Zapraszam do czytania oraz dowiadywania si? tajemnic Juvina.
Adrian From Celesta : Witam. Czy zgodzisz si? udzieli? wywiadu dla strony
Juvin Nyddishi : Dobrze. A dlaczego akurat ze mn? chcesz zrobi? wywiad ?
Adrian From Celesta : Hmm. Wyda?e? mi si? najbardziej odpowiedni. Jeste? 5 graczem na serverze Celesta i akurat wybra?em Ciebie. A wi?kszo?? poprostu odpisuje " Nie udzielam wywiadu lub ignoruje ".
Juvin Nyddishi : No dobra wiec jak chcesz to zaczynaj.
Adrian From Celesta : A wiec rozpocznijmy od pyta? dotycz?cych twojego ?ycia Prywatnego. W razie gdy jakie? pytanie za bardzo naruszy twoja prywatno?? mo?esz odm?wi? odpowiedzi. Czy jeste? gotowy ?
Juvin Nyddishi : Ok
Adrian From Celesta : Ok, Powiedz nam cos o sobie. Mianowicie jak ci na imi?, ile masz lat, sk?d pochodzisz, jakie masz wykszta?cenie lub do jakiej szko?y ucz?szczasz, hobby itp.
Juvin Nyddishi : Wystarczy ?e odpowiem na pierwsze 3 ?
Adrian From Celesta : Oczywi?cie.
Juvin Nyddishi : Sebastian, 22 lata i mieszkam w Tarnowie
Adrian From Celesta : Czy uprawiasz czynnie jaki? sport ?
Juvin Nyddishi : Czasami ;p
Adrian From Celesta : Czy mo?emy wiedzie? jaki jest to sport ; d
Juvin Nyddishi : Pi?ka no?na ;p
Adrian From Celesta : Ulubiony film oraz gatunek filmowy?
Juvin Nyddishi : Interwiec with Vampire
Adrian From Celesta : Ulubiona gra (nie tibijska)?
Juvin Nyddishi : NHL 08
Adrian From Celesta : Jaki gatunek muzyczny s?uchasz przy grze ?
Juvin Nyddishi : Punk Rock/Metal
Adrian From Celesta : Ok, teraz przejd?my do spraw Tibijskich. Zaczynajmy.
Adrian From Celesta : Jak d?ugo juz grasz w Tibie (data lub wersja klienta)?
Juvin Nyddishi : 7.6
Adrian From Celesta : Jaka by?a Twoja pierwsza profesja?
Juvin Nyddishi : Szczerze m?wi?c nie pami?tam ale ta na pewno by?a jedna z pierwszych, a zaczyna?em na Hibernie
Adrian From Celesta : A wiec o server juz nie pytam. Kto jest twoim najlepszym przyjacielem, kt?ry zawsze ci pomaga? (i nigdy ci? nie zawi?d?) ?
Juvin Nyddishi : Wielu ale jakbym juz mia? wybiera? to Azix Tadius (je?eli chodzi jedynie o tibie)
Adrian From Celesta : Jakie jest twoje najwi?ksze marzenie, zar?wno to tibijskie jak i rzeczywiste?
Juvin Nyddishi : Tibijiskich juz nie mam a rzeczywiste zachowam dla siebie.
Adrian From Celesta : "Tibijskich juz nie mam" To oznacza, ?e wszystkie juz s? spe?nione ?
Juvin Nyddishi : Raczej tak, nigdy nie stawia?em sobie cel?w do osi?gni?cia.
Adrian From Celesta : Je?eli m?g?by?, co zmieni?by? w Tibii?
Juvin Nyddishi : ?eby ka?dy serwer by? pvp. Non-pvp to jest nieporozumienie i bardzo ?a?uj?, ze tu gram.
Adrian From Celesta : Mia?em tez na calu zapyta? Ci?, dlaczego akurat Celesta, Non-pvp. Wi?c juz ominiemy to pytanie.
Adrian From Celesta : Czy kiedykolwiek my?la?e? o zako?czeniu swojej "kariery" w Tibii?
Juvin Nyddishi : Ca?y czas o tym my?l?.
Adrian From Celesta : My?lisz .. a czy zrealizujesz ?!
Juvin Nyddishi : Gdyby nie znajomi z kt?rymi mog? zawsze pogada? czy co? pohunci? to na pewno bym juz nie gra?.
Adrian From Celesta : Czy wed?ug siebie, jeste? lubiany na serwerze?
Juvin Nyddishi : Zale?y.
Juvin Nyddishi : Przez polak?w g??wnie nie.
Adrian From Celesta : A wiec przez kogo ? Przez Br ?
Juvin Nyddishi : Akurat przez br tez nie.
Adrian From Celesta : Heh. No dobrze przejd?my dalej.
Adrian From Celesta : M?wisz, ?e lubisz servery Pvp .. czy osobi?cie grasz na jakim? ?
Juvin Nyddishi : Lubi?, ale nie mam czasu ?eby grac na wi?cej ni? jedynym serwerze.
Adrian From Celesta : Czy zdarzy?o Ci si? walczy? z bossem? (jak tak to jakim/jakimi)
Juvin Nyddishi : Bloczy?em Ghazabarana, Ferumbrasa i 2x Morgarotha.
Juvin Nyddishi : na POI nie mam farta.
Adrian From Celesta : Jakie chcia?by? posiada? rare a jakie obecnie posiadasz ? Mo?e jakie? kolekcje ? Opisa? by? je mniej wi?cej ?
Juvin Nyddishi : Kiedy? mia?em, ale CIPsoft pozmienia? wiele.
Adrian From Celesta : A jakie chcia? by? posiada? obecnie ?
Juvin Nyddishi : Tylko te praktyczne kt?re s? potrzebne knightowi (Magic Long Sword, Blessed Shield itp)
Adrian From Celesta : Jak cz?sto umierasz i co jest najcz?stsz? przyczyna tego stanu? Internet ? Komputer ? Czy moze sa inne przyczyny ?
Juvin Nyddishi : Internet
Juvin Nyddishi : I czasem g?upota.
Adrian From Celesta : Ile pieni?dzy ??cznie wyda?e? na zakupienie Premium Account? Je?li nie chcesz udziela? odpowiedzi napisz cho? ile posiada?e? Premium Account ?
Juvin Nyddishi : W z? dosy? ma?o tylko na pocz?tku gry, p??niej tylko gp, a ??cznie mam premium oko?o 3-4 lat
Adrian From Celesta : Czy gdyby? m?g? zmieni?by? profesje (jak tak to na jaka oraz dlaczego)?
Juvin Nyddishi : Na posta? magiczna g??wnie druida, szybciej mo?na expi? i jest wi?cej zabawy ni? knightem
Adrian From Celesta : Jeste? cz?onkiem Gildi w kt?rej jest ca?kiem sporo graczy ...Czy s? to przypadkowe osoby kt?re s? przyjmowane 'od poziomu lvla' czy mo?e tylko dla przyjaci?? ? Jaka jest Historia Twojej Gildii ?
Juvin Nyddishi : Nie znam pocz?tku tej gildii, jestem w niej od niedawna a doszed?em tylko z tego wzgl?du ze gildia organizuje sporo event?w i na gc zawsze cos si? dzieje
Adrian From Celesta : Czy mia?e? kiedykolwiek wpis w "Criminal Records"? Lub mo?e posiada?e? Bana ?
Juvin Nyddishi : 2 razy
Adrian From Celesta : Mo?na wiedzie? za co zosta?e? ukarany ?
Juvin Nyddishi : Raz przez g?upot? za hacking a drugi raz za u?ywanie bota
Adrian From Celesta : A co do bota.. Co o nich sadzisz .. Czy sam dalej u?ywasz, czy mo?e, ban dal Ci do zrozumienia ?
Juvin Nyddishi : Chcia?bym ale szkoda dosta? delete.
Adrian From Celesta : Rozumiem. A czy po?lubi?e? juz kogo? w Tibii?
Juvin Nyddishi : Tak! Azixa.
Adrian From Celesta : Ile godzin dziennie sp?dzasz przy Tibii? Czy uwa?asz si? za "no-lifera"?
Juvin Nyddishi : Zbyt du?o.
Adrian From Celesta : Oko?o ile ? Czyli innymi s?owy uwa?asz si? za No-Lifera ?
Juvin Nyddishi : ?rednio 8-10h ale mo?esz mi wierzy? ze jak logam na drugi dzie? to zawsze mam stamine pe?n?. Nie, nie jestem No-liferem jak to Karoleer twierdzi.
Adrian From Celesta : Czy nie ?a?ujesz tylu sp?dzonych godzin przed Tibia?
Juvin Nyddishi : Nie
Adrian From Celesta : A teraz kilka szybkich pyta?.
Adrian From Celesta : Ulubiony Outfit ?
Juvin Nyddishi : Shaman
Adrian From Celesta : Ulubione potwory do Expa ?
Juvin Nyddishi : Nightmare
Adrian From Celesta : Ulubione Potwory do Loota ?
Juvin Nyddishi : Destroyer
Adrian From Celesta : Ulubione Miasto ?
Juvin Nyddishi : Venore
Adrian From Celesta : CipSoft ?
Juvin Nyddishi : Nie mam o nich zdania.
Adrian From Celesta : Boter ?
Juvin Nyddishi : Wilmoz.
Adrian From Celesta : W Tym momencie zako?czy? si? m?j wywiad z tob?
Bardzo dzi?kuj? odpowiedzi. Czy na koniec chcia? by? kogo? pozdrowi? ?
Juvin Nyddishi : Karoleera i caly Recon _/
Adrian From Celesta : A wiec do??czam si? do pozdrowie? i ?ycz? wysokiego lvla, du?o bossow na twoim koncie i wszystkiego czego sobie ?yczysz
Jeszcze raz dzi?kuj?.
Juvin Nyddishi : Dzi?kuj?.
Wywiad w 100% by Adi JLB.
Przeprowadzi?em go dla Hunted.pl ( na kt?ry nie zosta? przyj?ty ) oraz dla Tibia.net.pl . Prosz? komentowa?.
Pozdrawiam,
JLB.
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć link.
Zaloguj or Rejestracja
Adrian From Celesta : Witam. Czy zgodzisz si? udzieli? wywiadu dla strony
Zaloguj or Rejestracja
?Juvin Nyddishi : Dobrze. A dlaczego akurat ze mn? chcesz zrobi? wywiad ?
Adrian From Celesta : Hmm. Wyda?e? mi si? najbardziej odpowiedni. Jeste? 5 graczem na serverze Celesta i akurat wybra?em Ciebie. A wi?kszo?? poprostu odpisuje " Nie udzielam wywiadu lub ignoruje ".
Juvin Nyddishi : No dobra wiec jak chcesz to zaczynaj.
Adrian From Celesta : A wiec rozpocznijmy od pyta? dotycz?cych twojego ?ycia Prywatnego. W razie gdy jakie? pytanie za bardzo naruszy twoja prywatno?? mo?esz odm?wi? odpowiedzi. Czy jeste? gotowy ?
Juvin Nyddishi : Ok
Adrian From Celesta : Ok, Powiedz nam cos o sobie. Mianowicie jak ci na imi?, ile masz lat, sk?d pochodzisz, jakie masz wykszta?cenie lub do jakiej szko?y ucz?szczasz, hobby itp.
Juvin Nyddishi : Wystarczy ?e odpowiem na pierwsze 3 ?
Adrian From Celesta : Oczywi?cie.
Juvin Nyddishi : Sebastian, 22 lata i mieszkam w Tarnowie
Adrian From Celesta : Czy uprawiasz czynnie jaki? sport ?
Juvin Nyddishi : Czasami ;p
Adrian From Celesta : Czy mo?emy wiedzie? jaki jest to sport ; d
Juvin Nyddishi : Pi?ka no?na ;p
Adrian From Celesta : Ulubiony film oraz gatunek filmowy?
Juvin Nyddishi : Interwiec with Vampire
Adrian From Celesta : Ulubiona gra (nie tibijska)?
Juvin Nyddishi : NHL 08
Adrian From Celesta : Jaki gatunek muzyczny s?uchasz przy grze ?
Juvin Nyddishi : Punk Rock/Metal
Adrian From Celesta : Ok, teraz przejd?my do spraw Tibijskich. Zaczynajmy.
Adrian From Celesta : Jak d?ugo juz grasz w Tibie (data lub wersja klienta)?
Juvin Nyddishi : 7.6
Adrian From Celesta : Jaka by?a Twoja pierwsza profesja?
Juvin Nyddishi : Szczerze m?wi?c nie pami?tam ale ta na pewno by?a jedna z pierwszych, a zaczyna?em na Hibernie
Adrian From Celesta : A wiec o server juz nie pytam. Kto jest twoim najlepszym przyjacielem, kt?ry zawsze ci pomaga? (i nigdy ci? nie zawi?d?) ?
Juvin Nyddishi : Wielu ale jakbym juz mia? wybiera? to Azix Tadius (je?eli chodzi jedynie o tibie)
Adrian From Celesta : Jakie jest twoje najwi?ksze marzenie, zar?wno to tibijskie jak i rzeczywiste?
Juvin Nyddishi : Tibijiskich juz nie mam a rzeczywiste zachowam dla siebie.
Adrian From Celesta : "Tibijskich juz nie mam" To oznacza, ?e wszystkie juz s? spe?nione ?
Juvin Nyddishi : Raczej tak, nigdy nie stawia?em sobie cel?w do osi?gni?cia.
Adrian From Celesta : Je?eli m?g?by?, co zmieni?by? w Tibii?
Juvin Nyddishi : ?eby ka?dy serwer by? pvp. Non-pvp to jest nieporozumienie i bardzo ?a?uj?, ze tu gram.
Adrian From Celesta : Mia?em tez na calu zapyta? Ci?, dlaczego akurat Celesta, Non-pvp. Wi?c juz ominiemy to pytanie.
Adrian From Celesta : Czy kiedykolwiek my?la?e? o zako?czeniu swojej "kariery" w Tibii?
Juvin Nyddishi : Ca?y czas o tym my?l?.
Adrian From Celesta : My?lisz .. a czy zrealizujesz ?!
Juvin Nyddishi : Gdyby nie znajomi z kt?rymi mog? zawsze pogada? czy co? pohunci? to na pewno bym juz nie gra?.
Adrian From Celesta : Czy wed?ug siebie, jeste? lubiany na serwerze?
Juvin Nyddishi : Zale?y.
Juvin Nyddishi : Przez polak?w g??wnie nie.
Adrian From Celesta : A wiec przez kogo ? Przez Br ?
Juvin Nyddishi : Akurat przez br tez nie.
Adrian From Celesta : Heh. No dobrze przejd?my dalej.
Adrian From Celesta : M?wisz, ?e lubisz servery Pvp .. czy osobi?cie grasz na jakim? ?
Juvin Nyddishi : Lubi?, ale nie mam czasu ?eby grac na wi?cej ni? jedynym serwerze.
Adrian From Celesta : Czy zdarzy?o Ci si? walczy? z bossem? (jak tak to jakim/jakimi)
Juvin Nyddishi : Bloczy?em Ghazabarana, Ferumbrasa i 2x Morgarotha.
Juvin Nyddishi : na POI nie mam farta.
Adrian From Celesta : Jakie chcia?by? posiada? rare a jakie obecnie posiadasz ? Mo?e jakie? kolekcje ? Opisa? by? je mniej wi?cej ?
Juvin Nyddishi : Kiedy? mia?em, ale CIPsoft pozmienia? wiele.
Adrian From Celesta : A jakie chcia? by? posiada? obecnie ?
Juvin Nyddishi : Tylko te praktyczne kt?re s? potrzebne knightowi (Magic Long Sword, Blessed Shield itp)
Adrian From Celesta : Jak cz?sto umierasz i co jest najcz?stsz? przyczyna tego stanu? Internet ? Komputer ? Czy moze sa inne przyczyny ?
Juvin Nyddishi : Internet
Juvin Nyddishi : I czasem g?upota.
Adrian From Celesta : Ile pieni?dzy ??cznie wyda?e? na zakupienie Premium Account? Je?li nie chcesz udziela? odpowiedzi napisz cho? ile posiada?e? Premium Account ?
Juvin Nyddishi : W z? dosy? ma?o tylko na pocz?tku gry, p??niej tylko gp, a ??cznie mam premium oko?o 3-4 lat
Adrian From Celesta : Czy gdyby? m?g? zmieni?by? profesje (jak tak to na jaka oraz dlaczego)?
Juvin Nyddishi : Na posta? magiczna g??wnie druida, szybciej mo?na expi? i jest wi?cej zabawy ni? knightem
Adrian From Celesta : Jeste? cz?onkiem Gildi w kt?rej jest ca?kiem sporo graczy ...Czy s? to przypadkowe osoby kt?re s? przyjmowane 'od poziomu lvla' czy mo?e tylko dla przyjaci?? ? Jaka jest Historia Twojej Gildii ?
Juvin Nyddishi : Nie znam pocz?tku tej gildii, jestem w niej od niedawna a doszed?em tylko z tego wzgl?du ze gildia organizuje sporo event?w i na gc zawsze cos si? dzieje
Adrian From Celesta : Czy mia?e? kiedykolwiek wpis w "Criminal Records"? Lub mo?e posiada?e? Bana ?
Juvin Nyddishi : 2 razy
Adrian From Celesta : Mo?na wiedzie? za co zosta?e? ukarany ?
Juvin Nyddishi : Raz przez g?upot? za hacking a drugi raz za u?ywanie bota
Adrian From Celesta : A co do bota.. Co o nich sadzisz .. Czy sam dalej u?ywasz, czy mo?e, ban dal Ci do zrozumienia ?
Juvin Nyddishi : Chcia?bym ale szkoda dosta? delete.
Adrian From Celesta : Rozumiem. A czy po?lubi?e? juz kogo? w Tibii?
Juvin Nyddishi : Tak! Azixa.
Adrian From Celesta : Ile godzin dziennie sp?dzasz przy Tibii? Czy uwa?asz si? za "no-lifera"?
Juvin Nyddishi : Zbyt du?o.
Adrian From Celesta : Oko?o ile ? Czyli innymi s?owy uwa?asz si? za No-Lifera ?
Juvin Nyddishi : ?rednio 8-10h ale mo?esz mi wierzy? ze jak logam na drugi dzie? to zawsze mam stamine pe?n?. Nie, nie jestem No-liferem jak to Karoleer twierdzi.
Adrian From Celesta : Czy nie ?a?ujesz tylu sp?dzonych godzin przed Tibia?
Juvin Nyddishi : Nie
Adrian From Celesta : A teraz kilka szybkich pyta?.
Adrian From Celesta : Ulubiony Outfit ?
Juvin Nyddishi : Shaman
Adrian From Celesta : Ulubione potwory do Expa ?
Juvin Nyddishi : Nightmare
Adrian From Celesta : Ulubione Potwory do Loota ?
Juvin Nyddishi : Destroyer
Adrian From Celesta : Ulubione Miasto ?
Juvin Nyddishi : Venore
Adrian From Celesta : CipSoft ?
Juvin Nyddishi : Nie mam o nich zdania.
Adrian From Celesta : Boter ?
Juvin Nyddishi : Wilmoz.
Adrian From Celesta : W Tym momencie zako?czy? si? m?j wywiad z tob?

Juvin Nyddishi : Karoleera i caly Recon _/
Adrian From Celesta : A wiec do??czam si? do pozdrowie? i ?ycz? wysokiego lvla, du?o bossow na twoim koncie i wszystkiego czego sobie ?yczysz

Juvin Nyddishi : Dzi?kuj?.
Zaloguj or Rejestracja
Wywiad w 100% by Adi JLB.
Przeprowadzi?em go dla Hunted.pl ( na kt?ry nie zosta? przyj?ty ) oraz dla Tibia.net.pl . Prosz? komentowa?.
Pozdrawiam,
JLB.