What's new
  • logo_cipsoft
    Latest servers:
    New servers will open on: 16th Oct 2024:
    Bravoria (Open PvP) Aethera (Open PvP) us_logo Cantabra (Open PvP)

Wywiad z Vendeto [Global Mod]

Status
Not open for further replies.

mertv

meretve
Reaction score
95
Kreyli: Witaj, Vendeto. Czy zechcia?by? odpowiedzie? na kilka/na?cie pyta? do wywiadu dla najszybciej rozwijaj?cego si? forum o tibii - Tneta?

Vendeto: Naturalnie ; )

Kreyli:
Zaczn? od podstawowego pytania, mianowicie: Jak masz na imi?, gdzie mieszkasz i ile liczysz sobie wiosenek?

Vendeto:
Na imi? mam Dawid, jednak?e przedstawiam si? raczej jako Dawid Alex (ander), bo imi? Dawid nigdy mnie si? nie podoba?o, nie lubi? ?yd?w, jestem z Poznania, a wiosen licz? sobie 17?cie.

Kreyli:
Czym si? zajmujesz na co dzie??

Vendeto:
Ucz? si? w liceum, gram w pi?k? no?n?, siatkow? i tworz? amatorskie grafiki (sygnaturki) w Photoshopie.

Kreyli:
W sporty, kt?re wymieni?e? grasz amatorsko czy wi??esz z tym swoj? karier??

Vendeto:
To znaczy, raczej nie planuje gra? jako zawodowiec, aczkolwiek lubi? z kolegami pogra? o np. browara, b?d? dwa.
oczko2.gif
Co do siatk?wki, to w gimnazjum ucz?szcza?em do klasy sportowej, w kt?rej g??wny nacisk k?adziono w?a?nie na ow? dyscyplin?.

Kreyli:
Masz jakie? marzenia i cele w ?yciu?

Vendeto:
Hmm... co do marze? to chcia?bym przede wszystkim, aby najbli?si mi ludzie cieszyli si? zdrowiem i ?yciem jak najd?u?ej i jak najwi?cej z nich czerpali, poza tym chcia?bym zosta? z zawodu jakim? dobrym prawnikiem, informatykiem b?d? historykiem. Celem... chcia?bym za?o?y? rodzin?, by? dobrym m??em, ojcem, dziadkiem i chcia?bym te? zosta? pradziadkiem w baaardzo odleg?ej przysz?o?ci i w staruszkowym wieku spokojnie odej?? z tego ?wiata.

Kreyli:
Jakie style muzyki preferujesz?

Vendeto:
Lubie ci??k?, ostr? muzyk?, metal, heavy metal, rock, hard rock, ale je?li co? jest fajne i dobrze wpada w ucho, to mo?e to by? nawet rap. Co do zespo??w vel wykonawc?w to zdecydowanie Sabaton, Rammstein, Linkin Park, Basshunter i DJ Tiesto, innych wymienia? mi si? nie chce.

Kreyli:
Dobrze, przejd?my do rzeczy zwi?zanych z forum. Kiedy i w jakich okoliczno?ciach zawita?e? na Tibia.Net.Pl?

Vendeto:
Ulalala... na forum przyby?em 22 maja 2008r, czyli no.. dawno. Co do okoliczno?ci to ich nawet dobrze nie pami?tam, wiem, ?e gra?em w Tibie jeszcze wtedy i chcia?em znale?? jakie? dobre forum i w?a?nie tak znalaz?em nasz drogi Tibia.net.pl.

Kreyli:
Du?o zmieni?o si? na Tnecie od tamtej pory? Na lepsze czy na gorsze?

Vendeto:
Mia?em bardzo d?ug? przerw? z Tnetem, w og?le nie wchodzi?em, wi?c do ko?ca nie wiem co, gdzie i kiedy si? dzia?o, wiem, ?e na pewno zmieni?a si? bardzo du?a cz??? kadry, jak ju? m?wi?em z powodu d?ugiej nieobecno?ci na forum nie wiem do ko?ca co si? tak na prawd? zmieni?o, ale znacz?c? i bardzo pozytywn? cech? aktualnie jest m.in. to, ?e istnieje Signature of the Week.
oczko2.gif
Na pewno dzi?ki temu, ?e jest wi?cej moderator?w, cz?onk?w supportu i administrator?w forum jest ?atwiejsze do ogarni?cia i "czuwania'' nad nim.

Kreyli:
Piastowa?e? kiedy? wy?sz? rang? ni? "Uzytkownik"?

Vendeto:
Nie, nigdy, chocia? w sumie to nigdy o wy?sz? rang? si? nie stara?em i nie zas?ugiwa?em jako? szczeg?lnie, mo?e to si? kiedy? zmieni.

Kreyli:
Masz jakiego? ulubie?ca na forum?

Vendeto:
Hmm, osoba, kt?ra jest moim ulubie?cem... nigdy si? nad tym nie zastanawia?em, ale moim autorytetem jest zdecydowanie Quepasa, jego wypowiedzi s? bardzo rzeczowe, dojrza?e i szczeg??owe, znakomicie wszystko komentuje itp. Jest to zdecydowanie bardzo dobry wz?r do na?ladowania. Imponuje mi tak?e Kamil, czyli pan zapracowany, oraz Viktor, Geza, i Ivellios swoimi umiej?tno?ciami graficznymi. Co do s?owa 'ulubieniec' to raczej nie mam takowego.
oczko.gif

Kreyli:
Opowiedz o swojej karierze w tibii. Kiedy i w jak zacz??e? gra?? Jaki by? tw?j pierwszy ?wiat? Najlepsze osi?gni?cie?

Vendeto:
Zacz??em gra? jako? p??tora roku temu, moim pierwszym ?wiatem by?a Lucera,, natomiast najwi?ksze osi?gni?cia pod wzgl?dem poziomu do?wiadczenia to 74 knight oraz 63 sorcerer, raczej gra?em na OTSach, na kt?rych czasami pogrywam do dzi?.

Kreyli:
Jak oceniasz najbli?sze aktualizacje (w tym t?, kt?ra teraz wyjdzie). Podoba ci si? idea przenoszenia postaci na inne ?wiaty, trainery e.t.c.?

Vendeto:
Dzi?ki za informacje, bo aktualnie nie jestem na bie??co. Co do niej to CipSoft rzeczywi?cie schodzi ca?kowicie na psy, przenoszenie postaci? Hah, nie skomentuje - pewnie b?dzie trzeba przela? ile? tam euro na konto CipSoftu, czy wykupi? jaki? abonament. Trainery? R?wnie? tego nie skomentuje, to ju? nie b?dzie real Tibia, tylko OTS z ma?ymi ratami, mo?e jeszcze dadz? SMS shopa? ?enada.

Kreyli:
Zagramy w skojarzenia
chytry.gif
?

Vendeto: Niech b?dzie.

Kreyli: Alastor

Vendeto: Ojciec dyrektor ;D

Kreyli: Seylit

Vendeto: Sw?j ch?op

Kreyli: Rodzice

Vendeto:
W?cibstwo

Kreyli:
Nasz wywiad dobiega ko?ca, chcia?by? kogo? pozdrowi??

Vendeto:
Jasne, ?e tak. Na pocz?tek chcia?bym pozdrowi? ca?? kadr?, w szczeg?lno?ci Alastora, Ivelliosa, Quepase, Beo, Speedera, Norberta, Xemronna, Kamila, Viktora, Don Wakefula, DevLorda, Krecia, Vipera, Squidiego i og?lnie wszystkich grafik?w, Stelmacha, Xevixo, Barthezora, Budzika, Dechalola, Masteuszx'a Kazika, pfu, tzn. Archiego, no i Always'a, Ciebie, Kazie, Kate ;*, Raoyla, wszystkich, kt?rzy obchodz? dzi? urodziny oraz wszystkich, kt?rzy czytaj? a zw?aszcza komentuj? ten wywiad i innych.

Kreyli:
Dzi?ki za wywiad.

Vendeto: Ca?a przyjemno?? po mojej stronie ; )

Regards
Kreyli

Vendeto

First to fight!
Reaction score
396
Odp: Wywiad z Vendeto

Dzi?ki za wywiad, bardzo dobrze moim zdaniem przeprowadzony, najlepiej sprecyzowane s? oczywi?cie odpowiedzi xD :D. Co do tego, chcia?bym do pozdrowie? dopisa? jeszcze:
Kazie, Kate ;* no i Raoyla.
Pozdrawiam.

#edit
A w?a?nie dopatrzy?em si? b??du ze strony zapisu mojej odpowiedzi, ja mam 14 lat, nie postarzajta mnie tak! :D

Last edited:

Viper xD

Senior User
Reaction score
110

Bardzo fajny wywiad i chyba pierwszy z u?ytkownikiem bez rangi.Vendeto dzi?ki za pozdro!!!;]

Narac

User
Reaction score
0

Kreyli: Masz jakie? marzenia i cele w ?yciu?

Vendeto: Hmm... co do marze? to chcia?bym przede wszystkim, aby najbli?si mi ludzie cieszyli si? zdrowiem i ?yciem jak najd?u?ej i jak najwi?cej z nich czerpali, poza tym chcia?bym zosta? z zawodu jakim? dobrym prawnikiem, informatykiem b?d? historykiem. Celem... chcia?bym za?o?y? rodzin?, by? dobrym m??em, ojcem, dziadkiem i chcia?bym te? zosta? pradziadkiem w baaardzo odleg?ej przysz?o?ci i w staruszkowym wieku spokojnie odej?? z tego ?wiata.

Wzruszy?em si? ;(
Vendeto bardzo "?adnie" odpowiada na pytania, z kt?rych du?o si? o nim dowiedzia?em.
W sumie wywiad niezwykle dobry.
Daj? 10/10

Pozdrawiam,
Narac

B

Budzik

Guest

Wywiad mi si? podoba. Zaczn? od tego do czego mog? si? przeczepi?. Pierwsz? spraw? jest zbyt du?a czcionka. Przez z?? opraw? graficzn? troch? monotonnie si? ten wywiad czyta. Pytania s? jasno sformu?owane, ale troch? jest ich ma?o. Mo?na by?o ich zada? du?o wi?cej, zar?wno o ?wiat realny, jak i o forum.
B??d?w nie zauwa?y?em, no mo?e jeden:
kt?rzy czytaj?, a zw?aszcza komentuj? ten wywiad i innych.
Przed "a" przecinek.
Bardzo dobre wypowiedzi Vandeta(yy... nie wiem czy to si? odmienia), jak wcze?niej wspomnia?em, jasne i klarowne pytania i co najwa?niejsze:
Jasne, ?e tak. Na pocz?tek chcia?bym pozdrowi?[...], Budzika [...]
Dzi?ki stary :)

Xevixo

Advanced User
Reaction score
95

Wywiad jest cud, mi?d i orzeszki.
Jednak nie pasuj? mi ten rozmiar czcionki, czyli ?le si? czyta przez t? opraw? graficzn? jak wspomnia? budzik.
Odpowiedzi Vendeto, bardzo wyczerpuj?ce i d?ugie.
A i dzi?ki, za
Jasne, ?e tak. Na pocz?tek chcia?bym pozdrowi?[...], Xevixo [...]

Pozdro =)

kozibobek777

New User
Reaction score
0

My si? wlasnie tak lepiej czyta ale widac zalezy to od gustu.A co do wywiadu to ladnie sprecyzowane pytania i wyczerpuj?ce odpowiedzi z ktorych mozna sie duzo dowiedziec.
Szkoda ze nie ma wiecej takich wywiad?w bo fajnie sie czyta:cool:

Asaver

User
Reaction score
2

Wywiad bardzo dobry - 5/5, bez pyta?/stwierdze?. :)

Pozdrawiam,
Asaver

nabi12

Advanced User
Reaction score
11

Noo :) Wywiad jest dobry , przejrzy?cie si? czyta znalaz?em 2 b??dy ;) ale to nic 5/5

P.S Pierwszy wywiad u?ytkownika bez rangi :)

Pozdrowienia :)

Fujin

User
Reaction score
3

Bardzo fajny wywiad i chyba pierwszy z u?ytkownikiem bez rangi.Vendeto dzi?ki za pozdro!!!;]
By? ju? wywiad/wywiady z u?ytkownikami =)

@Topic
Vendeto, ?wietne odpowiedzi / Krey, ?wietne pytania =]... kilka ma?ych liter?wek.. og??em 9,5/10.. Na prawd?.. extra ! ^^

Deeboz

Advanced User
Reaction score
29

Wywiad dobry, du?o mo?na si? dowiedzie? o Vendeto. Og?lnie oceniam 8/10, bo nie zachwyci? mnie za bardzo.

Pozdrawiam

Status
Not open for further replies.