• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Wywiad z Juvinem Nyddishi

Status
Zamknięty.

Adi Jlb

New User
Liczba reakcji
1
Zapraszam do czytania oraz dowiadywania si? tajemnic Juvina.

Adrian From Celesta : Witam. Czy zgodzisz si? udzieli? wywiadu dla strony ?
Juvin Nyddishi : Dobrze. A dlaczego akurat ze mn? chcesz zrobi? wywiad ?
Adrian From Celesta : Hmm. Wyda?e? mi si? najbardziej odpowiedni. Jeste? 5 graczem na serverze Celesta i akurat wybra?em Ciebie. A wi?kszo?? poprostu odpisuje " Nie udzielam wywiadu lub ignoruje ".
Juvin Nyddishi : No dobra wiec jak chcesz to zaczynaj.
Adrian From Celesta : A wiec rozpocznijmy od pyta? dotycz?cych twojego ?ycia Prywatnego. W razie gdy jakie? pytanie za bardzo naruszy twoja prywatno?? mo?esz odm?wi? odpowiedzi. Czy jeste? gotowy ?
Juvin Nyddishi : Ok
Adrian From Celesta : Ok, Powiedz nam cos o sobie. Mianowicie jak ci na imi?, ile masz lat, sk?d pochodzisz, jakie masz wykszta?cenie lub do jakiej szko?y ucz?szczasz, hobby itp.
Juvin Nyddishi : Wystarczy ?e odpowiem na pierwsze 3 ?
Adrian From Celesta : Oczywi?cie.
Juvin Nyddishi : Sebastian, 22 lata i mieszkam w Tarnowie
Adrian From Celesta : Czy uprawiasz czynnie jaki? sport ?
Juvin Nyddishi : Czasami ;p
Adrian From Celesta : Czy mo?emy wiedzie? jaki jest to sport ; d
Juvin Nyddishi : Pi?ka no?na ;p
Adrian From Celesta : Ulubiony film oraz gatunek filmowy?
Juvin Nyddishi : Interwiec with Vampire
Adrian From Celesta : Ulubiona gra (nie tibijska)?
Juvin Nyddishi : NHL 08
Adrian From Celesta : Jaki gatunek muzyczny s?uchasz przy grze ?
Juvin Nyddishi : Punk Rock/Metal
Adrian From Celesta : Ok, teraz przejd?my do spraw Tibijskich. Zaczynajmy.
Adrian From Celesta : Jak d?ugo juz grasz w Tibie (data lub wersja klienta)?
Juvin Nyddishi : 7.6
Adrian From Celesta : Jaka by?a Twoja pierwsza profesja?
Juvin Nyddishi : Szczerze m?wi?c nie pami?tam ale ta na pewno by?a jedna z pierwszych, a zaczyna?em na Hibernie
Adrian From Celesta : A wiec o server juz nie pytam. Kto jest twoim najlepszym przyjacielem, kt?ry zawsze ci pomaga? (i nigdy ci? nie zawi?d?) ?
Juvin Nyddishi : Wielu ale jakbym juz mia? wybiera? to Azix Tadius (je?eli chodzi jedynie o tibie)
Adrian From Celesta : Jakie jest twoje najwi?ksze marzenie, zar?wno to tibijskie jak i rzeczywiste?
Juvin Nyddishi : Tibijiskich juz nie mam a rzeczywiste zachowam dla siebie.
Adrian From Celesta : "Tibijskich juz nie mam" To oznacza, ?e wszystkie juz s? spe?nione ?
Juvin Nyddishi : Raczej tak, nigdy nie stawia?em sobie cel?w do osi?gni?cia.
Adrian From Celesta : Je?eli m?g?by?, co zmieni?by? w Tibii?
Juvin Nyddishi : ?eby ka?dy serwer by? pvp. Non-pvp to jest nieporozumienie i bardzo ?a?uj?, ze tu gram.
Adrian From Celesta : Mia?em tez na calu zapyta? Ci?, dlaczego akurat Celesta, Non-pvp. Wi?c juz ominiemy to pytanie.
Adrian From Celesta : Czy kiedykolwiek my?la?e? o zako?czeniu swojej "kariery" w Tibii?
Juvin Nyddishi : Ca?y czas o tym my?l?.
Adrian From Celesta : My?lisz .. a czy zrealizujesz ?!
Juvin Nyddishi : Gdyby nie znajomi z kt?rymi mog? zawsze pogada? czy co? pohunci? to na pewno bym juz nie gra?.
Adrian From Celesta : Czy wed?ug siebie, jeste? lubiany na serwerze?
Juvin Nyddishi : Zale?y.
Juvin Nyddishi : Przez polak?w g??wnie nie.
Adrian From Celesta : A wiec przez kogo ? Przez Br ?
Juvin Nyddishi : Akurat przez br tez nie.
Adrian From Celesta : Heh. No dobrze przejd?my dalej.
Adrian From Celesta : M?wisz, ?e lubisz servery Pvp .. czy osobi?cie grasz na jakim? ?
Juvin Nyddishi : Lubi?, ale nie mam czasu ?eby grac na wi?cej ni? jedynym serwerze.
Adrian From Celesta : Czy zdarzy?o Ci si? walczy? z bossem? (jak tak to jakim/jakimi)
Juvin Nyddishi : Bloczy?em Ghazabarana, Ferumbrasa i 2x Morgarotha.
Juvin Nyddishi : na POI nie mam farta.
Adrian From Celesta : Jakie chcia?by? posiada? rare a jakie obecnie posiadasz ? Mo?e jakie? kolekcje ? Opisa? by? je mniej wi?cej ?
Juvin Nyddishi : Kiedy? mia?em, ale CIPsoft pozmienia? wiele.
Adrian From Celesta : A jakie chcia? by? posiada? obecnie ?
Juvin Nyddishi : Tylko te praktyczne kt?re s? potrzebne knightowi (Magic Long Sword, Blessed Shield itp)
Adrian From Celesta : Jak cz?sto umierasz i co jest najcz?stsz? przyczyna tego stanu? Internet ? Komputer ? Czy moze sa inne przyczyny ?
Juvin Nyddishi : Internet
Juvin Nyddishi : I czasem g?upota.
Adrian From Celesta : Ile pieni?dzy ??cznie wyda?e? na zakupienie Premium Account? Je?li nie chcesz udziela? odpowiedzi napisz cho? ile posiada?e? Premium Account ?
Juvin Nyddishi : W z? dosy? ma?o tylko na pocz?tku gry, p??niej tylko gp, a ??cznie mam premium oko?o 3-4 lat
Adrian From Celesta : Czy gdyby? m?g? zmieni?by? profesje (jak tak to na jaka oraz dlaczego)?
Juvin Nyddishi : Na posta? magiczna g??wnie druida, szybciej mo?na expi? i jest wi?cej zabawy ni? knightem
Adrian From Celesta : Jeste? cz?onkiem Gildi w kt?rej jest ca?kiem sporo graczy ...Czy s? to przypadkowe osoby kt?re s? przyjmowane 'od poziomu lvla' czy mo?e tylko dla przyjaci?? ? Jaka jest Historia Twojej Gildii ?
Juvin Nyddishi : Nie znam pocz?tku tej gildii, jestem w niej od niedawna a doszed?em tylko z tego wzgl?du ze gildia organizuje sporo event?w i na gc zawsze cos si? dzieje
Adrian From Celesta : Czy mia?e? kiedykolwiek wpis w "Criminal Records"? Lub mo?e posiada?e? Bana ?
Juvin Nyddishi : 2 razy
Adrian From Celesta : Mo?na wiedzie? za co zosta?e? ukarany ?
Juvin Nyddishi : Raz przez g?upot? za hacking a drugi raz za u?ywanie bota
Adrian From Celesta : A co do bota.. Co o nich sadzisz .. Czy sam dalej u?ywasz, czy mo?e, ban dal Ci do zrozumienia ?
Juvin Nyddishi : Chcia?bym ale szkoda dosta? delete.
Adrian From Celesta : Rozumiem. A czy po?lubi?e? juz kogo? w Tibii?
Juvin Nyddishi : Tak! Azixa.
Adrian From Celesta : Ile godzin dziennie sp?dzasz przy Tibii? Czy uwa?asz si? za "no-lifera"?
Juvin Nyddishi : Zbyt du?o.
Adrian From Celesta : Oko?o ile ? Czyli innymi s?owy uwa?asz si? za No-Lifera ?
Juvin Nyddishi : ?rednio 8-10h ale mo?esz mi wierzy? ze jak logam na drugi dzie? to zawsze mam stamine pe?n?. Nie, nie jestem No-liferem jak to Karoleer twierdzi.
Adrian From Celesta : Czy nie ?a?ujesz tylu sp?dzonych godzin przed Tibia?
Juvin Nyddishi : Nie
Adrian From Celesta : A teraz kilka szybkich pyta?.
Adrian From Celesta : Ulubiony Outfit ?
Juvin Nyddishi : Shaman
Adrian From Celesta : Ulubione potwory do Expa ?
Juvin Nyddishi : Nightmare
Adrian From Celesta : Ulubione Potwory do Loota ?
Juvin Nyddishi : Destroyer
Adrian From Celesta : Ulubione Miasto ?
Juvin Nyddishi : Venore
Adrian From Celesta : CipSoft ?
Juvin Nyddishi : Nie mam o nich zdania.
Adrian From Celesta : Boter ?
Juvin Nyddishi : Wilmoz.
Adrian From Celesta : W Tym momencie zako?czy? si? m?j wywiad z tob? :) Bardzo dzi?kuj? odpowiedzi. Czy na koniec chcia? by? kogo? pozdrowi? ?
Juvin Nyddishi : Karoleera i caly Recon _/
Adrian From Celesta : A wiec do??czam si? do pozdrowie? i ?ycz? wysokiego lvla, du?o bossow na twoim koncie i wszystkiego czego sobie ?yczysz :) Jeszcze raz dzi?kuj?.
Juvin Nyddishi : Dzi?kuj?.

Wywiad w 100% by Adi JLB.
Przeprowadzi?em go dla Hunted.pl ( na kt?ry nie zosta? przyj?ty ) oraz dla Tibia.net.pl . Prosz? komentowa?.
Pozdrawiam,
JLB.

Odp: Wywiad z Juvinem Nyddishi 313 Ek z Celesty.

Bardzo ?adny i przejrzysty wywiad. Du?o pyta? i bardzo wiele informacji dla czytaj?cych. Dla Ciebie reput za wywiad.

Pozdrawiam

S?abo czytewlny. Popraw ten napis: Juvin Nyddishi. Jak czyta?em pytania nie zauwa?a?em jego nicku i czyta?em to jako pytanie. Popraw To na np. inny Kolor albo pogrubienie. Wywiad ?adny. Dam CI reputa na zach?te. Mam nadziej?, ?e b?dziesz robi? wi?cej takich wywiad?w.
Przyk?ady
Juvin Nyddishi
Juvin Nyddishi

Pozdrawiam
Buciu​

fajny wywiad i du?o pyta? co wa?ne :)
tak jak up popraw nick Juvina
:)

Super wywiad du?o ciekawych pyta? i odpowiedzi tak?e.
Mog?e? tylko zrobi? aby by?o przejrzy?ciej pytania innym kolorem a odpowiedzi innym i pogrubion? czcionkom. Ale i tak reput leci za ciekawy wywiad :)

o.0 mieszka w Tarnowie to bardzo blisko mnie.Tak w og?le to ciekawy Wywiad.

Niezly wywiad ale nie zbyt fajnie to sie czyta. jego nick powinien byc pogrubiony i powinny byc odstepy ;/

Bardzo fajny wywiad. Mo?na si? o nim du?o dowiedzie?.
Pytania s? dobrze sformu?owane. Od strony wizualnej prezentuje si? troch? gorzej.

No ?adnie ?adnie

Status
Zamknięty.
Do góry