• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Wywiad z Redondo [Zas?u?ony]

Status
Zamknięty.

Don Wakeful

Senior User
Liczba reakcji
234
Wywiad przeprowadzony dla spo?eczno?ci Tibia.net.pl Pozdrawiam.​
Don Wakeful:
Cze?? Redondo.

Redondo:
Witam

Don Wakeful:
Czy mia? by? chwil? na udzielenie wywiadu, dla tibia.net.pl?

Redondo:
Oczywi?cie. : )

Don Wakeful:
Mo?e od razu, do sedna. Ile masz lat?

Redondo:
18, za kilka tygodni 19

Don Wakeful:
Popularne pytanie, jak masz na imi??

Redondo:
Na imi? mam Marcin. : )

Don Wakeful:
Mo?e teraz troch? o ?yciu na co dzie?, ka?dy z nas wie ?e jeste? kibicem Lecha Pozna?, dlaczego akurat on?

Redondo:
C??, pochodz? z Poznania. Na pierwszy mecz w moim ?yciu zabra? mnie ojciec, a by? to mecz Lecha Pozna?. Zakocha?em si? w tej dru?ynie i kibicuj? Lechowi od kilku lat. Przede wszystkim pozna?em tam bardzo du?o os?b. Po prostu kocham t? dru?yn? i b?d? z ni? na dobre i na z?e, czy b?dzie wygrywa?a czy te? nie.

Don Wakeful:
My?lisz ?e zawodnicy dobrze spe?niaj?, swoje obowi?zki?

Redondo:
Nie graj? we wszystkich meczach na 100% i to wida? go?ym okiem. : )
Zawodnicy przychodz? do klubu i odchodz?, nie jestem typem "piknika" wi?c nie zwracam na nich a? tak du?o uwagi. Jednak my?l?, ?e spe?niaj? swoje obowi?zki - inaczej ju? by ich w Poznaniu nie by?o.

Don Wakeful:
Czym si? interesujesz pr?cz pi?ki no?nej?

Redondo:
Po za pi?k? no?n? interesuj? si? r?wnie? snookerem, co najmniej raz na dwa tygodnie id? do jakiego? klubu i gram. Lubi? r?wnie? czyta?.. czasopisma kibicowskie takie jak TMK i TMK+

Don Wakeful:
Dlaczego tak gwa?townie pomniejszy?a si?, twoja lista znajomych na tibia.net.pl?

Redondo:
Bardzo du?o os?b mnie lekko m?wi?c "nie polubi?o" odk?d zrezygnowa?em z moderatora. Oczywi?cie ta lista nic nie m?wi, bo z kilkoma osobami sobie ju? wszystko wyja?ni?em i jest ok. Wielu ludzi uwa?a mnie r?wnie? za pajaca, kretyna i debila, kt?ry obrazi? si? bo straci? zas?u?onego - pozdrawiam was kochani!

Don Wakeful:
Interesuj? mnie to dlaczego si?, nie lubicie tak bardzo z Uncross? ma to jaki? zwi?zek z wy?sz? wypowiedzi??

Redondo:
Raczej nie, tak naprawd? nigdy si? nie kochali?my. W zesz?ym roku si? o?mieszy?em wysy?aj?c mu pewn? wiadomo?? - i tu mu przyznaj?, ?e zachowa?em si? jak debil. Jeszcze nie tak dawno temu pisali?my na GG normalnie - jakie? 1-2 miesi?ce temu zacz?? na mnie wje?d?a? (fakt, troszeczk? go denerwowa?em) na shoutboxie. Po przej?ciu na zas?u?onego dosta?em od niego 2 ostrze?enia (w tym 1 ban), ale gdyby ******* (jego kumpel) mia? taki opis w podpisie lub "obrazi?" (heh..) pewn? osob? pisz?c, ?e jest "transwestyt?" (komentarz do fotki) to na pewno Uncross by przymru?y? na to oko. Lej? na niego, tak samo jak on na mnie. Nie mam nic wi?cej na jego temat do powiedzenia.

Don Wakeful:
Interesuj? Ci?, projekt Vitae czy masz na oku inny OpenTibiaServer?

Redondo:
Szczerze? Ch?tnie bym sobie pogra? na Vitae. Jednak w chwili obecnej jest wi?cej projekt?w wartych uwagi - tam przynajmniej pojawiaj? si? regularnie zapowiedzi. Gra?em na Winter Test Serwerze, mapa by?a ?wietna! Szkoda, ?e projekt (co wida? po ostatnim newsie) upada. Mam nadziej?, ?e tego nie spieprz? i pod koniec wakacji b?dziemy mogli zarejestrowa? si? i zagra?.

Don Wakeful:
Dlaczego akurat tibia.net.pl? przecie? jest wi?cej for o takiej tematyce.

Redondo:
Moje pierwsze konto b?dzie nied?ugo liczy?o ju? 1 rok. Tibia.net.pl niczym mnie raczej nie zaskoczy?o, po prostu kiedy? by?em amatorem silnik?w evo. : )
Tutaj znalaz?em ich dosy? sporo, po jakim? czasie pojawi? si? temat o naborze na moderator?w - pomy?la?em, ?e fajnie by?oby nim zosta?. Napisa?em podanie i mnie wybrali, gdybym nie zosta? wybrany najprawdopodobniej dzi? nie przeprowadza?by? ze mn? wywiadu. : )

Don Wakeful:
Dlaczego zosta?e? zdegradowany do u?ytkownika? o ile pami?tam mia?e? pozycj? zas?u?onego.

Redondo:
No tak, wiedzia?em! : )

W sumie zacz??o si? to wszystko od niewinnych 4 s??w Vraela i sytuacji jaka niby panuje w kadrze. Gdy napisa?em o ca?ej atmosferze w kadrze, pewien administrator zacz?? mi wmawia?, ?e by? to Hoxaver - oczywi?cie g?wno prawda, nie powiem kto to by?. Odpu?ci?em na jakie? 2 godziny (?) i ponownie wbi?em na shoutbox, zasta?em tam Uncrossa (ju? nie pami?tam o czym gadali?my) i nagle dosta?em bana na zawsze - podobno z rozkazu administracji. Spraw? wyja?ni?em z Ivelliosem na GG, odbanowali mnie, ale zas?u?onego ju? mi nie zwr?cono. Wiele os?b wiedzia?o spoza kadry, jeszcze za mojej kadencji jakie tematy istniej? na FM (chodzi mi g??wnie o by?? legend?) - u tej osoby nie wyci?gni?to ?adnych konsekwencji. I teraz nasuwaj? si? pytania, po co siedzia?em tutaj jak g?upek, po co sp?dzi?em tutaj ponad 1 miesi?c online? Teraz kadra nazywa mnie pajacem, sami pajacuj?, bo zak?adanie grupy "Precz z kadr?!111" to te? pajacowanie...

Don Wakeful:
A co z real tibi?? Jaki poziom osi?gn??e??

Redondo:
93, nadal mam passy do tego chara, ale jako? nie mam ochoty na gr?. Pad?em kilka raz i obecnie posiadam 90 lvl. Jest to paladin, z wykupion? promocj?, ale obecnie bez pacca (niedawno si? sko?czy?). W tym tygodniu powinienem kupi? premium na 30-90 dni. Wcze?niej by? 90 elder druid (zreszt? sprzeda?em go na allegro), 49 knight (zapomnia?em pass?w). Wcze?niej by? jaki? char na Xanterze (chyba 20 lvl), na Harmonii mia?em 24 druida. I to chyba wszystko.

Don Wakeful:
Grasz w jakie? gry na komputerze?

Redondo:
Nie mam za du?o gier na komputerze, standard to Deluxe Ski Jump 3 i Bilard (mam na p?ytce - nawet nie znam dok?adnego tytu?u, po prostu Bilard. : )) Nie dawno m?czy?em si? z GTA Vice City i NFS Most Wanted.

Don Wakeful:
Czy wierzy?by? w sprzeda? forum?

Redondo:
Tibia.net.pl? Hmm... gdyby Alastor nie chcia? ju? prowadzi? forum odda?by je raczej Ivelliosowi. Allegro nie wchodzi na pewno w gr?, nie wiadomo kto by kupi? to forum, mo?e jaka? hot trzynastka? : )

Don Wakeful:
Jak? muzyk? preferujesz? Hip hop? Rock?

Redondo:
Zdecydowanie hip-hop, jestem wierny SLU i tak pozostanie.

Don Wakeful:
Grasz w jakim? klubie pi?karskim, czy wolisz gra? na podw?rku?

Redondo:
Wol? pogra? na podw?rku ze znajomymi, chocia? z kondycj? to u mnie s?abiutko. : )

Don Wakeful:
Czy zechcia?by? wr?ci? do kadry?

Redondo:
Hmm, powa?nie musia?bym si? zastanowi?, ale na t? chwil? raczej nie.

Don Wakeful:
D?ugo masz jeszcze zamiar gra? w tibie?

Redondo:
Tak d?ugo a? mi si? nie znudzi, to jest chyba jasne.

Don Wakeful:
Masz jakiego? ulubie?ca na forum?

Redondo:
Nie, nie mam. : )

Don Wakeful:
Mo?e chwil? pobawimy si? w x albo y.
Pizza czy Hamburger?

Redondo:
Hamburger

Don Wakeful:
Legia Warszawa czy Lech Poznan?

Redondo:
Lech Pozna?

Don Wakeful:
Tnet czy Torg?

Redondo:
Hmm. tnet

Don Wakeful:
Woxy czy Andzia?

Redondo:
Andzia

Don Wakeful:
Pi?ka no?na czy Snooker?

Redondo:
Pi?ka no?na

Don Wakeful:
Masz mo?e jakiego? zwierz?tko domowe czy wolisz komputer?

Redondo:
Oczywi?cie mia?em, ka?dy chyba zna t? histori?... mia?em rybki, ale ich nie karmi?em i pozdycha?y. Moja siostra ma ???wia Leona i to raczej wszystko.

Don Wakeful:
Mo?e jeszcze na koniec, takie pytanie czy znajomo?? z Andzi? by?a fikcyjna?

Redondo:
Niestety nie spotkali?my si? przy okazji meczu Ruch - Lech. Nasza znajomo?? polega niestety tylko na gg. ; <

Don Wakeful:
To ju? koniec wywiadu dzi?kuje bardzo. No to mo?e tradycyjna cz??? wywiadu chcia?by? kogo? pozdrowi??

Redondo:
Oczywi?cie, pozdrawiam wszystkie kobiety (najbardziej Andzi?), Woxy`ego, Vreala, Kavarito, Koko, Speedera, Waychera, Prototype, Xoyocha, Xemronna, Simivara, Dechelol oraz Ciebie. No i innych, o kt?rych zapomnia?em.

Don Wakeful:
Dzi?kuje i pozdrawiam.

Odp: Wywiad z Redondo.

Hmm, po przeczytaniu tego wywiadu wnioskuj?, i? Redondo jest wyluzowanym cz?owiekiem i na szcz??cie nie ma "wszystkiego w dupie". Mam nadziej?, ?e mnie w ko?cu kiedy? pozdrowisz :)

Wywiad jak dla mnie nawet bardzo ciekawy. Zapewne wyja?ni? niekt?rym par? sytuacji kt?re mia?y miejsce i par? skutk?w tych?e sytuacji. Graficznie mi si? spodoba?o tak?e, nie bij?ce po oczach kolory, odst?pu akurat. ;d Pytania raczej te? dobre. Og??em to hmm 5+/6.

Pozdrawiam.

Wywiad jest ?adny, nie za kr?tki nie za d?ugi taki w sam raz. Thenk ju for pozdrowionka, ale nie jestem kobietom :|

Oczywi?cie, pozdrawiam wszystkie kobiety (najbardziej Andzi?), Woxy`ego, Vreala, Kavarito, Koko, Speedera, Waychera, Prototype, Xoyocha, Xemronna, Simivara, Dechelol oraz Ciebie.
To wy?cie p?e? zmienili ? ;p
Og?lnie dobrze. 5/6 Teraz ju? wi?cej wiem o Redondo. :)

Przecinki redaktora wstawione koszmarnie.
Don Wakeful napisał:
Czym si?, interesujesz pr?cz pi?ki no?nej?

Interesuj? mnie to dlaczego si?, nie lubicie tak bardzo z Uncross? ma to jaki? zwi?zek z wy?sz? wypowiedzi??

Dalej...
Don Wakeful napisał:
Mo?e chwil? pobawimy si? w skojarzenia.
Skojarzeniami nazwa? tego nie mo?na.

Niekt?re pytania wzi?te z kosmosu. Albo pytamy o jedno, albo nie. Pierw by? Lech, potem forum, nast?pnie zapytanie o to, czy Redondo gra w jakim? klubie?, znowu forum.

Anyway, wywiad zwyk?y, prosty, brak konkretnych pyta?.

Redondo:
18, za kilka tygodni 19

Jaaaasne (;

Skoro zdecydowa?e? si? udzieli? wywiadu to przynajmniej nie ?ciemniaj =d Wywiad jest s?aby, zreszt? przeprowadzany z kim? kto zamiast m?zgu ma trociny wi?c w sumie nie dziwi mnie to zbytnio. Zawsze si? zastanawia?em co sob? reprezentuje Redondo. Po tym wywiadzie tylko umocni?em si? w przekonaniu, ?e bied?. Bied? umys?u oczywi?cie ; ) Ot prosty pajac jakich wielu w tym kraju.
Redondo:
Zdecydowanie hip-hop, jestem wierny SLU i tak pozostanie.

xD A my?la?em, ?e moda hip-hopowa ju? si? sko?czy?a. Jak wida? zawsze znajdzie si? jaki? kretyn, kt?ry b?dzie uwa?a?, ?e udaj?c ultrasa (czy inne g?wno jakie tam w tym Poznaniu macie) i s?uchaj?c "Na legalu" b?dzie pro ivul ziomem ; D

Szczerze? Naprawd? chcia?bym zobaczy? Redondo w realu, ciekawe czy ujrza?bym zasmarkanego i pryszczatego dzieciaka jakiego si? spodziewam ; ) Mo?e nast?pnym razem jak b?dzie meeting w Poznaniu to nie ustaniesz znowu tramwajem w korku.

Ostatnia edycja:

#up
Wrzu? ju? na luz xPP Bo wygl?da to jakby? mia? duuu?e kompleksy z tego powodu ;x

#top
Wywiad ca?kiem, ca?kiem, jednak za ma?o pyta?. Jakie? interesuj?ce pytania nt przysz?o?ci, warto?ci, czy szko?y by si? przyda?y xd
Og?lnie estetycznie, mi?o si? czyta?o.

Dzi?ki za pozdrowienia \o/\o/\o/ Aj loff ju! =*

Trzeba przyzna? racj? Napsterowi, Don.. jak nie potrafisz stawia? przecink?w, to w og?le je sobie odpu?? ; P Poza tym, tworz?c wywiad ustal sobie o co b?dziesz pyta? i wyczerp temat do ko?ca, zanim z?apiesz si? kolejnego, a nie raz pytasz o Tibi?, nast?pnie o jego ?ycie i nagle zn?w wtr?casz Tibi?. Wywiad og?lnie nie jest z?y, bo nie jest ubogi w informacje, ale interpunkcja le?y, uk?ad tego wywiadu te?.

Btw. Red, czasami swoim zachowaniem (szczeg?lnie na owionie) odst?powa?e? od tych swoich rzekomych 18 lat o jakie? 14 ; )

Za pozdrowienia nie dzi?kuj? - jestem jeszcze zdrowy =dd

Wywiad d?ugi, czytelny, daje 9/10 bo da?e? przecinki w niepotrzebnych miejscach ^^

Ciekawy wywiad.

Redondo napisał:
18, za kilka tygodni 19

Cos mi sie nie chce wiezyc ale pomine to ;P

Dosc dlugi ten wywiad ale mogles dac bardziej prywatne pytania niz
Pizza czy hamburger (;
:D

Ogolnie to mi sie podobalo.

Ostatnia edycja:

Wywiad jak dla mnie bardzo ciekawy. Chociaz brakuje tu paru pytan. Dal bym 8/40. Pisz wiecej takich wywiadow :)

Pozdrawiam

Wywiad nawet nawet :D fajnie sie go czytalo hehe PZDR:p:)

Czego wy si? czepiacie? Faktu ?e nie ma 18?
Mo?e ma, przecie? ludzie nie tak samo dojrzewaj?, kto? kto ma 17 lat mo?e mie? psychik? rozwini?t? jak 19-21 latek,
BTW,
Co do wywiadu,<chwila przerwy na zastanowienie.>
Powiem kr?tko, pytania takie ?rednie, mo?e jeszcze o numer buta go zapytasz?
6/10
;s

Status
Zamknięty.
Do góry