• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Wywiad z Xanosta [Moderator]

Status
Zamknięty.

Kuzirashi

ASP.NET MVC, JS-SPA, PHP, NODE
Liczba reakcji
155
Wywiad
- Cze?? z tej strony Kuzirashi z Forum Tnet.pl, chcia?bym przeprowadzi? z tob? wywiad. Przedstaw si? u?ytkownikom.
- Hej i ho. Mam na imi? Przemys?aw – na forum Xanosta, jestem m?odym, ambitnym ch?opakiem. Aktualnie si? ucz?, mieszkam w Cz?stochowie. Moim hobby jest ASG - taki sport rekreacyjny, jest powi?zany z Paintballem, g??wnie chodzi o strzelanie si? "plastikowymi kulkami" z replik. Na prawd? bardzo fajna rekreacja, polecam ka?demu!​
clipimage001d.png
- Zosta?e? ostatnio moderatorem w do?? wielu dzia?ach, czy s? to te, kt?re najch?tniej odwiedza?e? b?d? odwiedzasz? Czy czujesz, ?e spe?niasz si? w tej roli?
- Nie uwa?am, ?e jest to "do?? wiele dzia??w". Nawet czasami si? nudz? z braku obowi?zk?w. Czy najch?tniej odwiedzam? Nie. Po prostu w tych dzia?ach g??wnie brakowa?o moderator?w, uwzgl?dni?em je i jestem.​
clipimage001d.png
- Zostawmy mo?e forum i przejd?my do pyta? ciekawszych – mianowicie chodzi o twoje ?ycie. Wiemy ju? ?e twoim Hobby jest ASG, co jeszcze lubisz robi? w wolnym czasie (Oczywi?cie opr?cz zajmowania si? forum i jego prze?wietnymi u?ytkownikami) ?
- Staram si? sp?dza? jak najwi?cej czasu z bliskimi mi osobami, przyjaci??mi, kolegami. Uwielbiam chodzi? do kina, jestem prawie w ka?dy weekend. No c??, wiele tego nie ma - takie ?ycie, a raczej brak w nim czasu.​
clipimage001d.png
- Brak Czasu - Problem, kt?ry dotyczy wielu. Przyczynia si? do tego szko?a. Jak Ci idzie nauka?
- Szko?a jest istotnym elementem w ?yciu cz?owieka, niestety za p??no si? zorientowa?em. Nie jestem wybitnym uczniem, wszystko przez moje lenistwo. Stopnie raczej nie s? zadowalaj?ce. Tak bywa.​
clipimage001d.png
- A jaki jest tw?j ulubiony przedmiot?
- Pewnie ka?dy odpowiedzia?by W-F. Ja jednak nie mam ulubionego przedmiotu, w ka?dym co? mi nie pasuje, w ka?dym znajdzie si? jaki? problem. Je?eli koniecznie musz? wybra?, to "Religia". Nie przerabiamy na tym etapie w sumie nic, mo?na posiedzie?, porozmawia?.​
clipimage001d.png
- Rozumiem. Zada?bym Ci pytanie o nauczycieli, ale lepiej zmieni? temat. Jakiej muzyki s?uchasz? Tw?j podpis sugeruje, ?e jest to na pewno: DonGuralEsko ale opr?cz niego kto jeszcze?
- G??wnie s?ucham rapu polskiego i zagranicznego. Du?o w?a?nie „DonGuralEsko – Grube Jointy”,
jego nowy album. Bless! =d​
clipimage001d.png
- A wyjawisz nam mo?e czy masz dziewczyn? i ewentualnie, czy zdradzisz nam jej imi??
- Aktualnie jestem wolny - niczym ocean​
clipimage001d.png
- A czy pasuje Ci to? Rozgl?dasz si? mo?e za kim??
- Z moich obserwacji wynika, ?e ci??ko trafi? na jak?? normaln? dziewczyn?. Teraz wi?kszo?? leci na kas?, szybkie samochody, nak?adaj? na siebie ton? makija?u - masakra. Oczywi?cie chcia?bym kogo? znale??, aby po powrocie do domu kto? na mnie czeka?, przywita? m?wi?c "Cze?? kochanie", ale co ja mog?? Po?yjemy, zobaczymy.​
clipimage001d.png
- Czyli pragniesz tego co wi?kszo?? ludzi.. W takim razie ?ycz? powodzenia! Zar?wno w ?yciu jak i na forum. Do zobaczenia!
Dzi?kuj?. Do zobaczenia.​
clipimage001d.png

Odp: [Propozycja Wywiadu] Wywiad z Xanosta

Kto to Xanosta?

@up
M?ody, ambitny ch?opak, maj?cy imi? Przemys?aw, kt?ry aktualnie uczy si? i mieszka w Cz?stochowie. Interesuje si? ASG. Moderator dzia??w Handel, Multimedia, TibiaME, Wywiady. Zawsze stara si? sp?dzi? czas z bliskimi, uwielbia ogl?da? filmy na du?ym ekranie. W szkole, nie ma swojego ulubionego przedmiotu, ka?dy ceni mniej wi?cej tak samo. Jego ulubionym rodzajem muzyki jest rap. S?ucha zar?wno polskiego jak i zagranicznego rapu. Aktualnie nie posiada dziewczyny.

Wybacz, ale nie mog? Ci powiedzie? sk?d to wiem, bo to ?ci?le tajne.

@topic
Wywiad s?aby, prawd? m?wi?c, chod? sam nie posiadam zbytnio du?ej wiedzy o tym moderatorze, to wywiad jako? specjalnie mi jego osoby nie przybli?y?. Sprawa prosta. Zdecydowanie za ma?o pyta?. Co mog? Ci poradzi?, posied? troch? nad nimi, nim zaczniesz przeprowadza? wywiad. Co mi si? spodoba?o? Ca?kiem estetycznie sformatowa?e? tekst, przyjemnie si? czyta. pytania i odpowiedzi si? nie zlewaj?, ca?kiem ?adnie to wygl?da.

Wywiad kr?tki i nieproporcjonalny z poprawnym uk?adem, takowych artyku??w. Pomimo wszystko mi si? podoba. Poczyta? bym wi?cej.

Regards,
Rea~

Status
Zamknięty.
Do góry