• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Wywiad z Jackiem [Support]

Status
Zamknięty.

perki51

User
Liczba reakcji
1
perki51: Witaj, Jack. Czy masz chwil? abym m?g? z Tob?, przeprowadzi? wywiad?

Jack: Tak, z ch?ci?

perki51: A wi?c, najpierw takie pytanko: Jak? pe?nisz rol? na naszym forum
Tibia.net.pl?

Jack: Jak mo?na zauwa?y?, jestem
Supportem. Moja praca polega na pomaganiu userom w ich problemach. Staram si? odpowiada? na wszystkie pytania, na kt?re znam odpowied?, ?adnego u?ytkownika na forum nie olewam, jak zwr?ci si? do mnie o pomoc.

perki51: Wi?c jeste? Supportem? Je?eli ju? to wiemy teraz chcieliby?my si? dowiedzie? jak masz na imi?, gdzie mieszkasz i ile masz lat?

Jack: Na imi? mam Rafa?, mam 14 lat i mieszkam w Szczecinie.

perki51: Wi?c Rafa?.. jak znalaz?e? si? na stronie TNP?

Jack: Na tibia.net.pl trafi?em przypadkowo. Z jednym kolegom grali?my na jednym z OTS i by?a sonda, w kt?rej bardzo chcieli?my wygra?, wi?c kolega poda? mi stron? tibia.net.pl, wi?c wszed?em, napisa?em temat o Pomoc w wygranej sondzie, ale z Tego co pami?tam, to nie wiedzia?em jeszcze, co to s? dzia?y i w jakich pisa?, to napisa?em nie w tym co trzeba i 3 razy m?j temat zosta? usuni?ty, bo co chwil? zak?ada?em. I tak p??niej zacz??em pisa? posty i zosta?em do tej pory, przypomn?, ?e by?em ju? na starym silniku, czyli punbb.

perki51: Czym si? interesujesz w ?yciu prywatnym? Masz jakie? zainteresowania lub Hobby?

Jack: Przez 6 lat trenuj? ju? Pi?k? No?n? w jednym klubie, ale zastanawiam si? nad odej?ciem do Pogoni Szczecin, bo z moim trenerem nie da si? wytrzyma?. Moim hobby jest Tibia.net.pl, na kt?rym zabijam nud? i sp?dzam tu ka?d? woln? chwil? w pisaniu Wie?ci z Tibi/?wiat?w.

perki51: Wi?c lubisz Pi?k? No?n?? Czy interesuje ci? jeszcze jaki? inny sport?

Jack: Troch? siatk?wka, ale tylko Pan?w, od czasu do czasu obej?? mecz w telewizji, jak graj? nasi siatkarze.

perki51: Humm... Lubisz og?lnie sporty.. Powr??my jeszcze do ?wiata wirtualnego.. Czy m?g?by? opisa? czy trudno by? Supportem? Jakby? to oceni? pod wzgl?dem trudno?ci? (1-10)

Jack: Na pocz?tku ba?em si? rangi Support, poniewa? ba?em si?, ?e nie b?d? umia? odpowiada? na r??ne pytania i nie b?d? wykonywa? mojej pracy w 100%, ale myli?em si?- ca?a kadra wraz z innymi Support, jest bardzo pomocna i motywuj? do dzia?a? i wymy?lania r??nych konkurs?w i event?w. Ka?dy stara si? pom?c na sw?j spos?b. Wybacz, ale nie b?d? ocenia? pod wzgl?dem trudno?ci.

perki51: Dobrze, nie obra?e sie ;) Czy grasz obecnie w Tibi? lub w OTS?

Jack: W tibi? oraz na OTS nie gram ju? ponad rok, ale zajmuj? si? tak dorywczo pisanie news?w o Wie?ciach z Tibi, jak i ze ?wiat?w, ale w tibi? nie gram w og?le.

perki51: Wi?c nie grasz w tibi?... Je?eli mo?na wiedzie? to z k?d czerpiesz informacje o wie?ciach z tibi?

Jack: Short news i newsy z tibi czerpi? z g??wnej strony tibi, jak? jest tibia.com, a o g??wnych najazdach potwor?w na poszczeg?lne ?wiaty z erig.net oraz innych for zagranicznych.

perki51: Czemu przerwa?e? gr? na OTS'ie lub Tibi?

Jack: Po prostu tibia mi si? ju? znudzi?a, te kwadraty i ca?y styl gry oraz z innych przyczyn, kt?rych nie chce wyjawia?

perki51: Je?eli nie grasz ju? w tibi? to grasz w jak?? inn? gr? MMORPG lub w gry internetowe?

Jack: Aktualnie po sko?czeniu z Tibi? zacz??em gra? w Counter-Strike 1.6 i aktualnie w ni? sobie grywam ;].

perki51: Jakiej muzyki s?uchasz?

Jack: Ehh.. Pop/Rock i moim ulubionym zespo?em jest Linkin Park.

perki51: Te? lubi? ten zesp??.. Do jakiej szko?y chodzisz, w jakim mie?cie.. i czy lubisz sie uczy?? ;)

Jack: Chodz? do gimnazjum 43 w Szczecinie. Czy lubi? si? uczy??- nie, nie nawidz? si? uczy?..

perki51: To oczywiste.. kto by tam chcia? si? uczy? :) Co m?g?by? nam powiedzie? o Administracji forum..?

Jack: Aktualna Administracja forum jest najlepsza, kt?ra dotychczasowo by?a. Alastor nie ma zbyt du?o czasu dla forum, ale te sprawy, kt?re ma do zrobienia- robi. Nie dawno powr?ci? na stanowisko Administratora Dacamos, za to wielki + oraz Ivellios, kt?ry ca?e serce wk?ada w forum w robieniu strony dla Vitae Worl, ale wida?, ?e sp?dza wiele czasu na forum, a chod? za nie d?ugo pisz? matur?.

perki51: M?wisz, ?e Ivellios du?o czasu sp?dza na forum.. Wi?c ile ty czasu sp?dzasz dziennie i w weekendy? Przecie? jeste? najaktywniejszy na forum.

Jack: Po moich postach, mo?e si? wydawa?, ?e sp?dzam du?o czasu na forum, ale niestety to nie prawda. W dni powszednie na forum jestem oko?o 1-2 godziny, wi?c to na prawd? ma?o, ale w weekendy jestem praktycznie ca?y dzie?, a z t? aktywno?ci? to nie przesadzajmy, wystarczy spojrze? na licznik dni sp?dzonych na forum- Bakuo

perki51: Dla niekt?rych u?ytkownik?w, mo?e to wydawa? si? du?o... Czas chyba zako?czy? wywiad.. Chcia?by? kogo? pozdrowi??

Jack: Na pewno pozdrawiam Ciebie, Demerotha, Koybi'ego, Ivelliosa, Dacomosa, Redondo, Miki2021, Andzie, Sentila, Alastora i wszystkich u?ytkownik?w Naszego forum. Tych kt?rych pomin??em przepraszam.

perki51: Dzi?ki za wywiad.

Jack: Ja r?wnie?.. pozdrowienia!

Ostatnia edycja:
Odp: Jack udziela wywiadu!

Wywiad ciekawy, podoba mi si? ^^
Na pewno pozdrawiam......wszystkich u?ytkownik?w Naszego forum
Thx za pozdro ;]
A ja pozdrawiam Ciebie!

perki51: Jakiej muzyki s?uchasz?

Jack: Ehh.. Pop/Rock i moim ulubionym zespo?em jest Liking Park.

Nigdy nie s?ysza?em o Liking Park ;p czy nie przypadkiem Linkin Park ;]

Nie ma to jak Jack ;)
Szacun!

Pzdr
Oskyy

Jack napisał:
Demerotha, Koybi'ego, Ivelliosa...

Dzi?kuje za pozdrowienia. ;-)

Wywiad og?lnie jest dobry. Ciekawe pytania i konkretne odpowiedzi. By?o tam par? b??d?w ortograficznych redaktora, ale to ju? zostawmy w spokoju.

Pozdrawiam, Koybi.

O my?la?em, ?e przeprowadza si? tylko jeden wywiad z osob? bo tak si? sk?ada, ?e ja robi?em wywiad z jackiem jak by? vip'em i po co robi? dwa razy robi? wywiad z t? sam? osob??
Nie oceniam...

Jak by? si? postara? bardziej, ten wywiad m?g? by by? ciut d?u?szy. Pytania s? chaotycznie porozrzucane :\ Musisz to pouk?ada?.
Jednym s?owem - b??d?w Ci si? nazbiera?o ; )

Wywiad ciekawy, podoba mi si? ^^
Thx za pozdro ;]
A ja pozdrawiam Ciebie!
Nigdy nie s?ysza?em o Liking Park ;p czy nie przypadkiem Linkin Park ;]
Nie ma to jak Jack ;)
Szacun!
Pzdr
Oskyy

wdar? si? b??d.. moja wina.. ju? poprawi?em.. ;)

Status
Zamknięty.
Do góry