• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Wywiad z Roulette [Moderator]

Status
Zamknięty.

Marcin24

Ja i Kazia
Liczba reakcji
207
Witam Was Drodzy u?ytkownicy chc? Wam przedstawi? m?j wywiad z legend? jak? jest Roulette.

Przejd?my do samego wywiadu.

Marcin24: Witaj Rou czy zechcesz udzieli? wywiadu dla Tibia.net.pl?

Roulette Oczywi?cie, je?eli mam troch? wolnego czasu, dlaczego mia?abym tego nie zrobi?.

Marcin24: w takim razie jak masz na imi? sk?d jeste? i przepraszam, ?e pytam, ale ile masz lat?

Roulette Na imi? mi Emila, nie Emilia. Pochodz? z ma?ej miejscowo?ci zwanej Dar?owem. Wybacz? Ci ten ma?y fakt, ze kobiet si? o wiek nie pyta, jednak?e odpowiem, ?e wystarczaj?co du?o ;).

Marcin24: Je?li pozwolisz zapytam jakie s? Twoje plany na przysz?o???

Roulette Co do moich plan?w wola?abym nie wybiega? a? tak daleko w odleg?y dla mnie czas. Jestem osob?, kt?ra woli nie planowa? wszystkiego tak dok?adnie. Czasami nasze oczekiwania mog? ulec zmianie, a zainteresowania skierowa? si? w zupe?nie inn? stron?, dlatego te? moje plany nie s? a? tak rozbudowane. P?ki co, chc? sko?czy? szko?? i wyjecha? aby kontynuowa? zdobywanie wiedzy. Co do reszty – wszystko oka?e si? w p??niejszym czasie.

Marcin24: Dobrze sko?czmy temat szko?y, powiedz jak trafi?a? na
forum?

Roulette Na forum trafi?am dzi?ki kilku osobom, kt?re ca?y czas mi o nim opowiada?y. Pewnego dnia po prostu wesz?am i zosta?am na d?u?ej.

Marcin24: Ciekawi mnie sk?d pomys? na nick?

Roulette Jednym z moich ulubionych zespo??w jest System Of A Down, pewien otw?r tej?e grupy nosi nazw? Roulette, oczywi?cie bardzo mi si? on spodoba?. W tamtym czasie nie mia?am jakiego? wi?kszego pomys?u, wi?c ws?uchuj?c si? w tekst piosenki, kt?ra wtedy lecia?a, wpad?am na to aby w forumowym ?yciu tak si? w?a?nie nazwa?.

Marcin24: Jakie rangi mia?a? na forum i ile razy?

Roulette Na forum moja kariera zacz??a si? od pozycji Supporta, nast?pnie awans na Moderatora. P??niej przez d?u?szy czas musia?am zrezygnowa? z udzielania si? w ?yciu forum. Obecnie r?wnie? zajmuj? stanowisko moderatora.

Marcin24: Jak trafi?a? na posad? moderatora?

Roulette Za pierwszym razem dzi?ki naborowi. W ostatnim czasie ze wzgl?du na zaistnia?e sytuacje.

Marcin24: By?a? wychowank? Quepasy,powiedz jak Ci si? z nim pracowa?o?

Roulette Quepasa to bardzo pozytywny i mi?y cz?owiek. Mog? z czystym sumieniem powiedzie?, ?e wsp??pracowa?o nam si? bardzo dobrze.

Marcin24: Czy mia?a? jakie? spory na forum i czy wykorzysta?a? kiedy? moderatora do ukarania delikwenta?

Roulette Je?eli chodzi o spory bywa?y i mniejsze i wi?ksze, zazwyczaj dotyczy?y niezadowolenia u?ytkownik?w. Zawsze staram si? rozpatrzy? konflikt patrz?c z perspektywy jednej i drugiej strony, nigdy te? nie wykorzystywa?am rangi do tego aby uprzykrzy? komu? forumowe ?ycie. Jestem raczej osob?, kt?ra argumentuje sw?j wyb?r i czyny, wi?c do spor?w z mojej strony dochodzi tylko wtedy, kiedy wiem, ?e na pewno mam racj?, b?d? kiedy dana osoba zarzuca mi co? bez odpowiedniego uzasadnienia.

Marcin24: Dobrze s?ysze?, ?e mamy obiektywn? kadr?. Przejd?my do ?ycia prywatnego

Roulette Postaram si? odpowiedzie? na ka?de zadane przez Ciebie pytanie, je?eli tylko nie b?dzie za bardzo przekracza? granic mojej prywatno?ci ;).

Marcin24: Nurtuje mnie pytanie czy masz jakie? zwierz?tka?

Roulette Je?eli chodzi o zwierz?ta to mam rybki, jednak to moja rodzicielka si? nimi zajmuje, wi?c mog? powiedzie?, ?e s? bardziej jej ni? moje.

Marcin24: Jak d?ugo je masz?

Roulette Powiem szczerze, ?e dok?adnie nie wiem i raczej nie pami?tam jak d?ugo akwarium go?ci w naszym domu.

Marcin24: A jakie jest twoje zdanie na temat wiary, jeste? katoliczk??

Roulette Hmm … Jest to d?ugi i do?? wyczerpuj?cy temat, jednak?e postaram si? odpowiedzie? kr?tko. Dzi?ki w??czeniu mnie do wsp?lnoty, poprzez chrzest, jestem chrze?cijaninem wyznania rzymsko-katolickiego. Jednak, jak to dok?adnie z t? wiar? jest. Wiadomo, ka?dy medal ma dwie strony i tak jest r?wnie? w tym przypadku. Mam pewne pogl?dy na temat wiary, a mo?e nie tyle wiary co samego ko?cio?a, nie jestem jednak osob? zbytnio wierz?c?, a tym bardziej praktykuj?c?. My?l?, ?e tyle wystarczy…

Marcin24: Wierzysz w ?ycie pozaziemskie?

Roulette Szczerze m?wi?c, nigdy si? nad tym jako? g??biej nie zastanawia?am. Raczej nie wnikam w tego typu tematy.

Macin24: Co robisz w wolnym czasie?

Roulette To zale?y od wielu czynnik?w. Czasem kto? gdzie? mnie wyci?gnie, innym razem mam ochot? posiedzie? w domu i po prostu pos?ucha? muzyki. Bior? te? pod uwag? w jakim stanie jest m?j humor i zazwyczaj robi? to na co mam ochot?.

Marcin24: Grasz w jakie? gry?

Roulette Kiedy w domu dopadnie mnie nuda, zdarza mi si? czasem odpali? jak?? stara dobr? gierk? ;).

Marcin24:A Tibia? Grasz jeszcze w ni??

Roulette Je?eli chodzi o Tibie, ostatni raz gra?am w ni? jakie? dwa mo?e nawet trzy lata temu. Obecnie nie czuj? takiej potrzeby aby znowu powr?ci? do tej jak?e wci?gaj?cej zabawy.

Marcin24:Jakie mia?a? najwi?ksze osi?gni?cie?

Roulette Jestem typem osoby ze s?ab? pami?ci?, wi?c nie opowiem o tym dok?adnie. Je?li chodzi o osi?gni?cia jako takich wi?kszych nie by?o.

Marcin24:Je?li si? troch? interesujesz to czy zmiany w Tibii id? w dobr?
stron??

Roulette Co nieco na ten temat wiem, zdarza mi si? od czasu do czasu co? przeczyta?. Z tego co mi wiadomo aktualizacja tej?e gry ca?y czas posuwa si? naprz?d. My?l? jednak, ?e to nie mnie ocenia? czy zmiany id? w dobr? stron?, gdy? nie jestem czynnym u?ytkownikiem Tibii.

Marcin24:A ile czasu sp?dzasz na forum?

Roulette R??nie, je?eli jestem w domu - do?? du?o. Zale?y od tego czy nie mam innych zaj??. Jednak kilka godzin dziennie na pewno si? uzbiera.

Marcin24: czy s? to dobrze sp?dzone godziny?

Roulette My?l?, ?e w wi?kszo?ci tak, chocia?by patrz?c na to, ?e pozna?am wielu bardzo interesuj?cych ludzi.

Marcin24: Jakie jest Twoje zdanie na temat zachowania u?ytkownik?w forum?

Roulette U?ytkownicy pokazuj? r??ny i do?? niestabilny poziom. Je?eli chodzi o zachowanie, jest wielu bardzo kulturalnych u?ytkownik?w w pe?ni opanowanych. Zdarzaj? si? jednak tacy, kt?rzy zachowaniem nie prezentuj? si? z dobrej strony. Jednak to zale?y od ich kultury osobistej.

Marcin24: A co powiesz o ostatnim zachowaniu by?ej kadry, kt?re by?o zapalnikiem do tego ?eby? zosta?a modkiem?

Roulette Wydaje mi si?, ?e nie powinnam porusza? tego tematu, gdy? po prostu ma?o o zaistnia?ej sytuacji wiem.

Marcin24: Weszli?my na grz?ski grunt wi?c rozlu?nijmy troch? atmosfer?, zagramy w skojarzenia.

Roulette Jak sobie ?yczysz ;).

Marcin24: Tibia?

Roulette Gra.

Marcin24: Pieni?dze?

Roulette Rozpusta.

Marcin24: M??czyzna?

Roulette Problemy.

Marcin24:A? boj? si? zapyta? o kobiet?, ale. ?ycie?

Roulette ?mier?.

Marcin24: Dzi?kuj? w imieniu swoim i u?ytkownik?w, ?e udzieli?a? nam wyczerpuj?cego wywiadu o swojej osobie.

Roulette Oczywi?cie ja r?wnie? dzi?kuj?.

My?l?, ?e Wam si? podoba?o, je?li macie jakie? pytania do Roulette pytajcie w temacie na pewno Wam odpowie.
Pozdrawiam

@Vrael
Poprawione :)

Odp: Wywiad z Roulette

Jak o co? pytasz, to postaw "?". Nic nadzwyczajnego si? nie dowiedzia?em, wywiad przeci?tny.

Spox mi sie podoba czekam na wiecej:P:)

Wywiad nie jest d?ugi, lecz podstawowe informacje w zupe?no?ci wystarcz?.
Mi si? podoba, czekam na wi?cej wywiad?w z twojej strony. =]

Regards,
Xanosta

Status
Zamknięty.
Do góry