What's new
  • logo_cipsoft
    Latest servers:
    New servers will open on: 16th Oct 2024:
    Bravoria (Open PvP) Aethera (Open PvP) us_logo Cantabra (Open PvP)

Wywiad z Mikepall [U?ytkownik]

Status
Not open for further replies.

Michalekk

Senior User
Reaction score
159
- Cze??. Czy zechcia?by? udzieli? wywiadu dla tibia.net.pl?
- Cze??. Oczywi?cie, ?e tak.
- Ciesz? si?. Opowiedz nam kr?tko o sobie.
- Mam na imi? Arek, mam 15 lat, mieszkam w Tarnowie w wojew?dztwie Ma?opolskim. Moje Hobby to Pi?ka No?na i Informatyka.
- Tarn?w - bardzo pi?kne i niewielkie miasteczko. Podoba Ci si? atmosfera w nim panuj?ca?
- Tak, podoba mi si?. W Tarnowie jest bardzo pi?kny rynek, w kt?rym s? r??ne knajpy, czasami przesiaduje tam z przyjaci??mi. Ci??ko tu powiedzie? o klimacie, czekam na otwarcie dw?ch Galerii w Tarnowie.
- Czyli jeste? dusz? towarzystwa. Zapewne masz wielu przyjaci??, opowiedz nam po krotce o swoim najlepszym. Jaki jest Tw?j typ idealnego przyjaciela ?
- Hmm... m?j najlepszy przyjaciel, mam ich du?o, lecz najlepszy zawsze p?jdzie ze mn? na miasto, gdy musz? co? za?atwi?, nigdy nie zostawi w potrzebie. Je?eli chodzi o typ idealnego przyjaciela, to my?l?, ?e powinien by? uprzejmy, tak jak ju? napisa?em wy?ej, idealny przyjaciel nigdy nie zostawi Ci? w potrzebie.
- To bardzo dobrze, ze nie patrzysz na pieni?dze. Wracaj?c do sportu. Jak d?ugo grasz w pi?k? no?na i jak? pozycj? preferujesz ?
- W pi?k? no?n? gram od 4 lat z kr?tkimi przerwami, mo?na powiedzie?, ?e szuka?em dyscypliny w kt?rej b?d? czu? si? dobrze, w tych przerwach trenowa?em koszyk?wk?, przez ok. 1,5 roku, potem wr?ci?em do futbolu, i tak zosta?o. Preferuj? pozycje pomocnika, dla osoby kt?ra jest sprawna, i posiada dobr? kondycje. Przez kr?tki okres czasu by?em napastnikiem, lecz potem zosta?em pomocnikiem, z powodu mojego dobrego strza?u z prawej jak i lewej nogi.
- To tak samo jak ja. Grasz amatorsko czy ucz?szczasz do jakiego? klubu ?
- Ucz?szczam do klubu, lecz mo?na powiedzie? ze gram dla zabawy, nie my?l? abym m?g? w przysz?o?ci z tego ?y?, jak na razie brakuje czasu. My?la?em nad przeprowadzk? do Anglii, i tam zacz?? treningi, ?atwiej jest si? wybi?, z jakichkolwiek angielskich klub?w, ni? z klubu w ma?ym mie?cie. Zmieni?em zdanie na temat swojej przysz?o?ci, wiem na razie tyle, ?e nie chc? by? pi?karzem zawodowo.
- Swojego czasu na terenie ca?ego kraju mia?y powsta? nowe obiekty sportowe dla najm?odszych. Nie dziwie Ci si? dlaczego chcesz wyjecha?... Jak wygl?da Twoje ?ycie prywatne? Masz dziewczyn? ?
- Tak mam dziewczyn?, ma na imi? Kasia, i jest w moim wieku.
- Maj?c tak wspania?ego ch?opaka, musi by? z Tob? szcz??liwa. Mysl?, ?e temat ?ycia codziennego mo?na zamkn?? i przej?? do wirtualnych szczeg???w. Jak zacz??a si? Twoja przygoda z Tibi? ?
- My?l?, ?e moja przygoda z Tibia zacz??a si? podobnie jak u innych. Pewnego dnia kolega mi j? pokaza?, nauczy? mnie jak robi? posta? na RL, wtedy wydawa?o mi si? to takie trudne, gra?em na RL wbi?em 30 lvl, i sko?czy?em. Nast?pnie zacz??em gra? na OTS, pierwszym by? Armia Podkarpacki OTS, potem lecz inne serwery dla zabawy, potem zn?w wr?ci?em na Global Tibi?, a teraz zn?w OTS. Mia?em wiele przerw je?eli chodzi o Tibi?, gra?em w mi?dzyczasie, w Runescape ( MMORPG) wbi?em tam 91 Combat lvl, max to 136 wi?c jestem zadowolony z swojego osi?gu, posta? dalej zostawi?em, aby m?c zn?w tam wr?ci?.
- S?ysza?em, ?e jeste? pomocnikiem, moderatorem forum na Fania OTS, to prawda? Je?eli tak to opisz nam jak najwi?cej o swojej pracy.
- Ja tylko pomagam w rozg?osie na nab?r itp. By? mo?e gdy forum powstanie, zostan? moderatorem dzia??w Fania OTS, Mirrodin OTS, i download. Tu niema jeszcze nic pewnego.
- Wida? , ze preferujesz prywatne serwery i inne gry typu MMO. Ubieg?e? ju? kilka moich pyta? swoj? wypowiedzi?... Jak trafi?e? na tibia.net.pl?
- Szuka?em silnika pod tibi? 7.6, z tego co pami?tam by? to Mazurek OTS, do tego jeszcze kilka skrypt?w, znalaz?em, m?j serwer wystartowa?. Po okresie ok. 2 miesi?cy powr?ci?em na tnet, w poszukiwaniu OTS pod tibi? 8.1, i jak wida? zosta?em na d?u?ej, pisanie na forum zacz??o sprawia? mi przyjemno??, ciesz? si? ?e zosta?em do dzi?, dzi?ki temu mog?em pozna? wiele ciekawych ludzi.
- Rzeczywi?cie - nasze forum jest swi?tyni? wiedzy je?li chodzi o tematy OTS?w. Kto? szczegolny przypad? Ci do gustu je?li chodzi o wszelaki rodzaj pomocy ?
- Szczerze m?wi?c nie przypominam sobie, lecz podzi?kowania nale?? si? tym kt?rzy za?o?yli temat z tym co mnie interesowa?o, wiele os?b poda?o mi pomocn? d?o?, i za to im dzi?kuj?.
- Czy Twoim zdaniem pomimo pomocy tak szerokiego grona kadrowicz?w, tibia.net.pl idzie w dobra stron? ?
- Uwa?am, ?e ostatnio na tibia.net.pl, dzia?y si? r??ne rzeczy, lecz nie wp?yn??o to na mniejsz? ilo?? os?b rejestruj?cych si? na forum. Odczuli to tylko ci, kt?rzy byli zarejestrowani od d?u?szego czasu, zauwa?yli r??nic?, i czekali a? si? to poprawi.
- Rozumiem Ci?. Pewnie tez to musia?e? odczu?. Masz chrapk? na co? lepszego ni? zwyk?y u?ytkownik ?
- Tak mam, od pocz?tku mojej rejestracji chcia?em zosta? Supportem, ca?y czas d??? do tego, i mam nadzieje ?e si? uda. Startowa?em ju? w dw?ch naborach na Support, lecz w ?adnym nie osi?gn??em zatysfakcjonuj?cego mnie wyniku - Support. My?l? ?e teraz jestem gotowy, i spr?buje nast?pnym razem.
- Do trzech razy sztuka. Wiem, ze nie powiniene? tego podwa?a?, lecz jednak zapytam. Jak oceniasz nowych Support?w i Aktywnych? Czy ten wyb?r by? potrzebny dla forum ?
- Co do Aktywnych si? nie wypowiem, mam do tego swoje powody. Do Support?w nie mam wi?kszych zastrze?e?, nie widz? minus?w ich pracy, niekt?rzy wyr??niaj? si?, pomagaj?c w ci?g?ych t?umaczeniach i dodawaniu nowych rzeczy do FAQ. Lecz niekt?rzy moim zdaniem, siedz? i czytaj?... Nic wi?cej.
- Czyli jak dojdziesz do "w?adzy" zaprowadzisz generalne porz?dki. Dobrze zrozumia?em ?
- B?d? si? stara? jak najlepiej wykonywa? swoje obowi?zki, mam w zwyczaju wszystko doprowadza? do ko?ca, i mam nadziej?, ?e moja praca zostanie wtedy doceniona.
- Na tym ko?czymy nasz wywiad. ?ycz? powodzenia w dalszej pracy na rzecz forum i oczywi?cie powodzenia w ?yciu prywatnym. Mo?e chcia?by? kogo? pozdrowi? ?
- Tak, chc? pozdrowi? Ciebie, Michukng, Don Wakefula, Vraela, Kasie, Masteuszx i tych o kt?rych zapomnia?em. Dzi?ki za przeprowadzenie ze mn? wywiadu, i tobie te? ?ycz? powodzenia w ?yciu prywatnym, jak i na forum.
- Dzi?kuj? za pozdrowienia i nawzajem. Cze??.
- Cze??.

Devilver

Advanced User
Reaction score
24
Odp: [Propozycja wywiadu]Wywiad z Mikepall.

Wywiad jest ?wietny ale jest tam co? dziwnego :) Pierwszy raz w ?yciu zobaczy?em taki wywiad : ?ycz? dalszych sukces?w.

Vendeto

First to fight!
Reaction score
396

Wywiad bardzo mi si? podoba, jestem za przeniesieniem go. ;) Og?lna ocena 8,5/10. Dobrze dobra?e? pytania, stara?e? si? zadawa? w miare szczeg??owo.

Pozdrawiam,
Vendeto

Michukng

WPIERDOTRUSKUL
Reaction score
279

chc? pozdrowi? Ciebie, Michukng
Dzi?ki :D
@ Topic
?adny wywiadzik, pytania d?ugie i odpowiedzi d?ugie, ale mog?oby by? wi?cej pyta? :)

B

Budzik

Guest
Odp: Wywiad z Mikepall.

Wywiad nie za d?ugi, ale fajny. Wida?, ?e osoba udzielaj?ca wywiadu stara?a si? jak najbardziej rozwija? swoje wypowiedzi, za co wielki +. Michalekk zadawa? tre?ciwe pytania, co r?wnie? mi si? spodoba?o. Oczywi?cie nie unikni?to b??d?w jak np. stawianie przecinka przed "i", ale to nie zmieni mojej oceny je?eli chodzi o sam wywiad. Oczywi?ci bardzo mi si? podoba, byle wi?cej takich.

Last edited:

Don Wakeful

Senior User
Reaction score
234

Dzi?ki za pozdrowienia, wywiad mi si? podoba? ?ycz? Ci Mikepall w ko?cu tego supporta powodzenia, wracaj?c do tematu wywiad mi si? podoba? ciekawe wypowiedzi Mikepalla jak i pytania michalekk.

nestjerom

User
Reaction score
3

Wywiad spoko jak dla mnie najlepszy z wszystkich wywiadow przeprowadzonych,dobrze dobrane pytania.10/10
Pozdro

Ziom513

Active User
Reaction score
0

Fajny wywiad, ciekawie przeprowadzony ;] Jeszcze kole? z mojego miasta, no i ma racje Tarn?w pi?kne miasto.

Debski

Senior User
Reaction score
257

Wywiad nie jest jaki? super, ale z?y te? nie jest, mo?na powiedzie?, ?e jest dobry.
d?ugie wypowiedzi, ale mog?e? zrobi? odst?p pomi?dzy pytaniami, a odpowiedziami.
Tak, chc? pozdrowi? Ciebie, Michukng, Don Wakefula, Vraela, Kasie, Masteuszx i tych o kt?rych zapomnia?em.
no o mnie zapomnia?e? =d

LoboTomia

User
Reaction score
0

Nie za d?ugi, fajny wywiad. ?ycze wiecej takich fajnych wywiad?w.

redius

Active User
Reaction score
4

Hmm.. troche przerobi?e? wywiad.. bo takie s?ownictwo ? watpie :p Ale jest okej..

Status
Not open for further replies.