• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Wywiad z Xemronn [VIP]

Status
Zamknięty.

Drexav

Zas?u?ony
Liczba reakcji
160
Witam wszystkich bardzo serdecznie. Dzisiaj postanowi?em przeprowadzi? wywiad z Vipem - jako? pad?o na Xemronna. Chc? aby zwykli userzy przekonali si? do tej rangi i w?o?yli wi?ksze starania aby zosta? "niebieskim" , chcia?em r?wnie? aby?my wszyscy dowiedzieli si? czego? o naszym u?ytkowniku.

Drexav - Witaj Xemronn czy by? by? gotowy aby odpowiedzie? mi na kilka pyta??

Xemronn - Oczywi?cie!

Drexav - Wi?c zaczynamy - kilka informacji o sobie.

Xemronn - Nazywam si? Adrian, mam 14lat, mieszam w niewielkiej miejscowo?ci niedaleko Pu?aw.

Drexav - jakiej muzyki s?uchasz?

Xemronn - gadu-radio Impreza xD Fajne nutki tam lec?. Pop, techno, trance, lecz najcz??ciej s?ucham dance. : D

Drexav - W jaki spos?b dosta?e? si? na forum?

Xemronn -
Hmm, niejaki Drexav mi o nim powiedzia?. Pomy?la?em ?e fajnie by by?o si? troch? po udziela?.

Drexav - By?o to jeszcze na starym forum? Jak d?ugo jeste? ju? z nami?

Xemronn - Tak, by?o to na starym forum. Na nowym jestem ju? od dw?ch miesi?cy. Na starym by?em mo?e troszk? d?u?ej.

Drexav - Dobra przejd?my do konkretnych spraw zwi?zanych z naszym forum. Obecnie (wg. mnie) forum troch? zwolni?o z tempa mo?na powiedzie?, ?e niewiele si? dzieje jak my?lisz jak mo?na to zmieni??

Xemronn - Nie mam poj?cia. Wg, mnie forum nie stoi w miejscu. Ono idzie do przodu tylko baardzo powoli ;) My?l? ?e nowe dzia?y, pobory nowych moderator?w s? dobrym sposobem by ruszy? z miejsca.

Drexav - jeste? VIPem czyli tzw. "niebieskim" czy ci??ko jest si? dosta? na takie stanowisko? Jakie korzy?ci p?yn? z bycia Vipem?

Xemronn - Korzy?ci? Hmm mo?e niebieski kolor i dost?p do dzia?u "Vip zone" Wi?cej korzy?ci raczej nie ma. A czy ci??ko, to za bardzo nie wiem. Gdy z?o?y?em 'podanie' jako? nied?ugo nim zosta?em. Ale widz? po u?ytkownikach ?e nie jest ?atwo ;)

Drexav - Pisa?e? du?o m?drych post?w i wys?a?e? podanie - proste :), ale wracaj?c do tematu. Zapomnia?e? o jednym, ze "niebiescy" s? potencjalnymi kandydatami na bycie moderatorem, s? bardziej szanowani przez innych u?ytkownik?w.

Xemronn - O szanowaniu masz racje, ale czy do moderatora maj? wi?ksze szanse? To ju? chyba zale?y od nich, czy si? konkretnie udzielaj?. My?l? ze ka?dy m?drzejszy u?ytkownik ma jakie? tam szanse.

Drexav - Ile czasu dziennie po?wi?casz na tibia.net.pl?

Xemronn - To zale?y od dnia. W wakacje my?l?, ?e 4-5h siedz?. W roku szkolny jest troch? mniej. Wiadomo nauka itd.

Drexav -
To do?? sporo. My?lisz, ?e by? by? gotowy na ew. przyj?cie stanowiska moderatora?

Xemronn - My?l?, ?e tak, aczkolwiek to nie zalezy odemnie ;)

Drexav - jak oceniasz moderator?w i Vip?w? Czy dobrze ci si? z nimi pracuje?

Xemronn -
Moderatorzy s? dobrze wybrani. Ka?dy zajmuje si? tym czym powinien. Pracowa? jako tako jeszcze nie musia?em, ale mam nadzieje ?e b?d? mia? tak? okazj? : p

Drexav - Co s?dzisz o pomy?le powstania portalu (kt?ry jest aktualny od zawsze) czy mogli by?my konkurowa? z tibia.pl czy torgiem?

Xemronn - Jasne, wszystko jest do zrobienia. Potrzeba tylko sporo czasu, ch?ci no i os?b do wykonania tego pomys?u.

Drexav - Twoj? specjalno?ci? s? raczej OTSy bo w tych dzia?ach pomagasz najwi?cej. A co z gr? w rl tibi? Jaki mia?em najwy?szy lvl? Gdzie teraz grasz?

Xemronn - Na rl tibii mam s?aby wynik. Jest to 27 paladyn na serwerze Secura, aktualnie Napster go posiada. Nigdy nie po?wi?ca?em sporo czasu na rl tibie. Gram teraz na WypasRPG razem z kilkoma kumplami.

Drexav - Czy grasz w inne gry po za tibi??

Xemronn - Oczywi?cie. Grywam w gry takie jak: Fifa 07/08, Sacred, NFS r??ne cz??ci. Na grane w lepsze gry m?j komputer mi nie pozwala ;)

Drexav - A co robisz gdy odchodzisz od komputera czym si? interesujesz?

Xemronn -
Bardzo cz?sto sport. Przewa?nie pi?ka no?na, razem z ekip?. Cz?sto te? grywam w siatk?wk?, z paroma s?siadami ;) A je?eli nie sport, to obowi?zki w domu, kt?re cz?sto wymy?laj? rodzice

Drexav - co by? zrobi? gdy by? na ulicy znalaz? milion z?otych?

Xemronn - Hmm, trudne pytanie. Zafundowa? bym ca?ej rodzinie jakie? odjazdowe wakacje za granic?. Oczywi?cie nie obesz?o by si? bez kupowania nowych sprz?t?w, komputera, samochodu itd

Drexav - powoli b?dziemy zmierza? do ko?ca wywiadu. Nie pozostaje nam chyba nic innego jak tylko zach?ca? wszystkich do stara? o zdobycie posady Vipa. Czy chcia? by? kogo? pozdrowi??

Xemronn - Jak najbardziej. Tak jak m?wi?e? jest to jaki? stopie? do bycia moderatorem, ka?dy z wi?kszymi ambicjami powinien, si? o to stanowisko stara?. Chcia? bym pozdrowi? ca?a ekip? moderatorsk? a w szczeg?lno?ci Gudia ; D oraz Przemka. I wszystkich u?ytkownik?w.

Drexav - dzi?kuj za rozmow?,?ycz? mi?ego dnia!

Xemronn - Dzi?ki i nawzajem !

Dobry !
Wywiad fajny, podoba? mi si?. Mi?o go si? czyta?o i pytania by?y dosy? mi?e, troch? przyda?o by si? wi?cej pyta?, bo du?o ich nie by?o. " Co by? zrobi? jak znalaz? by? na ulicy milion z?otych " - heh, ciekawe pytanie...
Pozdrawiam, Dilvish^.

Nie taki kr?tki wywiad, ale par? pyta? mo?na jeszcze by by?o doda?, ale wywiad na prawd? fajny.

Ostatnia edycja:
@Frox

Bo na pocz?tku da?em tytu? z liter?wk? a p??niej poprawi?em i wydawa?o si? jak by by?y 2 tematy ;]

@Topic

Ciesze si?, ?e si? wam podoba.

@Kamil
Tak do?o?y?em bardzo du?o stara? ?eby czyta? odpowiedzi i w tej samej chwili wymy?la? nast?pne pytania ;]

Ostatnia edycja:
Wywiad kr?tki? Wydaje mi si? ?e to najd?u?szy wywiad ; d A co najwa?niejsze wi?kszo?? pyta? wymy?lane samodzielnie.

Mi?o by?o udzieli? wywiadu : D

dok?adnie wywiadzik bardzo dobry oraz wida? ?e do?o?one wszelkie starania w uk?adanie pyta? :) mo?e dowiedzie? si? wiele ciekawych rzeczy ;) oby wi?cej takich wywiadzik?w bo na prawd? chce si? je czyta? :)

Odp: Wywiad z VIPem - Xemronn

Podoba?o mi si? to Heh Ale z tym 1 Milion to nie realne

Ciekawy i rzetelny wywiad. Pytania jak i odpowiedzi zosta?y dobrze sformu?owane.
Pozdrawiam , Koybi. :rolleyes:

Xemronn - Jak najbardziej. Tak jak m?wi?e? jest to jaki? stopie? do bycia moderatorem, ka?dy z wi?kszymi ambicjami powinien, si? o to stanowisko stara?. Chcia? bym pozdrowi? ca?a ekip? moderatorsk? a w szczeg?lno?ci Gudia ; D oraz Przemka. I wszystkich u?ytkownik?w.
A ja gdzie ? ju? ci? nie kocham \o/
Wywiad porz?dny jakich ma?o w og?le jak patrze na wszystkie inne wywiady ten wydaje mi si? najlepszy
oby takich wi?cej du?o si? dowiedzia?em o osobie ,kt?r? jest xemronn
Pozdrawiam Lorix !

Wre?cie profesjonalny wywiad i pytania dobrze u?o?one

Pozdrawiam

Status
Zamknięty.
Do góry