Vimex
User
- Liczba reakcji
- 5
/././././././././././././Wywiad z Napsterem.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\.\
[Vimex] : Witam, czy chcia?by? udzieli? wywiadu dla serwisu Tibia.Net.Pl?
[Napster] : Tak, ch?tnie udziel?.
[Vimex] : Na pocz?tek przedstaw Nam si?. Jak masz na imi?, ile masz lat i gdzie obecnie mieszkasz?
[Napster] : Pozw?l, ze imienia nie podam, mam 16 lat, mieszkam i ucz? si? we Wroc?awiu.
[Vimex] : Jak trafi?e? na Tnet?
[Napster] : Szuka?em cracka do tibia bot ng i jako? tak wysz?o, ?e trafi?em na tnet.
[Vimex] : Co takiego sprawi?o ?e postanowi?e? si? zadomowi??
[Napster] : Panuj?ca na forum atmosfera, ma?o u?ytkownik?w i postanowi?em wzi??? udzia? w rekrutacji na moderatora tnet.
[Vimex] : Jeste? Administratorem, czy m?g?by? co? o tym napisa?? Jest to trudne?
[Napster] : Pewnie tutaj wiele os?b rozczaruje.
Praca administratora nie jest wcale taka ?atwa, jaka si? mo?e wydawa?.
Codziennie sprawdzam i pilnuje moderator?w, poprawiam na forum b??dy (typu braki w t?umaczeniu), przekazuj? swoje pomys?y alastorowi, itd..
[Vimex] : Dlaczego postanowi?e? zosta? Moderatorem/Imperatorem/Administratorem forum?
[Napster] : Jak wspomina?em wcze?niej, w grudniu 07 by?a rekrutacja na moderatora tnet.
Postanowi?em napisa? podanie do Alastora ze wzgl?du na atmosfer? panuj?ca na forum.
W kwietniu 08 nasze forum zmieni?o skrypt na vBulletin i zosta?em global moderatorem.
3 pa?dziernika 08 zosta?em administratorem, m.in. za 10 tys. wykonanych akcji moderatorskich.
[Vimex] : Zostaj?c moderatorem jaki chcia?e? moderowa? dzia??
[Napster] : Wybra?em dzia?y zwi?zane z rl (global) Tibi?, m.in. Pomoc z Tibia, Narz?dzia i chyba Dyskusje og?ln?.
[Vimex] : Jak oceniasz swoj? prace jako Administrator?
[Napster] : Na pocz?tku stara?em si? jak mog?em. Przekazywa?em alastorowi wi?kszo?? moich pomys??w, by nasza strona sta?a si? lepsza. Niestety ostatnio nie mam czasu dla forum i zaniedbuje swoje obowi?zki.
[Vimex] : Ile w przeci?tne godzin dziennie sp?dzasz na forum?
[Napster] : To zale?y. W weekendy sp?dzam du?o czasu, za? od pon. do pt. sp?dzam oko?o 3h.
Dzisiaj sp?dzi?em do?? du?o czasu, bo robi?em skrypty do projektu OT Vitae World.
[Vimex] : Co my?lisz o pozosta?ych osobach z kadry?
[Napster] : Obecnie kadra spisuje si? wspaniale i nie mam do nikogo zastrze?e?.
Ka?dy stara si? jak mo?e, a to przy moderowaniu forum, a to przy projekcie Vitae World.
Niekt?rzy te? pracuj? nad portalem.
[Vimex] : M?wi?c "Pracuj? nad portalem" mia?e? na my?li to, ?e on powstaj??
[Napster] : Tak. Portal powstaje ma?ymi kroczkami, ale kiedy on b?dzie w pe?ni gotowy tego nie wiemy.
[Vimex] : Mia?e? kiedy? powa?ny ots? Je?eli tak opowiedz co? o nim!
[Napster] : Powa?ny ots? Nie s?dz?... w?asnych ots'?w mia?em ma?o, pracowa?em r?wnie? przy serwerach innych os?b.
Najlepszym projektem, w kt?rym super mi si? pracowa?o by? VarathOTS.
Obecnie pracuje przy Vitae World, kt?ry jest oficjalnym serwerem Tibia.net.pl i wydaje mi si?, ?e b?dzie to zast?pca Varath'a.
[Vimex] : Co s?dzisz o Tibi? Ile w ni? grasz/gra?e??
[Napster] : W tibie gram od maja 2005r (tibia 7.4). W grze spodoba? mi si? klimat, kt?rego obecnie brakuje.
Z update'u na update Tibia staj? si? coraz to gorsza, przynajmniej w moich oczach.
Nigdy mnie gra nie wci?gn??a, nigdy nie gra?em w ni? na?ogowo, nie p?aka?em przez ni?, itd..
Gra?em na wielu serwerach, mi?dzy innymi na Furorze, Aldorze (uczestniczy?em w wojnach) oraz na Pacerze.
[Vimex] : Jakie by?o twoje najwi?ksze osi?gni?cie poziomowe w Tibi?
[Napster] : Ponad 130 poziom. Niestety, nie mog? poda? szczeg???w.
[Vimex] : Gdzie wolisz gra? na Real Tibia czy Open Tibia Serwer?
[Napster] : Real Tibia posiada ciekawe skrypty, za? mapa jest nieciekawa,
ale to nie zmienia faktu, ?e wol? Real Tibie od serwer?w OT.
[Vimex] : Czym si? interesujesz w ?yciu prywatnym?
[Napster] : Przede wszystkim lotnictwem, astrologia i pi?ka no?na. Uwielbiam spogl?da? na niebo, fascynuj? mnie lataj?ce maszyny. Z pi?karskiego ?wiata od dziecka kibicuje Realowi Madryt.
[Vimex] : Dok?cz zdanie! Ostatnie miesi?ce by?y dla mnie....
[Napster] : Trudne.
[Vimex] : Jaki jest tw?j ulubiony kolor?
[Napster] : Niebieski, czerwony.
[Vimex] : Co lubisz robi? w wolnych chwilach?
[Napster] : Gra? w pi?k? no?n? na boisku (wiosna, lato) oraz robi? r??ne ciekawe rzeczy na kompie i ogl?da? tv.
[Vimex] : Jaki jest tw?j poziom Iq?
[Napster] : Hahaha. Dawno nie wype?nia?em test?w na iq, wi?c nie mam poj?cia.
[Vimex] : To wszystko, czy ze chcia?by? kogo? pozdrowi??
[Napster] : Tak.
Pozdrawiam moich przyjaci??, koleg?w z Furory oraz Pacery, ca?? kadr? i wszystkich u?ytkownik?w Tibia.net.pl, a przede wszystkim mojego m??a/?on? - big ca?usy dla Ciebie Gudio!
[Vimex] : Do nast?pnego.
[Napster] : Dzi?ki za wywiad, trzymajta si?.
[Vimex] : Witam, czy chcia?by? udzieli? wywiadu dla serwisu Tibia.Net.Pl?
[Napster] : Tak, ch?tnie udziel?.
[Vimex] : Na pocz?tek przedstaw Nam si?. Jak masz na imi?, ile masz lat i gdzie obecnie mieszkasz?
[Napster] : Pozw?l, ze imienia nie podam, mam 16 lat, mieszkam i ucz? si? we Wroc?awiu.
[Vimex] : Jak trafi?e? na Tnet?
[Napster] : Szuka?em cracka do tibia bot ng i jako? tak wysz?o, ?e trafi?em na tnet.
[Vimex] : Co takiego sprawi?o ?e postanowi?e? si? zadomowi??
[Napster] : Panuj?ca na forum atmosfera, ma?o u?ytkownik?w i postanowi?em wzi??? udzia? w rekrutacji na moderatora tnet.
[Vimex] : Jeste? Administratorem, czy m?g?by? co? o tym napisa?? Jest to trudne?
[Napster] : Pewnie tutaj wiele os?b rozczaruje.
Praca administratora nie jest wcale taka ?atwa, jaka si? mo?e wydawa?.
Codziennie sprawdzam i pilnuje moderator?w, poprawiam na forum b??dy (typu braki w t?umaczeniu), przekazuj? swoje pomys?y alastorowi, itd..
[Vimex] : Dlaczego postanowi?e? zosta? Moderatorem/Imperatorem/Administratorem forum?
[Napster] : Jak wspomina?em wcze?niej, w grudniu 07 by?a rekrutacja na moderatora tnet.
Postanowi?em napisa? podanie do Alastora ze wzgl?du na atmosfer? panuj?ca na forum.
W kwietniu 08 nasze forum zmieni?o skrypt na vBulletin i zosta?em global moderatorem.
3 pa?dziernika 08 zosta?em administratorem, m.in. za 10 tys. wykonanych akcji moderatorskich.
[Vimex] : Zostaj?c moderatorem jaki chcia?e? moderowa? dzia??
[Napster] : Wybra?em dzia?y zwi?zane z rl (global) Tibi?, m.in. Pomoc z Tibia, Narz?dzia i chyba Dyskusje og?ln?.
[Vimex] : Jak oceniasz swoj? prace jako Administrator?
[Napster] : Na pocz?tku stara?em si? jak mog?em. Przekazywa?em alastorowi wi?kszo?? moich pomys??w, by nasza strona sta?a si? lepsza. Niestety ostatnio nie mam czasu dla forum i zaniedbuje swoje obowi?zki.
[Vimex] : Ile w przeci?tne godzin dziennie sp?dzasz na forum?
[Napster] : To zale?y. W weekendy sp?dzam du?o czasu, za? od pon. do pt. sp?dzam oko?o 3h.
Dzisiaj sp?dzi?em do?? du?o czasu, bo robi?em skrypty do projektu OT Vitae World.
[Vimex] : Co my?lisz o pozosta?ych osobach z kadry?
[Napster] : Obecnie kadra spisuje si? wspaniale i nie mam do nikogo zastrze?e?.
Ka?dy stara si? jak mo?e, a to przy moderowaniu forum, a to przy projekcie Vitae World.
Niekt?rzy te? pracuj? nad portalem.
[Vimex] : M?wi?c "Pracuj? nad portalem" mia?e? na my?li to, ?e on powstaj??
[Napster] : Tak. Portal powstaje ma?ymi kroczkami, ale kiedy on b?dzie w pe?ni gotowy tego nie wiemy.
[Vimex] : Mia?e? kiedy? powa?ny ots? Je?eli tak opowiedz co? o nim!
[Napster] : Powa?ny ots? Nie s?dz?... w?asnych ots'?w mia?em ma?o, pracowa?em r?wnie? przy serwerach innych os?b.
Najlepszym projektem, w kt?rym super mi si? pracowa?o by? VarathOTS.
Obecnie pracuje przy Vitae World, kt?ry jest oficjalnym serwerem Tibia.net.pl i wydaje mi si?, ?e b?dzie to zast?pca Varath'a.
[Vimex] : Co s?dzisz o Tibi? Ile w ni? grasz/gra?e??
[Napster] : W tibie gram od maja 2005r (tibia 7.4). W grze spodoba? mi si? klimat, kt?rego obecnie brakuje.
Z update'u na update Tibia staj? si? coraz to gorsza, przynajmniej w moich oczach.
Nigdy mnie gra nie wci?gn??a, nigdy nie gra?em w ni? na?ogowo, nie p?aka?em przez ni?, itd..
Gra?em na wielu serwerach, mi?dzy innymi na Furorze, Aldorze (uczestniczy?em w wojnach) oraz na Pacerze.
[Vimex] : Jakie by?o twoje najwi?ksze osi?gni?cie poziomowe w Tibi?
[Napster] : Ponad 130 poziom. Niestety, nie mog? poda? szczeg???w.
[Vimex] : Gdzie wolisz gra? na Real Tibia czy Open Tibia Serwer?
[Napster] : Real Tibia posiada ciekawe skrypty, za? mapa jest nieciekawa,
ale to nie zmienia faktu, ?e wol? Real Tibie od serwer?w OT.
[Vimex] : Czym si? interesujesz w ?yciu prywatnym?
[Napster] : Przede wszystkim lotnictwem, astrologia i pi?ka no?na. Uwielbiam spogl?da? na niebo, fascynuj? mnie lataj?ce maszyny. Z pi?karskiego ?wiata od dziecka kibicuje Realowi Madryt.
[Vimex] : Dok?cz zdanie! Ostatnie miesi?ce by?y dla mnie....
[Napster] : Trudne.
[Vimex] : Jaki jest tw?j ulubiony kolor?
[Napster] : Niebieski, czerwony.
[Vimex] : Co lubisz robi? w wolnych chwilach?
[Napster] : Gra? w pi?k? no?n? na boisku (wiosna, lato) oraz robi? r??ne ciekawe rzeczy na kompie i ogl?da? tv.
[Vimex] : Jaki jest tw?j poziom Iq?
[Napster] : Hahaha. Dawno nie wype?nia?em test?w na iq, wi?c nie mam poj?cia.
[Vimex] : To wszystko, czy ze chcia?by? kogo? pozdrowi??
[Napster] : Tak.
Pozdrawiam moich przyjaci??, koleg?w z Furory oraz Pacery, ca?? kadr? i wszystkich u?ytkownik?w Tibia.net.pl, a przede wszystkim mojego m??a/?on? - big ca?usy dla Ciebie Gudio!
[Vimex] : Do nast?pnego.
[Napster] : Dzi?ki za wywiad, trzymajta si?.
Ostatnia edycja: