Nemaneth
User
- Reaction score
- 1
Witam Dzi? Wywiad Przeprowadz? z znanym nam Patryksw, Dowiecie si? wielu ciekawych rzeczy o tym U?ytkowniku, My?l? ?e czas po?wi?cony na pisanie Tego Mi?ego wywiadu, nie poszed? na marne. Pewnie ju? nie mo?ecie si? doczeka? a? zaczn? wywiad a wi?c zaczynajmy!!!
Wywiad z Patryksw.
Nemaneth : Witaj Patryksw. Czy mia?by? ochot? udzieli? wywiadu dla tibia.net.pl?
Patryksw : Oczywi?cie.
Nemaneth : Mo?e zaczn? od podstawowych Informacji. Jak masz na imi?, tw?j wiek, gdzie mieszkasz oraz gdzie chodzisz do szko?y ?
Patryksw : Mam na imi? Patryk i jestem trzynastoletnim Ch?opakiem. Jestem Polakiem jednak od 3 lat mieszkam we W?oszech i w?a?nie tam ucz?szczam do szko?y.
Nemaneth : Przejd?my teraz dalej. Powiedz jak trafi?e? na nasze forum i jak wygl?da?y twoje pierwsze kroki?
Patryksw : Na forum trafi?em, chyba jak wi?kszo?? u?ytkownik?w, szukaj?c plik?w do w?asnego serwera ots. Na pocz?tek nikogo nie zna?em, jednak z biegiem czasu pozna?em wielu mi?ych os?b.
Nemaneth : Kto z forum zosta? twoim pierwszym koleg??
Patryksw : Przyznam ?e ju? nie pami?tam, gdy? by?o to ponad rok temu oraz by?o ich kilka.
Nemaneth : O czym ?wiadczy tw?j nick? i jak? ma Histori??
Patryksw : M?j nick ?wiadczy o moim imieniu oraz klubie sportowym, jakim jest klub sportowy wis?oka ( w skr?cie ksw ). Ten nick niestety nie nosi ?adnej Historii.
Nemaneth : Czy po otrzymaniu moderatora cieszy?e? si?, czy raczej zniech?ci?e? faktem otrzymania licznych obowi?zk?w?
Patryksw : Oczywi?cie ?e cieszy?em. ju? zawsze zdawa?em sobie spraw? jakie obowi?zki niesie ze sob? ranga moderator i w?a?nie dla tego napisa?em podani ena moderator, gdy? lubi? du?o pracowa?.
Nemaneth : Chcia?bym zapyta? Ci? - Jak zacz??e? przygod? ze znan? gr? Tibia?
Patryksw : No wi?c pewnego wieczoru, gdy mia?em jeszcze 10 lat, patrzy?em jak m?j kuzyn ?ci?ga jak?? gr? z internetu. Patrzy?em jak rusza tymi krzywymi postaciami. Zrobi? mi posta? i sam zacz??em gra?. Pokaza? mi co i jak na pocz?tek i zaraz za pierwszym razem prawie pad?em. Tak zacz??a si? ta przygoda
Nemaneth : Jaki jest tw?j najwi?kszy sukces w tej grze?
Patryksw: Moim najwi?kszym osi?gni?ciem w tej grze by?o wbicie 55 lvla na serwerze Xerena. By?o to do?? dawno temu i nie pami?tam ju? pass?w.
Nemaneth : Jak my?lisz dlaczego Tibia zwabia do siebie tak wielu graczy?
Patryksw : Zawsze si? nad tym zastanawia?em i dalej nie wiem dlaczego. Przykro mi, jednak na te pytanie niestety nie mog? ci odpowiedzie?.
Nemaneth : A co s?dzisz o CipSofcie?
Patryksw : Wida? ?e zajmuj? si? t? gr?. Te ca?e fale ban?w za u?ywanie bot?w i w og?le...
Nemaneth : Co powiedzia?by? o u?ytkownikach tibia.net.pl?
Patryksw: Niekt?rzy s? mili, inni mniej. Niekt?rzy pisz? wiele m?drych post?w i pr?buj? pom?c innym u?ytkownikom, jednak musz? przyzna? ?e wi?kszo?? jedynie nabija sobie posty (wida? to po ilo?ci ostrze?e?).
Nemaneth : Co powiedzia?by? o administracji?
Patryksw : Wida? ?e pracuj? a nie opierdalaj? si?. ?adnego z?ego s?owa do tej pory o nich powiedzie? nie mog? i mam nadziej? ?e to si? nie zmieni.
Nemaneth : Przejd? teraz do realnego ?ycia. Opowiedz co? o swoich zainteresowaniach. Masz jakie? hobby?
Patryksw : No wi?c lubi? gra? w pi?k? no?n? oraz w koszyk?wk?. Opr?cz tego lubi? p?ywa? i gra? w pi?k? r?czn?.
Nemaneth : Jaki jest tw?j ulubiony gatunek muzyki?
Patryksw: Moim ulubionym gatunkiem muzyki jest Hip-Hop.
Nemaneth : jaki jest tw?j ulubiony klub pi?karsk?
Patryksw: Moim ulubionym klubem pi?karskim jest Real Madryt.
Nemaneth : Jak sobie radzisz w szkole?
Patryksw : W szkole radz? sobie do?? dobrze, ?rednia 5.0. Z zachowaniem jest troszk? gorzej
Nemaneth : Kt?ry z przedmiot?w jest twoim ulubionym i dlaczego?
Patryksw : Moim ulubionym przedmiotem jest wychowanie fizyczne, jest to naj?atwiejszy dla mnie przedmiot i cz?sto gramy w takie gry jak pi?ka no?na itp
Nemaneth : Wierzysz w Boga, Ko?ci??? Jak wygl?da twoja wiara?
Patryksw : Oczywi?cie ?e wierz? w Boga. Ucz?szczam do ko?cio?a i przyst?puj? do sakrament?w ?wi?tych.
Nemaneth : Wierzysz w ?ycie po ?mierci?
Patryksw : Nie wiem czy w to wierzy? czy nie, ale wierz?...
Nemaneth : Czy w ?yciu masz jaki? jasny postawiony cel?
Patryksw : Tak, mam: za?o?y? rodzin? i ?y? szcz??liwie
Nemaneth : Co s?dzisz o tych kt?rzy pal?, na?ogowo pij? ?
Patryksw : Palenie i alkoholizm s? dla mnie jak narkotyki, co innego jak si? wypije 3 razy w tygodniu lub zapali
Nemaneth : Chcia?by? kogo? pozdrowi??
Patryksw : Chcia?bym pozdrowi? Astobalesa, Kenxu (tego ?wira ), Ny?, Blackq, Artsa18 i oczywi?cie wszystkich innych!
Nemaneth :Dzi?ki za wywiad. Szcz??cia w ?yciu ;]
Patryksw : R?wnie? dzi?kuj? za wywiad i pozdrawiam