• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Wywiad z Donem Wakefulem [Aktywny]

Status
Zamknięty.

Vendeto

First to fight!
Liczba reakcji
395
Witam, chcia?bym zaprezentowa? Wam wywiad z aktywnym u?ytkownikiem forum - Donem Wakefulem.
Mi?ej lektury!

Vendeto: Witam Don Wakeful, mia?by? ochot? na udzielenie skromnego wywiadu, dla forum Tibia.net.pl?

Don Wakeful: Hm, dlaczego nie, kto? ju? kiedy? ze mn? przeprowadza? takowy wywiad, my?l? ?e nie by? on dosy? dobry, mo?e ten b?dzie inny.

Vendeto: Naturalnie, wi?c zaczynamy. Na pocz?tek przedstaw jakie? podstawowe informacje na temat swojej osoby.

Don Wakeful: Mam na imi? Oskar, mam 12 lat, jestem z Ostrowa Wielkopolskiego, interesuj? si? pi?k? no?n?, chcia?bym wi?za? z tym przysz?o??, zobaczymy co los poka??.

Vendeto: Dobrze wi?c, Oskar. Czym si? aktualnie zajmujesz, na my?li mam ?ycie realne.

Don Wakeful: Jak ka?dy inny, chodz? do szko?y, mi?dzy innymi do gimnazjum, pewnie niekt?rych dziwi, ?e 12 latek chodzi do gimnazjum? 24 listopada mam urodziny.

Vendeto: Do klasy jako? szczeg?lnie profilowanej, czy te? og?lnej? I skoro ju? przy tym jeste?my to jak si? czujesz w nowym otoczeniu, oraz jakie jak dotychczas masz osi?gi w nauce?

Don Wakeful: Jako? tak si? z?o?y?o, ?e do profilowanej, z rozszerzonym j.angielskim. Jedna osoba jest z innej szko?y, wi?c wi?kszo?? znam ze szko?y podstawowej, osi?gi, z nimi to ?rednio, 3 z kart?wki z matematyki, jako? nigdy nie by?em kujonem ale to nie znaczy, ?e mam co? do nich.

Vendeto: Rozumiem, a kt?ry z przedmiot?w szkolnych jest Twoim ulubionym, a kt?ry jest Twoj? pi?t? achillesow??

Don Wakeful: Hm, ulubionym jest zdecydowanie wychowanie fizyczne, natomiast pi?t? achillesow? jest chemia.

Vendeto: Dobrze, zmienimy temat, dajmy spok?j szkole i przejd?my do Twoich zainteresowa?, pasji, hobby? Opowiedz o nich.

Don Wakeful: Jak ju? wspomnia?em, kocham gra? w pi?k? no?n?, lubi? robi? sygnatury, wychodzi mi to do?? przeci?tnie, my?l? ?e nied?ugo z tym sko?cz?, musz? wzi?? si? za szko??, gr? w dru?ynie pi?karskiej, forum oraz inne zainteresowania p?jd? na 3 miejsce, obiecuj? sobie co roku, ?e zaczn? si? uczy?, jako? nigdy nie wychodzi, mo?e tym razem, zobaczymy.

Vendeto: Klubie pi?karskim, pochwal si? na jakiej pozycji grasz i c?? to za klub?

Don Wakeful: Prawa pomoc, dobrze czuj? si? na tej pozycji, gdy co? spartol? nie idzie na mnie, bo ja wyprowadzam tylko akcj?, Kuks Z?bc?w.

Vendeto: Dobrze, skoro jeste? takim fanem pi?ki no?nej na pewno masz swoich faworyt?w je?li chodzi o kluby pi?karskie, ale te? same wzory, kt?re chcia?by? na?ladowa?, czyli Twoi ulubieni pi?karze oraz kluby?

Don Wakeful: Kibicuje od ca?kiem niedawna dru?ynie Manchesteru City, my?l? ?e tak pozostanie, gra tam m?j ulubiony zawodnik, Carlos Tevez, jest on moim faworytem od d?u?szego czasu, nie obchodzi mnie opinia innych na jego temat

Vendeto: Dobrze wi?c, zn?w odchodz?c od tematu Twojego realnego ?ycia i nawi?zuj?c do forum, jak to si? sta?o, ?e trafi?e? na Tibia.net.pl i sta?e? si? "Aktywnym"?

Don Wakeful: Poszukuj?c silnika Aciek, poprzez google trafi?em tutaj, styl forum by? nie ciekawy, lecz postanowi?em tu zosta?, nie pisa?em ?adnych post?w, zagl?da?em jedynie do dzia?u z silnikami i czasami skryptami. Przypuszczam, ?e aktywnego otrzyma?em za aktywno?? w dziale sport, pisa?em sporo news?w, czasami napisze jakiego?, cho? niekt?rzy zapewne my?l?, "no dosta? aktywnego, i ju? nic nie pisz?" o rang? si? tu nie rozchodzi?o, sam si? dziwi?em ?e zosta?em wybrany, aktywno?? w dziale spad?a dlatego, ?e rozpocz??a si? szko?a, postaram si? pisa? tam wi?cej ni? do tej pory, no i za bardzo ju? nie ma o czym pisa?, rynek transferowy zamkni?ty, jedynie mog? pisa? wyniki z mecz?w.

Vendeto: Szuka?e? silnika, czy to znaczy, ?e mia?e? kiedy? jakiego? swojego OTS-a? Mam na my?li jakie? powa?niejsze projekty.

Don Wakeful: Raczej powa?nym projektem tego nazwa? nie mo?na, max 20 os?b.

Vendeto: A w Tibi? og?lnie, ile grasz, czy ci?gle grasz, je?li tak to na jakim ?wiecie, jak? profesj? i jakie jest Twoje najwi?ksze osi?gni?cie pod wzgl?dem wysoko?ci poziomu do?wiadczenia?

Don Wakeful: Przesta?em, za du?o czasu marnuj? si? na to, a i tak nic z tego nie masz, 64 poziom, bodaj?e royal paladyn, guardia.

Vendeto: A jakie s? Twoje pogl?dy na temat religii? Jeste? wierz?cy? Chodzisz do Ko?cio?a i og?lnie, co o tym wszystkim my?lisz?

Don Wakeful: Wierz? w Boga, w ko?ci?? r?wnie?, nie mam zdania, chodz? gdy chce, nikt mnie nie zmusza.

Vendeto: A w jakie gry grasz na komputerze? Sieci?wki jakie?, FPP, RTS? Czy jakie? konkretne tytu?y?

Don Wakeful: Raczej konkretn? tytu?y, Fifa 09, czasami pogram ze znajomymi przez internet.

Vendeto: Dobrze wi?c, przejd?my do zabawy w ''skojarzenia'' - ja m?wi? jakie? zagadnienie, a Ty pierwsz? rzecz, kt?ra przyjdzie Ci na my?l. Got?w?

Don Wakeful: Hm, raczej tak.

Vendeto: Pi?ka no?na?

Don Wakeful: Gol

Vendeto: Tibia?

Don Wakeful: Pixele.

Vendeto: Nasz wspania?y Tibia.net.pl?

Don Wakeful: Alastor

Vendeto: Pieni?dze?

Don Wakeful: Bank.

Vendeto: Dobrze wi?c, jako? dotrwali?my do
ko?ca, nie b?d? Ci? ju? m?czy?. ;) Masz teraz ''swoje pi?? minut'' na pozdrowienia i tak dalej.

Don Wakeful: Hm, pozdrawiam Ciebie, Dragsa, DevLorda, Raoyla, Squidy, Viktora, Krecioo, Aali, Mikepall, Poiu19, hermes, to chyba ju? wszyscy, dzi?kuje za wywiad oraz pozdrawiam wszystkich czytelnik?w.

Vendeto: Dobrze, dzi?ki wielki za czas, kt?ry mi po?wi?ci?e? oraz za pozdrowienia. Dobrej nocy ?ycz?. ;)

Zach?cam do komentowania, zaznaczam, i? jest to m?j pierwszy wywiad. ;)

Pozdrawiam,
Vendeto

Notka moderatorska:
Na pro?b? autora wywiadu poprawi?em par? b??d?w. //Jimmer

Odp: Wywiad z Donem Wakefulem

?adny wywiad .
Widz? ?e mamy na forum sportowca =)
?ycz? ci jak najlepszych wynik?w w szkole, jak i na boisku .

Pozdro,
Sanji .

Don Wakeful: Hm, ulubionym jest zdecydowanie wychowanie fizyczne, natomiast pi?t? achillesow? jest chemia.
Interesuje mnie, jak po pierwszym miesi?cu nauki tego przedmiotu, mog?e? wydedukowa?, ?e nie wychodzi Ci najlepiej? ^^ Wi?cej wiary w siebie, chemia nie jest taka trudna ; )
Og?lnie wywiad jest ?adny. Przejrzysty, zawiera du?o informacji i ciekawie sformu?owane pytania, jak i odpowiedzi. Reput leci ; )

No spoko wywiad.Te? lubie grac w pi?ke no?n?.A chemia zalezy od nauczyciela gdy jest fajny wszystko wyt?umaczy to i masz lepsze oceny z chemi ,a gdy jest chamski raz tylko powie a nie zrozumiesz to kiepsko idzie XDD

Czytaj?c owy wywiad ca?kiem przypad? to mojego skromnego gustu. Pisz?c szczerze jak na spowiedzi jest on jeden z lepszych kt?re czyta?em, odpowiedzi dobrze dobrane tematy kt?re mia?y by?, s? oraz odpowiedzi na nie, nie s? takimi kt?re odchodz? od tematu. Mam nadziej?, ?e wszystkie twoje marzenia s? do spe?nienia, a nawet wkr?tce o tobie us?yszymy. ?ycz? samych sukces?w na ?yciowej drodze.

Wywiad nawet fajny. Dobrze sformu?owane pytania, rozwini?te, ciekawe i zrozumia?e wypowiedzi. B??dy? Dopatrzy?em si? jednej ma?ej liter?wki, a mianowicie:
Opr?cz tego chyba nie ma nic.
Oczywi?cie wi?cej takich wywiad?w.

Bardzo ?adny wywiadzik.
Ostatnio dawa?em ci reputka za avatara, wi?c nie wiem czy b?d? m?g? da? teraz, ale spr?buje :)
Pozdrawiam i czekam na kolejne tak jak ten, interesuj?ce, przejrzyste, wielotematyczne wywiady.
Szacho

No bardzo ?adny wywiad nie mam si? do czego przyczepi? wszystko fajnie, bardzo ?adnie.
=)

bardzo fajny wywiad, oby wiecej takich !
Czekamy na nastepne takie wywiady twojego autorstwa ;].
Moze nastepna osoba niech bedzie ktos znany z tibi ?: P
Nie wiem rozkmin to juz sam :D

Status
Zamknięty.
Do góry