Kuzirashi
ASP.NET MVC, JS-SPA, PHP, NODE
- Liczba reakcji
- 155
Wywiad
- Cze?? z tej strony Kuzirashi z Forum Tnet.pl, chcia?bym przeprowadzi? z tob? wywiad. Przedstaw si? u?ytkownikom.- Hej i ho. Mam na imi? Przemys?aw – na forum Xanosta, jestem m?odym, ambitnym ch?opakiem. Aktualnie si? ucz?, mieszkam w Cz?stochowie. Moim hobby jest ASG - taki sport rekreacyjny, jest powi?zany z Paintballem, g??wnie chodzi o strzelanie si? "plastikowymi kulkami" z replik. Na prawd? bardzo fajna rekreacja, polecam ka?demu!

- Nie uwa?am, ?e jest to "do?? wiele dzia??w". Nawet czasami si? nudz? z braku obowi?zk?w. Czy najch?tniej odwiedzam? Nie. Po prostu w tych dzia?ach g??wnie brakowa?o moderator?w, uwzgl?dni?em je i jestem.

- Staram si? sp?dza? jak najwi?cej czasu z bliskimi mi osobami, przyjaci??mi, kolegami. Uwielbiam chodzi? do kina, jestem prawie w ka?dy weekend. No c??, wiele tego nie ma - takie ?ycie, a raczej brak w nim czasu.

- Szko?a jest istotnym elementem w ?yciu cz?owieka, niestety za p??no si? zorientowa?em. Nie jestem wybitnym uczniem, wszystko przez moje lenistwo. Stopnie raczej nie s? zadowalaj?ce. Tak bywa.

- Pewnie ka?dy odpowiedzia?by W-F. Ja jednak nie mam ulubionego przedmiotu, w ka?dym co? mi nie pasuje, w ka?dym znajdzie si? jaki? problem. Je?eli koniecznie musz? wybra?, to "Religia". Nie przerabiamy na tym etapie w sumie nic, mo?na posiedzie?, porozmawia?.

- G??wnie s?ucham rapu polskiego i zagranicznego. Du?o w?a?nie „DonGuralEsko – Grube Jointy”,
jego nowy album. Bless! =d
jego nowy album. Bless! =d

- Aktualnie jestem wolny - niczym ocean

- Z moich obserwacji wynika, ?e ci??ko trafi? na jak?? normaln? dziewczyn?. Teraz wi?kszo?? leci na kas?, szybkie samochody, nak?adaj? na siebie ton? makija?u - masakra. Oczywi?cie chcia?bym kogo? znale??, aby po powrocie do domu kto? na mnie czeka?, przywita? m?wi?c "Cze?? kochanie", ale co ja mog?? Po?yjemy, zobaczymy.

Dzi?kuj?. Do zobaczenia.