What's new
  • logo_cipsoft
    Latest servers:
    New servers will open on: 16th Oct 2024:
    Bravoria (Open PvP) Aethera (Open PvP) us_logo Cantabra (Open PvP)

Wywiad z Patryksw [Moderator]

Status
Not open for further replies.

Nemaneth

User
Reaction score
1
images

Witam Dzi? Wywiad Przeprowadz? z znanym nam Patryksw, Dowiecie si? wielu ciekawych rzeczy o tym U?ytkowniku, My?l? ?e czas po?wi?cony na pisanie Tego Mi?ego wywiadu, nie poszed? na marne. Pewnie ju? nie mo?ecie si? doczeka? a? zaczn? wywiad :) a wi?c zaczynajmy!!!

Wywiad z Patryksw.

Nemaneth : Witaj Patryksw. Czy mia?by? ochot? udzieli? wywiadu dla tibia.net.pl?

Patryksw : Oczywi?cie.

Nemaneth : Mo?e zaczn? od podstawowych Informacji. Jak masz na imi?, tw?j wiek, gdzie mieszkasz oraz gdzie chodzisz do szko?y ?

Patryksw : Mam na imi? Patryk i jestem trzynastoletnim Ch?opakiem. Jestem Polakiem jednak od 3 lat mieszkam we W?oszech i w?a?nie tam ucz?szczam do szko?y.

Nemaneth : Przejd?my teraz dalej. Powiedz jak trafi?e? na nasze forum i jak wygl?da?y twoje pierwsze kroki?

Patryksw : Na forum trafi?em, chyba jak wi?kszo?? u?ytkownik?w, szukaj?c plik?w do w?asnego serwera ots. Na pocz?tek nikogo nie zna?em, jednak z biegiem czasu pozna?em wielu mi?ych os?b.

Nemaneth : Kto z forum zosta? twoim pierwszym koleg??

Patryksw : Przyznam ?e ju? nie pami?tam, gdy? by?o to ponad rok temu oraz by?o ich kilka.

Nemaneth
: O czym ?wiadczy tw?j nick? i jak? ma Histori??

Patryksw : M?j nick ?wiadczy o moim imieniu oraz klubie sportowym, jakim jest klub sportowy wis?oka ( w skr?cie ksw ). Ten nick niestety nie nosi ?adnej Historii.

Nemaneth : Czy po otrzymaniu moderatora cieszy?e? si?, czy raczej zniech?ci?e? faktem otrzymania licznych obowi?zk?w?

Patryksw : Oczywi?cie ?e cieszy?em. ju? zawsze zdawa?em sobie spraw? jakie obowi?zki niesie ze sob? ranga moderator i w?a?nie dla tego napisa?em podani ena moderator, gdy? lubi? du?o pracowa?.

Nemaneth : Chcia?bym zapyta? Ci? - Jak zacz??e? przygod? ze znan? gr? Tibia?

Patryksw : No wi?c pewnego wieczoru, gdy mia?em jeszcze 10 lat, patrzy?em jak m?j kuzyn ?ci?ga jak?? gr? z internetu. Patrzy?em jak rusza tymi krzywymi postaciami. Zrobi? mi posta? i sam zacz??em gra?. Pokaza? mi co i jak na pocz?tek i zaraz za pierwszym razem prawie pad?em. Tak zacz??a si? ta przygoda

Nemaneth : Jaki jest tw?j najwi?kszy sukces w tej grze?

Patryksw: Moim najwi?kszym osi?gni?ciem w tej grze by?o wbicie 55 lvla na serwerze Xerena. By?o to do?? dawno temu i nie pami?tam ju? pass?w.

Nemaneth : Jak my?lisz dlaczego Tibia zwabia do siebie tak wielu graczy?

Patryksw : Zawsze si? nad tym zastanawia?em i dalej nie wiem dlaczego. Przykro mi, jednak na te pytanie niestety nie mog? ci odpowiedzie?.

Nemaneth : A co s?dzisz o CipSofcie?

Patryksw : Wida? ?e zajmuj? si? t? gr?. Te ca?e fale ban?w za u?ywanie bot?w i w og?le...

Nemaneth
: Co powiedzia?by? o u?ytkownikach tibia.net.pl?

Patryksw: Niekt?rzy s? mili, inni mniej. Niekt?rzy pisz? wiele m?drych post?w i pr?buj? pom?c innym u?ytkownikom, jednak musz? przyzna? ?e wi?kszo?? jedynie nabija sobie posty (wida? to po ilo?ci ostrze?e?).

Nemaneth : Co powiedzia?by? o administracji?

Patryksw : Wida? ?e pracuj? a nie opierdalaj? si?. ?adnego z?ego s?owa do tej pory o nich powiedzie? nie mog? i mam nadziej? ?e to si? nie zmieni.

Nemaneth : Przejd? teraz do realnego ?ycia. Opowiedz co? o swoich zainteresowaniach. Masz jakie? hobby?

Patryksw : No wi?c lubi? gra? w pi?k? no?n? oraz w koszyk?wk?. Opr?cz tego lubi? p?ywa? i gra? w pi?k? r?czn?.

Nemaneth : Jaki jest tw?j ulubiony gatunek muzyki?

Patryksw: Moim ulubionym gatunkiem muzyki jest Hip-Hop.

Nemaneth : jaki jest tw?j ulubiony klub pi?karsk?

Patryksw: Moim ulubionym klubem pi?karskim jest Real Madryt.

Nemaneth : Jak sobie radzisz w szkole?

Patryksw : W szkole radz? sobie do?? dobrze, ?rednia 5.0. Z zachowaniem jest troszk? gorzej :D

Nemaneth : Kt?ry z przedmiot?w jest twoim ulubionym i dlaczego?

Patryksw : Moim ulubionym przedmiotem jest wychowanie fizyczne, jest to naj?atwiejszy dla mnie przedmiot i cz?sto gramy w takie gry jak pi?ka no?na itp
Nemaneth : Wierzysz w Boga, Ko?ci??? Jak wygl?da twoja wiara?
Patryksw : Oczywi?cie ?e wierz? w Boga. Ucz?szczam do ko?cio?a i przyst?puj? do sakrament?w ?wi?tych.
Nemaneth : Wierzysz w ?ycie po ?mierci?

Patryksw : Nie wiem czy w to wierzy? czy nie, ale wierz?...
Nemaneth : Czy w ?yciu masz jaki? jasny postawiony cel?
Patryksw : Tak, mam: za?o?y? rodzin? i ?y? szcz??liwie :D
Nemaneth : Co s?dzisz o tych kt?rzy pal?, na?ogowo pij? ?

Patryksw : Palenie i alkoholizm s? dla mnie jak narkotyki, co innego jak si? wypije 3 razy w tygodniu lub zapali :D
Nemaneth : Chcia?by? kogo? pozdrowi??
Patryksw : Chcia?bym pozdrowi? Astobalesa, Kenxu (tego ?wira :D), Ny?, Blackq, Artsa18 i oczywi?cie wszystkich innych!
Nemaneth :Dzi?ki za wywiad. Szcz??cia w ?yciu ;]

Patryksw : R?wnie? dzi?kuj? za wywiad i pozdrawiam :)

Dother

Advanced User
Reaction score
29
Odp: Wywiad z Patryksw.

Wywiad s?aby, nie napisany tak, ?e praktycznie nic tu nie wida?, wszystko si? zlewa.
Je?li chodzi o form? metoryczn?, to do?? ciekawy, lecz niekt?re pytania mnie dobija?y.

sqlitestudio

Active User
Reaction score
2

Wywiad bardzo fajny, lecz nie rozkwit?e? wszystkiego ( nie pogrubi?e? wa?nych Zda? itp ).
Czytaj?c mnie oczy troch? zabola?y.
Tak?? my?l? ?e format Metoryczny jest chyba tutaj jedynym + .

@Btw- Fajne Zdj?cie :p redaktora hehe ...

mertv

meretve
Reaction score
95

No, jak na wywiad z moderatorem, to troch? za kr?tko, nie dostali?my szansy dowiedzie? si? o nim niczego ciekawego. Zlewa si? i ci??ko si? czyta. Pytania pospolite, nic nowego. Tak cieniutko, ale staraj si? dalej!

Kulfoon

Active User
Reaction score
3

Bardzo ?adny wywiad, wiele si? dowiedzia?em i my?l?, ?e inni te? ;P
Pytania nie s? z?e, ale mog?e? jako? bardziej oddzieli? to co m?wisz ty i to co Patryksw lub wyr??ni? jego s?owa pogrubieniem.
Ten obrazek na pocz?tku mnie dobija ;D

Kalendarz

New User
Reaction score
2

Bardzo fajny wywiad z fajn? dobran? osob? jak? jest Patryksw. Poradnik w stylu ?adnie wygl?da ale mog?e? bardziej ukszta?ci? wywiad ?eby lepiej si? czyta?o. pogrubi?e?, doda?e? fajne zdj?cie mini reportera. og?lnie dobrane wszystkie pytania i fajne odpowiedzi, Mo?na powiedzie? ?e wywiad jest interesuj?cy i na pewno nie jednej osobie si? spodoba? ; ) !

LuriseQ

Advanced User
Reaction score
67

Wywiad bardzo mi si? podoba!

Mimo i? znam Patryka, to bardz du?o si? o nim dowiedzia?em, na przyk?ad nie wiedzia?em, ?e mieszka we W?oszech, dobra?e? ?adn? czcionk? do wywiadu i kolor, r?wnie? bardzo mi si? podobaj? pytania i odpowiedzi, nie mam zastrze?e?.

Dzi?ki za info o Patryku xD.

Bubin

Senior User
Reaction score
165

Wywiad ?adny, przejrzysty, ?adna czcionka, dobre kolory(mog?e? zmieni? kolor swojego nicku), dobre pytania xD
Jedynym s?owem powiniene? robi? wi?cej poradnik?w jak sko?czy ci si? ban.
Fajny jest te? ten obrazek tylko szkoda, ?e taki ma?y.
Pozdrawiam

Ralaa

Advanced User
Reaction score
26

Jestem Polakiem jednak od 3 lat mieszkam we W?oszech i w?a?nie tam ucz?szczam do szko?y.
Naj?a?o?niejszy moment w ca?ym wywiadzie... Skoro za?o?y? konto na polskim forum i pisze po polsku, to wiadomo, ?e jest polakiem.
Na forum trafi?em, chyba jak wi?kszo?? u?ytkownik?w, szukaj?c plik?w do w?asnego serwera ots.
Evo x99999 ?
gdy? lubi? du?o pracowa?.
Z biegiem czasu to si? zmieni.

Po co robi? wywiady z nikim ? Moim zdaniem wywiad s?aby, szczeg?lnie po cz??ci interpunkcyjnej.

Xervin

Boxxy <3
Reaction score
76

Wywiad straszny, pytania ?a?osne, kolejno?? pyta? jeszcze gorsza.

I pytanie - co Ci? obchodzi czy wierzy w Boga, czy nie? Jak nie mia?e? o co zapyta? to przed 'wywiadem' napisz sobie pytania w notatniku.

Btw. Ralaa, nie musisz szuka? g?upich odpowiedzi na si??.

@Down
Zanim zatwierdzisz sw?j post to sprawd? jak go napisa?e?, bo szkoda czyta? tych wypocin.
Ponadto - zada? takie pytanie jakie chcia?, s?uszna uwaga. Ja r?wnie? napisa?em taki komentarz, jaki uwa?a?em za s?uszny, wi?c jednym zdaniem wypierdalaj od niego, bo ja Ci si? nie wcinam w 'rozmowy'.

?a?osna ocena m?wisz? Ile Ci zap?acili, ?eby? to napisa?? ?a?osna uwaga by by?a gdybym napisa? '?wietny wywiad', bo taki z pewno?ci? on nie jest. ;)

Last edited:

Miasto

New User
Reaction score
2

Pierwsze co chcia?bym napisa? to w stron? u?ytkownika Xervin, zada? pytanie Patryksw takie ( Czy wierzy w Boga ) to jego pytanie nie twoje, zr?b wywiad z jak? kol wiek osob? i uka? swoj? de wizj? pyta? do danej osoby, i twoja ocena jest ocen? ?a?osn?.

Teraz wracajmy do Wywiadu.

Wywiad napisany bardzo dobrze, ?adnie dobrane zdania, i dobrze je u?o?y?e?, tak?e musz? napisa? ?e ci??kiego przeciwnika wybra?e? sobie jakim jest Patryksw, ale widz? ?e posz?o ci nie najgorzej.
Negatywnie to napisa?e? musz? przyzna? 0 estetyki, mog?e? troch? to oddzieli? i umie?ci? w kolorze, ale tego nie zrobi?e? . I bardzo zdania niekt?re mi si? zlewa?y.

Og?lnie praca na dobrym etapie oceniam 8,2/10. Poniewa? zawali?e? graficznie wywiad.

Pozdrawiam ( Miasto ).

Rzk

User
Reaction score
0

Wywiad fajny, a? mi?o si? czyta w ko?cu mamy okazj? dowiedzie? si? czego? wi?cej o tzw. zielonych :)

Kuszczyk

Advanced User
Reaction score
6

Wywiad mnie bardzo zainteresowa? i postanowi?em ca?y przeczyta?;D Jest OK

M@rtin

#mistrz
Reaction score
115

Kurwa ludzie. Sko?czcie z tymi pojebanymi wywiadami z chuj wie kim. Wywiad powinien by? przeprowadzony z jak?? ciekaw? osob?, powinien sk?ada? si? z jaki? ciekawych pyta?. A nie. Pytamy chuj wie jakiego 13 latka, kim jest, i jak trafi? na forum. ?enada.

DevLord

Senior User
Reaction score
282

ej, to ja te? chce taki wywiadzik. Ch?tnych prosz? pisa? na PW. Wszystkie wasze podanie rozpatrz? jutro wieczorem :pp

A tak na serio, wywiad nudny. Pytania podstawowe jak w ka?dym wywiadzie. Nic ciekawego. Straci?em cenne 5 minut z mojego ?ycia na przeczytanie tego i napisanie komentarza.

Tak w og?le to kto ten Patryksw? Pierwszy raz o nim s?ysz?.

florczak

Advanced User
Reaction score
18

dobry wywiad teraz lepiej pozna?em patryksw

Proviant

Active User
Reaction score
16

Nie wiedzialem ?e tibia.net.pl maj? takiego m?odego moderatora , wiele sie dowiedzia?em czytaj?c ten wywiad i my?le ?e wywiad bardzo dobrze przeprowadzony.

Flaay

Advanced User
Reaction score
37

"Patryksw : Mam na imi? Patryk i jestem trzynastoletnim Ch?opakiem. Jestem Polakiem jednak od 3 lat mieszkam we W?oszech i w?a?nie tam ucz?szczam do szko?y."
"Jestem Polakiem" - Niemozliwe! Zawsze mialem cie za Niemca! ;|

Nie wiedzialem ze jest on az tak mlody, no ale coz...
Do pana zadajacego pytania.. Popracuj troche, zrob sobie jakas liste czy cos jesli bedziesz jeszcze robil wywiady.. ;x

Sloik od Flaaya

Active User
Reaction score
6

Fajny ch?opak z Patryksw ^ ^ du?o si? o nim dowiedzia?em , troch? m?ody ale c?? oznacza to ?e zna sie na tibi ^^

Quper

Advanced User
Reaction score
45

Pami?tam jego pierwsze posty, robi?em mu avka ahh :) pozdrawiam, nie s?dzi?em, ze a? tgak daleko zajdzie

Status
Not open for further replies.