Bakkin
User
- Liczba reakcji
- 2
Witam! Postanowi?em zrobi? wywiad o Szalonym Lorasie, jednym z Polskich graczy, kt?rych osi?gn?? tak wysoki poziom na Rookgardzie. Posiada on 47 Level.
(Zwyk?a czcionka: Ja, Pogrubiona czcionka: Szalony Loras).
Zacznijmy:
Przedstaw si? nam.
Witam. Mam na imi? Grzesiek, pochodz? z Rzeszowa lecz aktualnie mieszkam w ma?ej wiosce nie daleko Krak?w.
Dobrze, chodzisz gdzie? do szko?y, studiujesz co?, lub mo?e pracujesz?
Owszem. Ucz? si? zawodu Fryzjer. P??niejsza droga - stylizacja.
Cieszysz si? z tych umiej?tno?ci? (zawodu)
Jest to moje Hobby, kt?re w p??niejszym czasie b?dzie mi dawa?o "chleb".
Rozumiem. Dobrze, przejd?my do sedna wywiadu. Od ilu grasz w "Tibie"?
Od ilu dobrze pami?tam ^^
Jak pozna?e? "Tibie"? Koledzy ci o niej powiedzieli? Mo?e z reklam, lub czego? innego?
Kolega mi o niej powiedzia?. Oczywi?cie, gr? pobra?em, lecz przez ponad tydzie? nie umia?em si? zalogowa?. Dopiero p??niej dowiedzia?em si?, ?e na stronie robi si? konto.
Czy gra spodoba?a ci si? od samego pocz?tku? Czy te? musia?e? w ni? troszk? pogra?, aby ci si? upodoba?a?
Ponad tydzie? wychodzi?em z wysepki, na kt?rej aktualnie si? znajduje. Nie wiedzia?em co to logout i zawsze dawa?em "x-log". Strasznie mnie to denerwowa?o, bo za ka?dym nowym zalogowaniem mia?em ni?szy lvl :/
Czyli to jest twoja historia? Przejd?my do aktualnego twojego konta. Od ilu ono istnieje?
Konto ma dobre 2 lata.
Nie denerwuje cie to, ?e jeste? Rookstayerem? Wielu graczy twierdzi, ?e Rookgard jest wysp? dla "noob?w, kt?rzy boj? sie wyj?? na Main.
Denerwuje? Nie. Uwielbiam patrze? na graczy z ma?ym poziomem, kt?rzy nie mog? ubi? "Minotaura". Co do tych opini... Jest mi to oboj?tne, co kto uwa?a.
Co oznacza tw?j nick? Co mia?e? na my?li zak?adaj?c posta? z takow? nazw??
Ta posta? to mia? by? po prostu noob char na tym serverze. Kolega wymy?li? nazw?. Loras, bo tak kiedy? kto? do mnie powiedzia?, a Szalony to ju? jego dodatek.
Aha. Gdzie expisz na tak zwanej "Wyspie Nowych"?
Aktualnie expie po zachodniej stronie wyspy. PS Cave + ca?a powierzchnia.
Czy mia?e? kiedykolwiek chary na Tibi Mainland?
Owszem. Mam wiele postaci na Mainlandzie.
Czy m?g?by? zdradzi? nam ich nicki?
Z innych serwer?w mog?. Thor Orio, Feuret, Flipers. Posiadam jeszcze inne postacie, lecz wole si? nie ujawnia?.
Dobrze, chcia?by? kogo? ewentualnie podrowi??
Oczywi?cie. Pozdrawiam osoby takie jak: Rookero de'Master, Colin Fletcher, Razerka, Olivia Blake, Axoguevara, Pell Prodigy, Outsane oraz wszystkich, kt?rych lubi?, lecz o nich zapomnia?em
.
Dobrze, dzi?kuje za wywiad. Do zobaczenia.
Bye!
--------------------------------------------------------------------------
Jest to m?j pierwszy wywiad. Prosz? o wyrozumia?o??.
(Zwyk?a czcionka: Ja, Pogrubiona czcionka: Szalony Loras).
Zacznijmy:
Przedstaw si? nam.
Witam. Mam na imi? Grzesiek, pochodz? z Rzeszowa lecz aktualnie mieszkam w ma?ej wiosce nie daleko Krak?w.
Dobrze, chodzisz gdzie? do szko?y, studiujesz co?, lub mo?e pracujesz?
Owszem. Ucz? si? zawodu Fryzjer. P??niejsza droga - stylizacja.
Cieszysz si? z tych umiej?tno?ci? (zawodu)
Jest to moje Hobby, kt?re w p??niejszym czasie b?dzie mi dawa?o "chleb".
Rozumiem. Dobrze, przejd?my do sedna wywiadu. Od ilu grasz w "Tibie"?
Od ilu dobrze pami?tam ^^
Jak pozna?e? "Tibie"? Koledzy ci o niej powiedzieli? Mo?e z reklam, lub czego? innego?
Kolega mi o niej powiedzia?. Oczywi?cie, gr? pobra?em, lecz przez ponad tydzie? nie umia?em si? zalogowa?. Dopiero p??niej dowiedzia?em si?, ?e na stronie robi si? konto.
Czy gra spodoba?a ci si? od samego pocz?tku? Czy te? musia?e? w ni? troszk? pogra?, aby ci si? upodoba?a?
Ponad tydzie? wychodzi?em z wysepki, na kt?rej aktualnie si? znajduje. Nie wiedzia?em co to logout i zawsze dawa?em "x-log". Strasznie mnie to denerwowa?o, bo za ka?dym nowym zalogowaniem mia?em ni?szy lvl :/
Czyli to jest twoja historia? Przejd?my do aktualnego twojego konta. Od ilu ono istnieje?
Konto ma dobre 2 lata.
Nie denerwuje cie to, ?e jeste? Rookstayerem? Wielu graczy twierdzi, ?e Rookgard jest wysp? dla "noob?w, kt?rzy boj? sie wyj?? na Main.
Denerwuje? Nie. Uwielbiam patrze? na graczy z ma?ym poziomem, kt?rzy nie mog? ubi? "Minotaura". Co do tych opini... Jest mi to oboj?tne, co kto uwa?a.
Co oznacza tw?j nick? Co mia?e? na my?li zak?adaj?c posta? z takow? nazw??
Ta posta? to mia? by? po prostu noob char na tym serverze. Kolega wymy?li? nazw?. Loras, bo tak kiedy? kto? do mnie powiedzia?, a Szalony to ju? jego dodatek.
Aha. Gdzie expisz na tak zwanej "Wyspie Nowych"?
Aktualnie expie po zachodniej stronie wyspy. PS Cave + ca?a powierzchnia.
Czy mia?e? kiedykolwiek chary na Tibi Mainland?
Owszem. Mam wiele postaci na Mainlandzie.
Czy m?g?by? zdradzi? nam ich nicki?
Z innych serwer?w mog?. Thor Orio, Feuret, Flipers. Posiadam jeszcze inne postacie, lecz wole si? nie ujawnia?.
Dobrze, chcia?by? kogo? ewentualnie podrowi??
Oczywi?cie. Pozdrawiam osoby takie jak: Rookero de'Master, Colin Fletcher, Razerka, Olivia Blake, Axoguevara, Pell Prodigy, Outsane oraz wszystkich, kt?rych lubi?, lecz o nich zapomnia?em

Dobrze, dzi?kuje za wywiad. Do zobaczenia.
Bye!

--------------------------------------------------------------------------
Jest to m?j pierwszy wywiad. Prosz? o wyrozumia?o??.
Ostatnia edycja: