What's new
  • logo_cipsoft
    Latest servers:
    New servers will open on: 19th Feb 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

-Windows XP wzmaczniacz - PC

Status
Not open for further replies.

boujku

Banned
Reaction score
5
Siema!
Mam problem, jestem w posiadaniu starego wzmaczniacza ws315 , ma on dziwne wejscia mianowicie .

Tak wiec, wzialem taki kabelek z podobnym wejsciem, i ucialem go, laczac z innym ucietym kablem z koncowka minijack.

Po podlaczeniu do kompa slychac tylko szum, czemu?
Musze miec co dodatkowo oprocz wzmiaczania z glosniekiem? Czy jak?;/

Szynka95

Advanced User
Reaction score
19
Odp: wzmaczniacz - PC

Mniamniusi Retro Unitra ommm, lata 70, ale to unitra, Polskie wzmacniacze szalej? z szumami, wi?c je?eli jeste? audiofilem to si? powiesisz..
Te wzmacniacze nie nadaj? si? do takiego dzia?ania, i wej?cia nie s? dziwne, tylko normalne, typowe na lata 70..
Polecam sprzeda? ci go na Allegro, i za pieni?dze z niego, kupi? co? co jest starsze przynajmniej o 10 - 15 lat

boujku

Banned
Reaction score
5

Sluchaj, jako tako to polaczylem, niestety wszystko ustawione na full, a nadal ledwo co gra, cos tam slychac ale cihutko :) W czym tkwi problem moze wiesz?

Szynka95

Advanced User
Reaction score
19

Kabel, ale m?wie, du?o ci to nie da, nie pami?tam jak si? nazywa?o te wej?cie, ale nie wiem czy adaptery dostaniesz pod nie

boujku

Banned
Reaction score
5

ten cholery kabel, ma w srodku 2 przewody + i minus, tak male ze czlowiek sam tego nie zrobi, na pare sec gralo glsono, ale potems ie rozlaczalo, blagam chlopie przypomnij sobie nazwe tego wejscia, musze kupic gotowa przjesciowke

Szynka95

Advanced User
Reaction score
19

Przew?d typu DIN, znalaz?em od razu Din-Jack

Status
Not open for further replies.