• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Wywiad z Pa Wislak

Status
Zamknięty.

kodek

User
Liczba reakcji
3
Witam wszystkich dzi? pragn? zaprezentowa? wywiad z [USER]Pa Wislak[/USER] kt?ry jest 11 w rankingu rookstayer?w na Aurerze wywiad zosta? wykonany dla Tibia.net.pl oraz rookgaard.pl
wywiadz.png

Kodek : No to mo?e na pocz?tek przedstaw si? :)
Pa Wislak Wislak z Krakowa :)
Kodek : Jak rozpocze?e? przygod? z tibia i czemu wybra?e? wysp? nowych ?
Pa Wislak : Przygod? z Tibia rozpoczalem jakie? 6 lat temu grali?my z kolegami na takich ?wiatach jak Selena, Harmonia, Aurea, Thoria. A na Rookgaard trafilem przez przypadek :)
Kodek : Czemu wybra?e? rookgaard a nie main ?
Pa Wislak : Jednego wieczoru siedzia?em z kumplem i po kilku g??bszych w bardzo dobrych humorach wr?cili?my do domu i rozmawiaj?c na gg doszli?my do wniosku ze za?o?ymy sobie noobchary na rookgardzie i b?dziemy sobie robi? jaja z ludzi itp :)
Kodek : Czyli na pocz?tku gry traktowa?e? wysp? nowych powa?nie ?
Pa Wislak : tak nam si? to spodoba?o ?e zacz?li?my expic i wbili?my ponad 30 lvl co na owe czasy by?o do?? wysokim lvlem na aurei . Lecz logowalem si? tu od czasu do czasu trapowa?em i wkurza?em ludzi :) , po jakim? czasie si? to znudzi?o i przesta?em si? logowa? na rook'a przez 12 miesi?cy
Kodek: Jeste? jednym z najlepszych graczy na aurea , niekt?rzy m?wi? ?e u?ywasz bot?w i innych wspomagaczy czy to prawda ?
Pa Wislak : wiem ze mnie osadzaj? o botowani? ale mam to gdzie? :) nikt na to dowod?w nie ma i nie b?dzie mia?, to ?e nie odpisuj? ka?demu jak expie nie jest powodem aby os?dza? mnie o bocenie , pozatym lubi? prowokowa? ludzi wi?c niech my?l? ?e boce
Kodek: masz jeszcze jakie? plany na rook'u ?
Pa Wislak : m?j cel to mie? 100 lvl , ale narazie chce by? top 1 na aurea :)
Kodek Twoje ulubione miejsce do zdobywania do?wiadczenia ?
Pa Wislak : Minohell, Poison Cave i og?lnie zachodnia cz??? wyspy :)
Kodek : Miales kiedys premium ?
Pa Wislak : na tej postaci nigdy, ale jest w planach jak znajd? wi?cej czasu na gr?
Kodek/B] : Posiadasz jak?? kolekcje ?
Pa Wislak : owszem jednak nieco zbiedniala po hacku ale ju? si? odku?em :)
kolekszyn.png

Kodek : By?e? kiedy? trapowany i czy pad?e? przez te trapy ?
Pa Wislak : trapowany bylem nie raz, ale nigdy nie pad?em :D
Kodek : Mia?e? przyjemno?? walki z bossami na wyspie nowych ?
Pa Wislak : Tak raz pokona?em Munstera oraz dwa razy Rottiego, niestety ani razu nie spotka?em Shenga ale b?d? cierpliwy :)
Kodek : Czy koledzy o kt?rych wcze?niej m?wi?e? nadal graja na Aurea ?
Pa Wislak : By? to jeden kolega - Gby Wislak, od czasu do czasu jak popijemy to tez si? lognie i robimy zn?w to co dawniej ;) . Za?o?y?em si? z nim ze wbije 100 lvl, zazwyczaj expie tylko po to ?eby wygra? zak?ad , my?l? ?e mo?e mi si? kiedy? uda
Kodek : Czy dosta?e? kiedy? bana za u?ywanie nie legalnych program?w albo za trapowanie ludzi ?
Pa Wislak : nigdy nie dosta?em bana, jak robi?em pg wielokrotnie odwiedzali mnie Gm'owie na mila rozmow? :)
Kodek : No dobrze przejedziemy do szybkich pyta dobrze ?
Pa Wislak : jasne
Kodek : Tibia ?
Pa Wislak : Uzaleznia
Kodek : Cipsoft?
Pa Wislak : Komercja
Kodek : Rookgaard ?
Pa Wislak : Ma?a Wysepka kt?ra ma w sobie to co? :)
Kodek : Dzi?ki za udzielenie wywiadu i ?ycze powodzenia w dalszej grze jak i w realnym ?yciu
Pa Wislak : dzieki serdeczne, pozdrawiam :)
Mog? doda? ?e to m?j pierwszy wywiad mam nadziej? ?e si? podoba?o, wywiad by? na szybko bo Pa Wislak nie mia? du?o czasu

Status
Zamknięty.
Do góry