• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Wywiad z Met Zaken

Status
Zamknięty.

Marozii

Active User
Liczba reakcji
8
Wywiad z Met Zaken.
Cze??! Chcia?bym wam dzi? przedstawi? ca?kiem ciekaw? osob?, kt?ra gra na ?wiecie Arcania. Jest ni? Met Zaken, kt?ry jest 252 elitarnym rycerzem. Wszystko o nim dowiecie si? z tego wywiadu!
Marozii : Cze??, czy m?g?by? po?wi?ci? 10 minut swojego cennego czasu, abym m?g? przeprowadzi? z Tob? wywiad dla Tibia.net.pl - Tibia News, Download, Forum ?
13:55 Met Zaken [252]: No jesli chciecie przeprowadzic z taka osoba wywiad jak ja,prosze bardzo
Marozii : Okej, gotowy ?
M13:55 Met Zaken [252]: Tak,prosze
Marozii : a pocz?tek powiedz, jak si? nazywasz, ile masz lat i sk?d pochodzisz
Met Zaken [252] : Nazywam sie Mikolaj A. mam 21 lat i pochodze z Poznania
Marozii : Masz jakie? hobby ?
Met Zaken [252] : Trenuje koszyk?wke w klubie MKK PYRA Poznan
Marozii : A masz jaki? cel na przysz?o??, np. 300 lvl ?
Met Zaken [252] : Jesli przyjdzie taki lvl to sie zrobi,ale nie mam okreslonych celow na przyslosc,sa lepsze zajecia niz tylko granie =)
Marozii : Od ilu lat grasz w Tibi? ?
Met Zaken [252] : 5 rok
Marozii :nast?pne pytanie... jak dowiedzia?e? si? o Tibii ?
Met Zaken [252] : Znajomy,pokazal mi ta gre,z poczatku stwierdzilem ze nie zaciekawe ale z czasem... Widac teraz tego wyniki ;)
Marozii Masz jakie? bardzo ciekawy przedmioty.
Met Zaken [252] : Nie mam nic nadzwyczajnego w swojej kolekcji,nie kolekcjonuje tego typu Rare items
Marozii : Nazwa twojej gildi
Met Zaken [252] : Last Fallens- Serdecznie pozdrawiam wszystkich =)
Marozii : Jak d?ugo jeste? w tej gildii ? I czy mo?esz nam co? o niej opowiedzie? ?
Met Zaken [252] : Gildia nie istnieje zbyt dlugo-Czesto sie rozsypuja i zaklada sie nowe,z powodow malo racjonalnych
Marozii : No c?? ... . Czy Met Zaken jest Twoj? pierwsz? postaci? ? I dlaczego akurat Elite Knight ?
Met Zaken [252] : Kolejna,kazda profesja probowalem,lecz Ek najbardziej przypadl mi do gustu
Marozii : Pocz?tki by?y trudne ?
Met Zaken [252] : Chyba jak dla wszystkich,lecz jak sie mialo obok siebie kogos kto znal juz poczatki-To nie bylo tak strasznie
Marozii : Chodzi?e? na jakie? bossy, nie chodzi tu o te z Inquisition, tylko Ghazbarany i im podobne?
Met Zaken [252] : Niestety nie mialem okazji,jedynie Inkwizycja byla taka mozliwoscia :)
Marozii : To teraz seria szybkich pyta?, dobrze ?
Met Zaken [252] : Prosze
Marozii : Ulubiony outfit ?
Met Zaken [252] : Nightmare , Knight
Marozii : Lord'Paulistinha ?
Met Zaken [252] : Usuniety,z powodow znajomych
Marozii : Ulubione miasto PACC/FACC ?
Met Zaken [252] : Yalahar/Thais
Marozii : Ulubiony item ?
Met Zaken [252] : Niedostepny-Jak dla mnie Solar Axe
Marozii : Ulubiony potwor do wastowania ?
Met Zaken [252] : Grimy
Marozii : Ulubiony potwor do expienia bez waste ?
Met Zaken [252] : Sea Serpent
Marozii : Najwi?kszy przyjaciel z lub w Tibii ?
Met Zaken [252] : Niema takiego =)
Marozii: kto wygra Mistrzostwa ?wiata w pi?ce no?nej 2010r
Met Zaken [252]: Wygra najlepszy =)
Marozii : To ju? koniec naszego wywiadu, zabra?em Ci nieco wi?cej ni? 10 minut, ale mam nadzieje ?e nic si? nie sta?o... czy chcia?by? kogo? pozdrowi? ?
Met Zaken [252] : Zaden problem =) Czasu jest dosc :) Pozdrowic owszem... Wszystkich znajomych z Arcani oraz Galany-Szczegolnie Lukko Aren z Arcani i Gresopi z Galany \o/
Marozii : Okej, dzi?ki za wywiad
Met Zaken [252] : Rowniez dziekuje,zycze milego popoludnia. Pozdrawiam
wywiadxd.jpg

Status
Zamknięty.
Do góry