Vasudanin
Advanced User
- Liczba reakcji
- 46
Vasudanin - Witaj Woristin! Chcia?by? udzieli? wywiadu dla tibia.net.pl?
Woristin - Oczywi?cie : )
Vasudanin - Podstawowe pytanie - Jak masz na imi?, ile masz lat i gdzie mieszkasz?
Woristin - No to tak - na imi? mam Zbyszek i mam kilkana?cie lat (niekt?rzy wiedz? dok?adnie ile). Mieszkam w miejscowo?ci pod Krakowem.
Vasudanin - Masz jakie? hobby?
Woristin - Og?lnie nie - raz si? interesuj? tym, raz tamtym. Do moich sta?ych zainteresowa? mo?na zaliczy? motoryzacj? i po cz??ci informatyk?. Ostatnio zacz??em si? interesowa? tak?e biznesem i gie?d?.
Vasudanin - Jaki jest tw?j ulubiony typ muzyki?
Woristin - Rock/metal (z pozdrowieniami dla Gudia ; ))
Vasudanin - Ulubiony zesp???
Woristin - Obecnie wpad?a mi w ucho najnowsza p?yta Slipknota, ale og?lnie lubi? stare zespo?y, typu Led Zeppelin, czy Deep Purple.
Vasudanin - Czym si? zajmujesz? Uczysz si?? Mo?e pracujesz?
Woristin - Ucz? si? ; )
Vasudanin - Do?? o twoim ?yciu prywatnym. Przejd?my w sprawy tibii. Jak znalaz?e? si? na tibia.net.pl, kiedy to by?o?
Woristin - Odkry?em to forum jako? w kwietniu, kilka dni po wprowadzeniu vB. Wszystko przez stary projekt OTS - Varath. Osoba kt?ra go prowadzi?a (vDk), da?a mi link do tematu za?o?onego na tym forum, w kt?rym by?y screeny z mapki serwera. Z pocz?tku moje postowanie ogranicza?o si? tylko do tego jednego w?tku, jednak z czasem zacz??em pisa? w innych dzia?ach.
Vasudanin - Kiedy zosta?e? wybrany na moderatora?
Woristin - Szczerze m?wi?c - nie pami?tam ; ) Chyba jako? w maju, lub czerwcu.
Vasudanin - Ile sp?dzasz czasu przy moderowaniu naszego forum?
Woristin - Kiedy? sporo, gdy by?em jeszcze zwyk?ym moderatorem. Teraz gdy jestem "imperatorem", mam o wiele mniejsze pole do popisu, gdy? osoba na tym stanowisku wi?cej zarz?dza, ani?eli "pracuje". Mimo wszystko na forum bywam cz?sto.
Vasudanin - Co s?dzisz o kadrze, VIPach i Supporcie?
Woristin - Kadra - obecnie jeste?my nawet zgrani, nie ma w?r?d nas "czarnych owiec". O VIPach i Supporcie nie b?d? si? wypowiada?.
Vasudanin - A co o spo?ecze?stwie, czyli o nas - szarych u?ytkownikach?
Woristin - Og?lny poziom u?ytkownik?w TNET jest niski, co musz? z przykro?ci? stwierdzi?. Oczywi?cie s? wyj?tki ; )
Vasudanin - Jaki by?/jest tw?j najwi?kszy lvl w Tibii?
Woristin - Od zera to 50, mia?em te? raz posta? na ponad 80lvlu.
Vasudanin - Preferujesz ?wiat PvP, PvP-E, czy mo?e Non-PvP?
Woristin - Je?li chodzi o zwyk?? gr?, to PvP - je?li kto? mnie zdenerwuje, ukradnie mi co?, itp, to mo?na samemu wymierzy? sprawiedliwo?? ; ) Na PvP-E nigdy nie gra?em, a na Non-PvP wchodzi moim zdaniem w gr? tylko botowanie
Vasudanin - Teraz kilka szybkich zagadnie?.
Tibia?
Woristin - Cipsoft
Vasudanin - Tibia.net.pl?
Woristin - Styl Artakus ^^.
Vasudanin - Imperator?
Woristin - Darth Vader ze SW...
Vasudanin - Vasudanin? ; D
Woristin - Go?? z nickiem kt?rego nie mog? zapami?ta? i kt?ry wydaje si? by? git ; )
Vasudanin - Dzi?kuj? Ci za wywiad. Teraz mo?esz kogo? pozdrowi?.
Woristin - No to pozdrawiam Antka, Ewande, Gudia i ca?y team Vitae.
Woristin - Dzi?ki ; )
Woristin - Oczywi?cie : )
Vasudanin - Podstawowe pytanie - Jak masz na imi?, ile masz lat i gdzie mieszkasz?
Woristin - No to tak - na imi? mam Zbyszek i mam kilkana?cie lat (niekt?rzy wiedz? dok?adnie ile). Mieszkam w miejscowo?ci pod Krakowem.
Vasudanin - Masz jakie? hobby?
Woristin - Og?lnie nie - raz si? interesuj? tym, raz tamtym. Do moich sta?ych zainteresowa? mo?na zaliczy? motoryzacj? i po cz??ci informatyk?. Ostatnio zacz??em si? interesowa? tak?e biznesem i gie?d?.
Vasudanin - Jaki jest tw?j ulubiony typ muzyki?
Woristin - Rock/metal (z pozdrowieniami dla Gudia ; ))
Vasudanin - Ulubiony zesp???
Woristin - Obecnie wpad?a mi w ucho najnowsza p?yta Slipknota, ale og?lnie lubi? stare zespo?y, typu Led Zeppelin, czy Deep Purple.
Vasudanin - Czym si? zajmujesz? Uczysz si?? Mo?e pracujesz?
Woristin - Ucz? si? ; )
Vasudanin - Do?? o twoim ?yciu prywatnym. Przejd?my w sprawy tibii. Jak znalaz?e? si? na tibia.net.pl, kiedy to by?o?
Woristin - Odkry?em to forum jako? w kwietniu, kilka dni po wprowadzeniu vB. Wszystko przez stary projekt OTS - Varath. Osoba kt?ra go prowadzi?a (vDk), da?a mi link do tematu za?o?onego na tym forum, w kt?rym by?y screeny z mapki serwera. Z pocz?tku moje postowanie ogranicza?o si? tylko do tego jednego w?tku, jednak z czasem zacz??em pisa? w innych dzia?ach.
Vasudanin - Kiedy zosta?e? wybrany na moderatora?
Woristin - Szczerze m?wi?c - nie pami?tam ; ) Chyba jako? w maju, lub czerwcu.
Vasudanin - Ile sp?dzasz czasu przy moderowaniu naszego forum?
Woristin - Kiedy? sporo, gdy by?em jeszcze zwyk?ym moderatorem. Teraz gdy jestem "imperatorem", mam o wiele mniejsze pole do popisu, gdy? osoba na tym stanowisku wi?cej zarz?dza, ani?eli "pracuje". Mimo wszystko na forum bywam cz?sto.
Vasudanin - Co s?dzisz o kadrze, VIPach i Supporcie?
Woristin - Kadra - obecnie jeste?my nawet zgrani, nie ma w?r?d nas "czarnych owiec". O VIPach i Supporcie nie b?d? si? wypowiada?.
Vasudanin - A co o spo?ecze?stwie, czyli o nas - szarych u?ytkownikach?
Woristin - Og?lny poziom u?ytkownik?w TNET jest niski, co musz? z przykro?ci? stwierdzi?. Oczywi?cie s? wyj?tki ; )
Vasudanin - Jaki by?/jest tw?j najwi?kszy lvl w Tibii?
Woristin - Od zera to 50, mia?em te? raz posta? na ponad 80lvlu.
Vasudanin - Preferujesz ?wiat PvP, PvP-E, czy mo?e Non-PvP?
Woristin - Je?li chodzi o zwyk?? gr?, to PvP - je?li kto? mnie zdenerwuje, ukradnie mi co?, itp, to mo?na samemu wymierzy? sprawiedliwo?? ; ) Na PvP-E nigdy nie gra?em, a na Non-PvP wchodzi moim zdaniem w gr? tylko botowanie
Vasudanin - Teraz kilka szybkich zagadnie?.
Tibia?
Woristin - Cipsoft
Vasudanin - Tibia.net.pl?
Woristin - Styl Artakus ^^.
Vasudanin - Imperator?
Woristin - Darth Vader ze SW...
Vasudanin - Vasudanin? ; D
Woristin - Go?? z nickiem kt?rego nie mog? zapami?ta? i kt?ry wydaje si? by? git ; )
Vasudanin - Dzi?kuj? Ci za wywiad. Teraz mo?esz kogo? pozdrowi?.
Woristin - No to pozdrawiam Antka, Ewande, Gudia i ca?y team Vitae.
Woristin - Dzi?ki ; )
Ostatnia edycja: