczer? racj?. A tak naprawd?, powinno by?:
Mo?e teraz zadam Ci pytanie na temat kina?

"(...) posiadasz marzenia?"
Tutaj te? si? zgodz?.

Przepraszam za wszelkie b??dy j?zykowe, ale p?? dnia si? uczy?em, a drugie by?em w pracy i z tego co wynika, by?em na tyle ?pi?cy by si?, zbytnio nie wysila?.

Regards,
Rea~

Bardzo ?adnie przeprowadzony ;) Profesjonalnie :) Gratuluje

Notka moderatorska:
Nagrabi?o ci si? kolego, kt?ry? z kolei post tak samo wygl?da a nic nie wnosi

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Wywiad Jak praktycznie ka?dy bardzo fajny, DevLord znam i powiem ?e jest spoko ziomek.

Og?lnie wywiadzik Interesuj?cy,pytania dobrane lecz troch? si? pogubi?em xD.
Og?lnie mog?o by? lepiej ;p Pozdrawiam.

Status
Zamknięty.
Do góry