What's new
  • logo_cipsoft
    Latest servers:
    New servers will open on: 16th Oct 2024:
    Bravoria (Open PvP) Aethera (Open PvP) us_logo Cantabra (Open PvP)

Wywiad z Xayanem [U?ytkownik]

Status
Not open for further replies.

Sterger

Advanced User
Reaction score
10
Witam wszystkich!
Chcia?bym was zach?ci? do przeczytania mojego pierwszego wywiadu. Wywiad ten przeprowadzi?em z Xayanem, bardzo zapraszam do przeczytania.
Ja:Witaj, czy chcia?by? po?wi?ci? chwil? czasu na wywiad dla Tibia.net.pl?
Xayan: Jasne
Ja:Dobrze, wi?c zaczynajmy. Jak masz na imi?,sk?d jeste? i ile masz lat?
Xayan: Nazywam si? Damian, mieszkam w ma?ej wiosce w okolicach Olkusza (ma?opolskie) i mam prawie 15 lat.
Ja:Czym zajmujesz si? na co dzie?, masz jakie? hobby i jak idzie Ci w nauce?
Xayan: Na co dzie? oczywi?cie chodz? do szko?y, a opr?cz tego zajmuj? si? moim OTSem (zapraszam: erres.otos.pl). Moim hobby jest informatyka, konkretnie PHP. A co do nauki... jestem najlepszy w klasie, na koniec roku b?d? mia? co? ko?o 5.07.
Ja:?wietnie, masz mo?e jakie? plany na przysz?o???
Xayan: To w?a?nie z informatyk? chcia?bym wi?za? swoj? przysz?o??... mo?e programista PHP? Grafik? Zobaczymy, jak mi si? u?o?y.
Ja:?ycz? powodzenia, jak trafi?e? si? o Tibia.net.pl i jak Ci si? to forum podoba?
Xayan: To by?o do?? dawno. Mia?em wcze?niej jeszcze inne konta. W ka?dym razie, poszukiwa?em silnika pod 8.1 (chyba akurat ta wersja by?a najnowsz?) bez "wirusa" - wtedy by?em noobem i nie wiedzia?em, ?e wystarczy wy??czy? g?upiego Avasta.Forum bardzo mi si? spodoba?o, zw?aszcza, ?e nigdy wcze?niej nie mia?em do czynienia z tworzeniem OTS?w. Tutaj znalaz?em wiele informacji, i... zosta?em oraz nie zamierzam opuszcza? tego forum.
Ja: Czy tw?j nick na forum jest zwi?zany z jak?? szczeg?ln? okazj??
Xayan: Nie. Po jednym z ban?w na stare konto (seneri, je?li dobrze pami?tam) nie mia?em pomys?u na nick. U?y?em generatora nazw fantasy, poniewa? z kreatywno?ci? u mnie bardzo ci??ko.
Ja: A jak u ciebie z Tibi??
Xayan: Od oko?o roku nie gra?em w Real Tibi? i nie zamierzam wraca?. Dwa razy mia?em PACC na 90 dni, ale to za du?y wydatek, a jak wiadomo, ci??ko si? gra bez PACCa. Nie tak dawno temu gra?em na r??nych OTSach, ale od niedawna (8 kwietnia) mam sw?j w?asny na serwerze dedykowanym (erres.otos.pl, zapraszam).
Ja: A jaki najwy?szy poziom uda?o Ci si? osi?gn???
Xayan: Hehe, zbyt wiele nie uda?o mi si? osi?gn??... knight, bot na roty pod Liberty Bay i... 50 lvl, nic wi?cej. Potem sprzeda?em go na Allegro.
Ja: Rozumiem, mo?e seria szybkich pyta??
Xayan: Czemu nie!
Film?
"Avatar"
Piosenka?
Black Eyed Peas - "Rock That Body"
Gra?
Tibia oczywi?cie
Nap?j?
Woda mineralna 4ever
Owoc?
Truskawka
Warzywko?
Marchewka
Open Tibia Server?
Kasa
Fast Food?
Frytki + du?y shake czekoladowy z Mc'Donalds
Sport?
Siatk?wka
Ja: Czy chcia?by? kogo? pozdrowi??
Xayan: No to tak: Ciebie, Quepas?, Kowola, Speedera, Ivelliosa (za to ?e mnie nie da? na prima aprilisowe logo -.-)... ah, no i jeszcze GarQet'a oraz Vraela.
Ja: Dzi?kuje za udzielenie wywiadu, ja ciebie tak?e pozdrawiam, do zobaczenia!
Xayan: R?wnie? dzi?ki za wywiad, cze??.

Status
Not open for further replies.